Tounaii

Miettikää vähän mitä lupaatte/teette

torstai 01. syyskuuta 2011 12:06

alotetaa sillä, et mä en todellakaan luule muuttavani täl maailmaa, mä en halua luoda sitä kuvitelmaa et mä olisin täydellinen tai kenenkää olis pakko muuttaa tapojaan sen takia ku mä tälläsen tänne rustaan. Toivon vaan et jotkut ihmiset mahdollisesti vähän avais silmiään ja kelais et mikä on väärin ja mikä oikein.
Mä en myöskään tässä blogissa todellakaan puhu mun omista kokemuksista, vaan satuin vaa kelaamaan asiaa kun yks kaveri mulle avautu kuinka pahalta tuntuu kun on taas annettu tyhjiä lupauksia ja puhuttu ruusuja vaa et pääsee panemaa.

Alotetaan siitä et ootteko ikinä miettiny miltä silt naiselt tai miehelt tuntuu kun annatte ymmärtää et olis jotain vakavempaakin tulossa, se mies/nainen sitten mahdollisesti on ihan täpinöissään siitä et vois esim käyä kahvilla joskus ja tutustuu paremminkin etc.
Sitten saat sen miehen/naisen mukaan ja pidätte sen yhen yön verran hauskaa ja seuraavana aamuna "unohatte" kaiken mitä ootte luvannu ja kylmästi vaan vedätte välit poikki, onko mitään hajua miltä se vois tuntua?
Jos nyt pää lyö ihan tyhjää, että miltä vois tuntua ja Vaihtamalla paranee kuvio ( Isketää, luvataa kaikkee ihanaa -> Pannaa -> Feidataa -> uutta koukkua vetee ) on varsin tuttu, niin miettikääpä vaikka jos teille tulis vastaan jokin ihan unelma nainen/mies, ihastuisitte ihan sydämen pohjalta ja hetken päästä heräisittekin siihen julmaa todellisuuteen et teitä on käytetty hyväkseen ja olitte vaan esim yhen illan pano/laastari/lelu?

Herätkää nyt ihan oikeesti, toi on niin väärin ku vaan voi olla! Mun mielestä irtosuhteet on OK jos kumpikin osapuoli on täysin tietonen siitä, että se on vaan sen illan juttu, mut sit todellakin jos toinen osapuoli olettaa jotain ihan muuta ja toinen vaa kelaa sen toisen ihmisen munaa/pillua etc ni mikä siin on se niin helvetin mahtava juttu?
onks kyseessä vaan se et te ootte oikeesti niin vitun saamattomia/säälittäviä/selkärangattomia kusipäitä et teette sen ihan tarkotuksella? vai eikö teitä vaan kiinnosta et sil toisel ihmisel on tunteet?
Tuntuu et monet ihmiset ei edes kadu sitä ku ne särkee toisten sydämiä, esim monen kuukauden "juttua", toinen on ihan taivaissa et löys itelleen oman kullan, toinen innoissaa ku saa pilluu/munaa just millo haloo.
Kuten sanoin et mä en ite oo mikään täydellinen myöskään, oon ite kännissä kanssa kerran tehny virheen, mut herran jestas se ei oo mikää helvetin ylpeyden aihe ! ite ainakin kaduin sitä tilannetta nii vitun paljon etten kehannu parii viikkoo näyttää naamaanikaa missää ja sai pyydellä niin vitusti anteeks sanojaan, tunnen vieläki melkosta syyllisyyttä siitä tilanteesta ja koen et se on oikein!

jos nyt joku tuntee piston sydämessää ni miettikää oikeesti enskerralla ku heittelette niitä verkkoja et mitä se kumppani haluaa sulta ja jos se haluaa susta muutaki ku panon ni ennen ku lähette siitä huolimatta vaan yhenillan linjalle ni kelatkaa miltä se tuntuis teistä!

ei varmaan kovin hyvältä, mut moni kelaakin tässä vaiheessa et " mitä vitun väliä ku haluun vaa pesää/munaa. " / " ei kiinnosta, ei mun sydän täs särjy.. ei mua sen toisen elämä kiinnosta "


Nyt sitä selkärankaa ja miettikää vähän mitä teette, ei kukaan meistä oo täydellinen mut ei siitäkään huolimatta tarvi olla törkee!

P.S kaikki jotka on samoilla linjoilla ku mä ni meikä vetää kättä lippaa!

Nyt ku sain tän tekstin pois mielestäni, ni voin palata töihin leikkaamaa ruohoa ihan rauhassa! :--DDD

Mieliala: Turhautunut
Taustalla soi: Brädi - Kättä Hiusrajaan

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »