[MuSSuH]

Yritystoimintaa?? wtf?!

perjantai 21. huhtikuuta 2006 10:11

Meillon alkanu sellanen kurssi ku yritystoiminnan perusteet ja meidän pitäs pienryhmä työnä perustaa yritys paperille. se on vaikeeta ku pitää oikeesti miettiä kaiken maailman juttuja. On tässä kuitenki hauskat puolensaki saa ite päättää minkälainen yritys se on ja millasella budjetilla. Ja kun meidän yritystä perustaa kolme tyttöä sei ikinä ole hyvä asia, varsinki ku meist kukaan ei ole aina järin fiksuja :)

Ihuna ku tulee kesä. On lämmin ja aurinko paistaa. Se tietää myös sitä että mullakin tulee kohta taas vuosia täyteen, tai niinku meijän perheessä sanotaan "vuosi taas lähempänä kolmeakymmentä", mut en mie täytä ku vasta kakskymtä:) sisko rakas meinas järjestää kaverin kanssa mulle jotku teema bileet. Tai no oikeestaan mie pyysin niitä järjestään. Ongelma voi sit olla siinä että ku synttärit on juhannuksena. Ei sillon voi oikeen mitään ihme teemoja olla.

Tarkotus ois kuitenki pukeutua jotenki ääliömäisesti, koska se kuulemma kuvastais mua niin paljon. En mie kuitenkaan siis mikään idiootti ole. Mun luonne vaan on kuulemma välillä niin kieroutunut ja hassu:D No joo, tuleehan sitä välillä oltua kaksmielinen ja lapsellinen, mutta niinhän kaikki on:)

Onko kellään mitään mahtavia ideoita, mitä vois toteuttaa? Mie en kuitenkaan haluu mitään Hese synttäreitä, vaikka se kuulemma sopis ja pukeutua pitäs kuulemma sitten jotenki kaksmielisesti :D

[MuSSuH]

Mieliala: Iloinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »