jontte

rakas blogini! vol. 6

perkele.. taas on pitkä tovi et oon kirjottanu. taas on kerenny tapahtuu kaikenlaista..
ei oikeen jaksas mitään.. muuta kuin juoda.. :D

Vituttaa kun lumetkin lähti jo pois. mietin et miten kiva ois ollu mennä pyörii tonne hankiin. toivottavasti pian tulee uudet lumet! ja paljon!

Olin täs yks päivä stokkalla ja ostin ittelleni haribon joulukalenterin (eikä maksanu ku 5,80E!) ja sit ostin veikkauksen arpa kalenterin :P ja stokkalla sai ottaa myös itestään kuvan joulupukin vieres ilmatteeks. siin se pukki kyseli multa et ootko ennen ollut pukin kanssa samassa kuvassa, olin vaan et oon joo joskus nuorempana. Ja mitä en tiennyt joulupukista, pukki yllyttää juomaan alkoholia! se sano parille abaut 50 vuotiaalle naiseelle "tulkaa pukin kanssa samaan kuvaa" ja mammat oli vaan et ei taideta uskaltaa johon pukki "toinen voi istua pukin polvelle" ja naiset nauro ja sano et ei taida kuitenkaan uskaltaa ja sit pukki rohkas menemään käymään stokkan yläkerrassa rohkasu paukuilla :D että sellasta.

tänään taas kaikki meni vituilleen ja niitä oon sit yrittäny korjailla parhaani mukaan. ei niitä kyllä tule koskaan saamaan niinkuin ne ennen oli.

ens viikolla sit alkaa työharjoittelu.. jee! vaik niitten sopimuksien kans on ollut ongelmia ku ne jo kerran hukkas ne :D

mut nyt nukkumaan. öitä!

4 kommenttia   Tiistai 29. marraskuuta 2005 00:52

rakas blogini vol. 5

viime kirjoituksesta onkin jo aikaa. Ei oo tullu kirjotettua kun on ollut kiireitä nii vitusti.

Autokoulukin alko tällä viikolla, maanantaina. Ja ens maanantaina mulla on jo eka ajo tunti :D mitähän siitäkin mahtaa tulla? :P onneks se auto ei ole mun vastuulla.
Yks mielenkiintoinen ihminen on tullut mun elämään, haluisin ottaa siitä enemmän selvää :) ja on sit toinenki jonka kans on jotain touhuu, mut sitäkin näkee liian harvoin. Elämä kulkee liikaa samoilla raiteilla, pitäis tulla jotain uutta elämään.

Ehdottaakas jotain uutta ja mielekästä tekemistä (ja ei mitään urheiluu! siihen oon liian laiska)

Mut väsymys painaa päälle joten meen ottaa päikkärit. ihanaa et alko viikon syysloma!
Ainii.. meen työhärjotteluun hotelli kämppiin :D

2 kommenttia   Perjantai 14. lokakuuta 2005 15:07

rakas blogi vol 4

jees.. edelleen väsyttää kauheeesti, pitäs varmaan nukkua vähän enemmän.
tällä hetkellä kuuluu taas ihan hyvää, en kyllä tiedä minkä takia. koska oikeestaan mitään ei oo tapahtunut, ainakaan mun mielestä, mut kyl siinä jotain pitää olla et on tällänen olo :)
Vielä 5 viikkoa syyslomaan.. ääh ei jaksa odottaan. Lokakuun alussa pitäs mennä kahteen kertaan tallinnaan ristilylle, toisella kertaa luokkalaisten kanssa.

mutta taidan mennä tästä hetkeksi lepäämään.

2 kommenttia   Keskiviikko 07. syyskuuta 2005 18:25

rakas blogini vol 3

*huoh* taas on tullu pikku tauko viime kirjottelusta. on niin helvetinmoinen väsymys päällä koko ajan!
Sitähän sanotaan että kuolema kuittaa univelat, sais sitten mun kohdalla tulla kuolema vittu pian!
Täsä pari päivää sitten yks frendi läks tästä maailmasta. ja syynä oli aivokasvain. Pahaltahan se tuntui/tuntuu mutta tavallaan se oli helpotus, sitä tavallaan odotettiin.

Vittu en nyt kyllä jaksa kirjottaa enempää.
Pitää yrittää käydä tässä siivoomassa huoneeni se on ku vittu räjähdyksen jälkeen.

Hillitse himosi, hallitse kalusi. (by: levottomat 3 -kun mikään ei riitä)

tekee mieli dokaaa. taidan mennä viikonloppuna juomaan 3päivää

5 kommenttia   Tiistai 30. elokuuta 2005 20:45

rakas blogini! vol.2

Täsä sitä sit ollaan.. helvetinmoisessa flunssassa!! ja huomenna pitäs mennä kattoon suomenlinnan ilotulitusta! ja lauantaina leffaan.

Koulu on mennyt omalla painollaan tässä. Työharjotteluun joulukuusta helmikuuhun menen hotelli kämppiin näillä näkymin.

En jaksa nyt rupee kirjottelee tähän hirveesti. mitään. taidan kohta mennä nukkumaan.

Tänään näin koulussa pitkästä aikaan yhden rakkaan ystävän <3 :)

mutta menen tästä nytten.


Mikään ei ole helpompaa kun epäonnistuminen.

Kommentoi   Torstai 18. elokuuta 2005 20:11

rakas blogini! vol.1

Viime yönä tuli sitten nukuttua 3 tuntia kun ei oikein uni tullut. eikä oikein muutnkaan oo uni tullut silmään, pitäis varmaan hakea jotain pillreitä lääkäriltä.

Huomenna sitten alkaa koulu... :( ei sitä jaksa yksinkertasesti mennä enää sinne, ollu periaatteessa ihan mukava kesä, tullu juotua paljon ja sekoiltua. Eihän meidän koulussa kyllä opiskella juuri yhtään, mut kuitenkaa ei jaksa. sais vaan jostain tuhottomasti rahaa niin eei tarttis tehä päivääkään töitä. Julkkiksena vois saadakkin rahaa hyvin, mutta sitä en halua koska on elämässä tullut thtyä sellaista mitä en julkisuuteen halua. Taas karkasi asia muualle, mut ei se mitään :) ainut hyvä puoli kouluun menossa on se että näkee koulukavereita ja se yleinen sekoilu alkaa :D

Ihastukseni ei näytä mitään kiinnostumisen merkkejä. hän kyllä tietää tunteeni ja hänelläkin on jotain tunteita, on sanonu niin, mutta yks juttu siinäkin mättää.. ainakin toistaiseksi.

Tänään lisäsin uusia kuvaia kuvakkeeseen.

Nyt ihastukseni tuli meseen ja se sai mun mieleni taas taivaaseen. mikähän siinä on että yks ihminen voi niin saada mielenlaadun muuttumaan :D

Jospa tästä lopettelisin. kirjoitan myöhmmin lissää. mooooe =)

2 kommenttia   Maanantai 15. elokuuta 2005 20:11

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »