Tounaii

Asuinpaikkani, Lahti

keskiviikko 21. syyskuuta 2011 00:01

Oma näkemykseni lahden kaupungista:

Lahti, tyly kaupunki. Täällä vallitsee vihan ja lahtelaistyylisen sementinohuen umpikännin kaunis ilmapiiri. tervetuloa karirantaan, älä tuo aseita mukanasi (hampaat ovat aseet ja ne kuuluvat meille), joudumme poistamaan ne 1 - 4 tunnin istumisen ja ryyppäämisen jälkeen. Lahti on kaunis ja hyvä paikka elää, Lahden liipolassa pyörii lahden kovimmat rapajuopot ja nistit. normaali, melkein täysjärkinen liipolalainenkin kävelee seiniä päin ja halaa puita vain koska se on hauskaa ja puut varmasti kasvavat nopeammin kun niille osoittaa vähän lämpöä, monet liipolalaiset miehet käsittävät tämän lämmön vähän väärällä tavalla, tämän takia lahdessa poistetaankin hyvin paljon tikkuja ikävistä paikoista joka työllistää paljon lääkäreitä lahdessa, koska liipolan tikku, alkoholi, huume, mielenterveys ongelma tuo niin paljon rahaa lahden kunnalle + valtiolle, on liipola tästä syystä verovapaa! Tervetuloa siis liipolaan, me emme maksa veroja, sinä et tarvi aivoja täällä, hampaat menetitkin sinne karirantaan.
Lahden nimi on hieman liian sivistynyt katsoen millainen slummi on kyseessä, lahden voisi nimetä uusiksi nimellä " Ranen Pubi " ainakin olisi kaupungilla osuva, omaperäinen nimi!
Tämän hienon ja osuvan nimen johdosta saisimme varmaan ilmaiset hanakaljat koko kaupunkiin ja tottakai nimen keksijästä tulisi kovaakin kovempi legenda, ihan kuin chuck norris. ( Tai olenhan minä jo, mutta olen pitänyt sen salassa, aikoinaan kun Apollo meni kuuhun, niin he ihmetyksissään löysivät sieltä lipun " Tony vitun Koivisto kävi täällä " )

Lahden ahtiala on koko suomen kaikkien mafioiden, moottoripyöräjengien ja muiden rikollisliigojen mekka, siellä poliisitkin kuuntelevat räppiä täysillä ja ampuvat uzzeilla pikku ollilta ilmapallon hajalle, hämmästyksekseen ahtialaan eksynyt liipolalainen antaa lapselle ilmapallon ja yllämainitulla tavalla halaa lasta tovin ja tokasee " en minä ihmeisiin pysty, mutta kyllä sinä vielä kasvat isoksi kuten minä " ei kestä pitkään kun poliisi auto taas ajaa räpit päällä ohi ja taas tämä kiltti, esimerkillinen lainvalvoja ampuu sillä konetuliaseellaan pikku ollin ilmapallon.

Aleksanterinkatu, tämä legendaarinen katu sijaitsee lahen ydinkeskustassa. Tarujen Tounaii asuu täällä, Aleksanterinkatu on tunnettu Tounaiin pitämistä kattobileistä ja siitä kun kaikki ihmiset ovat niin hauskoja ja hyväntuulisia, siksi täällä voikin esittäytyä seuraavanlaisesti " Moi, mä oon tony ja mä oon vitun hauska!! ", Aleksanterinkadun kattobileitä ilmenee vain kesäsin, talvisin ei jaksa alkaa iglua rakentamaan katolle, jotta siellä tarkenis bilettää !

Mielestäni kaikki oleenninen lahdesta oli tässä, kuten kaikki huomaakin niin kirjottaja on helvetin väsynyt ja muuten ihan oikeasti, aivan vitun hauska.. mustahan tulis vaikka koomikko, hedbergi iha hiljasena ku mä astelen lavalle ja näytän niin saatanan komeelta, lihaksikkaalta, tummalta ja tuliselta, fiksulta ja film-- okei pistetään ne pensselit piiloon! pistäkäähän sitä kommenttia ettei synny lisää näitä tekstejä!

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »