mr.ice

Marraskuun Mättö (Järvenpään Uimahalli, Järvenpää) 13.11.2010 klo 18 - 21

sunnuntai 07. marraskuuta 2010 18:53

MARRASKUUN MÄTTÖ
13.11.2010
Ovet 17:30. Showtime 18:00
Järvenpään Uimahalli
Seutulantie 17, Järvenpää
Suomalainen showpaini palaa Järvenpäähän!

Suomen ainoa showpainipromootio FCF Pro Wrestling järjestää lauantaina 13.11. Marraskuun Mättö -nimisen tapahtuman Järvenpään uimahallissa. FCF:llä on suuri kunnia saada vieraakseen lajin englantilainen konkari Chris Curtis sekä sensaatiomainen nuori Gabriel Antonik Norjasta. Illan aikana käydään peräti kuusi ottelua.
OTTELULISTA

Illan toisessa pääottelussa englantilainen catch-wrestling-spesialisti Chris Curtis haastaa Suomen Stark Adderin mittelöön, joka käydään British rules-säännöin. Ottelussa on 8 kolmen minuutin erää, ja voittaja selviää joko kahdella ratkaisusuorituksella tai jomman kumman ottelijan hylkäämisellä. Viimeksi mainittu vaihtoehto käy toteen, mikäli sama painija syyllistyy kolmeen sääntörikkomukseen.
Curtisilla on 20 vuoden kokemus painikehästä, ja hän on saanut oppia myös maailmankuulun Snake Pit-koulun konkareilta. Näin ollen suomalaisille faneille onkin luvassa harvinaista herkkua hänen kisaillessaan taituruudesta metallisoturia Stark Adderia vastaan!

Marraskuun Mätön toisessa pääottelussa Ibo Ten nousee uudemman kerran StarBuckia vastaan, ja panoksena on jälleen ei enempää eikä vähempää kuin Suomen mestaruus! Jyväskylän Jysäri-tapahtumassa StarBuck onnistui selättämään Ibon, mutta tämän jalan todettiin jälkeenpäin olleen kehäköyden alla eli varsinaisen painialueen ulkopuolella. Näin ollen kyseisen kohtaamisen päätöstä ei voida katsoa viralliseksi, vaan mestaruusvyön kohtalo täytyy ratkaista uusintaottelussa jossa kaikki on edelleen mahdollista.

FCF:n kohtalotar Aurora on vääjäämättömän edessä ottelussaan Jani "Jäämies" Järvistä vastaan. Aurora on edeltäneiden painitapahtumien yhteydessä kasannut monenlaista kolttosta Jäämiehen tielle, ilmeisesti johtuen hänen kytevästä kaunastaan koko miessukupuolta kohtaan! Marraskuun mätössä kiukkuisen naaraan ja kaksilahkeisen kostajan välit on lopultakin selvitettävä, jos ei muun niin oikeuden ja kohtuuden nimissä.

"Pohjolan Tiikerin" Kageman Guron sekä FCF:n pahan pojan Johnny McMetalin välillä käydään niin ikään uusintaottelu. Johnnyn mukaan Kageman päihitti hänet edellisessä kohtaamisessa epäkelvosti, ja tuhmuri uhoaakin lopettavansa vastustajan voittokulun Järvenpään showssa. Siellä Johnnyn toden totta täytyy joko tukkia Kagemanin suu merkillepantavalla tavalla, tahi pitää omansa jatkossa kiinni!

Norjan lennokas painisensaatio Gabriel Antonik tekee paluun FCF:n kehään kohdatakseen lupaavan suomalaistulokkaan nimeltä Kristian Kurki. Alokkaalle tämä merkitsee todellista tulikoetta, sillä Garbiel kuuluu kotimaansa eliittiin aina joukkuemestaruutta myöten. Onko Kurjesta osoittamaan, että hänestä löytyy ainesta tulevaisuuden painijatähdeksi? Liekö 13.11 sittenkin kunnian päivä vuonojen miehelle?

Mieliala: Innostunut

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »