mankku

naisystävähakemus

maanantai 16. elokuuta 2010 18:07

hmm hmm. käyttäjä mankku etsii passiivisesti kumppania. vastaukset joko sähköpostilla turha.roskaposti@älälue.com [rofl] tai mielummin vastauksena minulle suoraan. yksityiskommentitkin
ovat sallittuja ja vaikket seurustelusuhdetta hakisikaan aina saa jutella muustakin.

minun naiseni tulisi olla:
-itseäni vanhempi. ikä ei ole tae kumpaankaan suuntaan mutta se kertoo jo jotain.

-vähintään kahdesti seurustellut yli vuoden suhteen. on kokemusta parisuhteessa elämisestä eikä ihastu suoraan, hyppää suhteeseen kuukaudeksi ja katoa.

-toivottavaa olisi myös että naisella on lapsi jonka huoltaja hän on. naisen suhtautuminen lapseensa ja parisuhteeseen osoittaa naisen olevan omillaan pärjäävä ja "aikuinen". itselläni on juuri syntynyt tytär.
-
yhteen muuttaminen ei tule kyseeseen ainakaan ennen ensimmäistä vuotta.

-kohellusvaihe tulee olla ohitettu ja asioista tulee osata jo huolehtia ja puhua. itselleni tilanteiden välitön purkaminen ja maininta on tärkeää.

-molemmilla tulisi säilyä oma elämä ja omat kaverit. niistä ei saa olla LIIAN mustasukkainen sillä ne tukevat parisuhdetta. molemmin puolin. itselläni on huomattavasti enemmän naispuoleisia ystäviä koska omanikäiseni miehet ovat keskimääräisesti kehitysasteeltaan huomattavasti alempana.
historia osoittaa että pariskunnat jotka asuvat erillään tai selkeästi omaavat oman elämän ovat vahvempia, ja yhdessä vietetty aika tuntuu tärkeämmältä.

-naisen myös tulisi olla omatoiminen ja pärjätä ilman miestään viikonlopun tai viikon sillointällöin. kotona tulen olemaan mutta myös muuallakin kuten työreissuilla.

-aikuisuudesta ja iästä huolimatta naisella tulisi säilyä pilke silmäkulmassa ja huumoria ja pirteyttä vapaa-aikaan.

-ulkoisia vaateita en aseta mutta suuren plussan saa rock-henkinen nainen jolla on tatuointeja ja lävistyksiä.

-olisi myös tärkeää että nainen on eläinten ystävä. itse olen koiraihminen, joskin kaikki eläimet ovat rakkautta ja huolenpitoa ansaitsevia. poislukien "meiän pikku fifi, äipän kultsimurupuppeli". koiran tulee olla koira :D itselläni on 2 käärmettä, mutta niistä ei tule muodostumaan ongelmaa.

-suurena plussana otan "maalaislapsen" joka on nähnyt elämää ja joutunut tekemään työtä elämänsä eteen. mitä rankemman kautta kierretään, sitä vahvempana palataan.

-toivoisin myös että nainen arvostaa raitista elämäntapaa. itse en juurikaan juo, joskin tupakoin. itselläni ei ole mitään sitä vastaan vaikka toinen juokin. kunhan se ei aiheuta harmia
ja vaikeuta arkiaskareita.

tule tekemään tuttavuutta. yläpuolella olevien kohtien tulisi aikalailla täsmätä itseeni. jos kysyttävää on ni kysykää. jos ei keskustelunaihetta löydy vaikkatoivoisi ni nakkaa "kerros mulle vähän itestäs" :D

Mieliala: Pirteä
Taustalla soi: Stam1na - jäteputkiaivot

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »