[Minteli]

Opettaja vai kouluttaja?

tiistai 15. joulukuuta 2009 12:32

Washingtonilaisessa yksityiskoulussa ryhmä 12-vuotiaita tyttöjä alkoi käyttää huulipunaa.

Tätä valaanrasvajalostetta laitettiin tietenkin naispuolisille tarkoitetussa mukavuuslaitoksessa huuliin, kuinkas muutenkaan.

Lopputulosta ihaillakseen neitokaiset suutelivat vessansa peilejä. Jokainen voi arvata miltä peilit näyttivät koulupäivän päätteeksi.

Aikansa kun tätä oli jatkunut, koulun siivoja otti opettajaan yhteyttä ja kertoi ongelmastaan. Kieltämättä jälkien siivoamisesta koitui jonkin verran ylimääräistä vaivaa. Opettajatar (tuo kaikkinaisen tiedon ja valistuksenhaltija) päätti tehdä asialle lopullisen ratkaisun.

Hän kutsui ao. tytöt ja siivojan kyseiseen vessaan ja alkoi valistaa: "Te olette alkaneet käyttää huulipunaa ja minusta siinä ei ole mitään väärää. Mutta asialla on toinen puoli. Peilien puhdistaminen on aika työlästä ja aiheuttaa tälle siivojalle ihan liikaa ylimääräistä työtä. Koska te ette varmaankaan ymmärrä miten vaivalloisesta toimenpiteestä on kyse, olen kutsunut siivoojamme tänne näyttämään teille miten puhdistus tapahtuu."

Opettaja pyysi siivoojaa suorittamaan puhdistuksen. Tämä sanitäärien edeskäypä otti pitkävartisen mopin, kastoi sen vessanpytyssä ja pyyhki peilit puhtaaksi. Tämän jälkeen peilit pysyivät puhtaina. Tarinan opetus: Jotkut ovat vain opettajia, toiset osaavat myös kouluttaa.

Mieliala: Yksinäinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »