|KeijuKainen|

hiusjuttua

Mulla on semmonen "ongelma" että hiukset pitäs värjää.. mutta ongelmana on vaan se että minkä väriseks sen värjään.. mielessä on kaksi vaihtoehtoa.. punanen tai tummanruskea.. mutta en osaa päättää kumpi niistä.

5 kommenttia   Torstai 06. huhtikuuta 2006 01:35

irc-galleria ja mustalista

tiedättekös että se on todella ärsyttävää kun jotkut.. ( nimeltä mainitsematomat) ihmiset eka tulee vinettää jotain ja sitte laittaa mustalle listalle ettei niille voi vastata mitään.. yhillä mun kavereilla oli riitaa vähä sellasten oulaisten kanssa.. ja ku kirjotin tonne galleriaan kommentin sille mun kaverille ni nää oululaiset alko sitte sen jälkeen mullekkin vinettää jotain.. ja ku koitin mennä laittaa niille kommentii takasin ni ahhaa "käyttäjä hylkäsi viestisi olet hänen mustalla listallaan" aika naurettavaa mun mielestä tollanen.. eka tullaan vittuilemaan ja haukkumaan sun muuta ja sitte laitetaan mustalle listalle.. toi on tosi ärsyttävää

13 kommenttia   Sunnuntai 23. lokakuuta 2005 01:48

viikonlopusta.

Kertokaapahan te mulle et mitä järkee on tässä juomisessa.?? onhan se kivaa silloin tällöin mutta ei sitä nyt joka viikonloppu jaksa.
Miks jotkut haluu olla aina ihan pääsekasin keinolla millä hyvänsä.. heti perjantaina kuuluu omienkin kavereiden suusta " jee perjantai pakko päästä dokaa" kyllä mä nyt itekki juon mutta kaikella on kumminki rajansa.. ne rahat mitä viinaan menee voi käyttää hyödyllisemmin ku saamalla päänsä sekasin.. anteeks nyt vaan teille jotka ootte joka viikonloppu siinä pullon kaulassa kiinni ni en voi ymmärtää teitä. Kavereiden kanssa voi pitää muutenki hauskaa ku juomalla ja sitte seuraavana päivänä vaan vituttaa ku oon sekoillu jotain ihan tyhmää ja kaikki muistuttulee siitä "haha vähäks olit nolo teit sitä ja sitä" ja sitte viellä se seuraavan päivän ihana olo tila. ;D että miettikäs vähä onko se sen arvosta.

7 kommenttia   Perjantai 02. syyskuuta 2005 14:41