Murmeli96

Apua.

lauantai 24. syyskuuta 2011 14:47

Pelottaa. Pelottaa millainen se vastaanottokoti on.
No, onneks pääsen sentään pois kotoa, se on pääasia. Ja entisestä koulusta. Mutta silti, kun on kuullut millaisia tämän tyyppiset asumismahdollisuudet alle 16-vuotiaille on, ei se kovin houkuttele.
Ensinnäkin sinne ei saa tuoda lemmikkejä. En voi jättää koiraani tänne entiseen kotiin. Se on mahdotonta.
Toiseksi siellä on jotkut helvetin nukkumaanmenoajat. Ainakin lapsilta (alle 12-vuotiailta) otetaan kännykät pois eikä ilmeisesti tietokonettakaan saa käyttää. Toivon tosiaan, että sama ei koske yli 12-vuotiata. :P

Mut joo. Uudessa koulussa on sentään bestis ja sen kaverit, että ystäviä ainakin löytyy. Kiva päästä sieltä tuppukylästä pois, takas 'kotiin.' Tää uus kaupunki on ollut mulle aina enemmän koti kun se helvetin 3000 asukkaan kylä. Yks s-market, kirjasto, pankki ja terveyskeskus. Oho, olihan siellä kampaamokin. Ihana paikka. Suorastaan tulee ikävä.
Joo, vitut tule.

Vanhaa koulua ei kyllä jää ikävä. Rakas ystäväni tuossa viime keväänä päätti pistää välit poikki, koska halusi tulla ns. suosituksi. Eihän tällaisen emofriikin seurassa pääse niiden "kovien tyyppien" seuraan. Okei, ihan ymmärrettävää, mutta pahalta se tuntui.
Onneks on kuitenkin vielä ihmisiä jotka rakastaa ja ymmärtää mua, ja se on pääasia. :) Kyllä tässä selvitään... Ainakin toivottavasti.

Mieliala: Stressaantunut
Taustalla soi: Happoradio - Rakkaus

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »