tsantsi

SAANKO ESITELLÄ: MINÄ!

maanantai 18. maaliskuuta 2013 21:55

Kaivoin vihon laatikostani ja päätin piirtää keskelle paperia itseni.

Aloitin piirtämällä itselleni pään... se ei ollut ehkä täydellisin pää, eikä mikään tietopankki, mutta aivan toimiva ja täysijärkinen. Tämä pää sisältää pikkuruiset aivot jotka tuppaa analysoimaan ja järkeilemään monia asioita. Se on myös pikkutarkka ja vaatii kantajaltaan usein huolellisuutta ja täydellisyyttä. EI siis aivan helppo tapaus.

Piirsin päähän myös silmäni. Tiesin silmieni nauttivan järjestyksestä ja ihailevan kaikkea kaunista. Ne ovat myös tarkat ja herkät lähettämään reklamaatiota näkemästään epäjärjestyksestä. HUI!!

Nenää piirtäessäni mietin, jos silmäni saivat minut tuntemaan itseni nipottajaksi niin nenäni se vasta suurin valittaja on!! Mieleeni juolahti ajatus, että jos olisin elänyt joskus aikaisempaa olisin aivan varmasti ollut KOIRA, sillä hajuaistini on aivan omaa luokkaansa. On hienoa omistaa aktiivinen nenä, mutta toisinaan siitä saa kärsiä ihan vedet silmissä.

Sitten oli vuorossa suu... hörähdin ääneen sillä mietin piirränkö sen auki vai kiinni. Toisinaan sen voisi jopa teipata tai ainakin sen suulle voisi palkata vartijan.
Vikkelyydestä sitä on kehuttu aina, hmmjaa kehuttu ja kehuttu, noh aikankin se tuottaa paljon lauseita ja joskus se suoltaa tekstiä niin vikkelään tahtiin etten kerkeä edes lausumaan kaikkea. Hmm kyllä suuni osaa kiinnikkin olla, mutta silloin usein huolestuvat ympärillä häärävät ihmiset joka on sangen huvittavaa.
Päätin piirtää suuni raolleen, jospa silloin kaikki olisivat tyytyväisiä.

Tarkastelin päätä ja huomasin, että korvathan siitä vielä puuttui. Piirsin sirot lärpäkkeet, mutta huomasin kumittavani ja suurentavani niitä hiukan. Korvani ovat aikamoiset veijarit mitä tulee kuuloon, joskus kuuloni on kuin supernaisella eli kuulen pienimmätkin naksahdukset, varsinkin yöllä ja toisinaan kuuloni on erittäin valikoiva! Mukautuu siis tilanteisiin, ei pöllömmät !! =)

Jotta en näyttäisi kaljulta piirsin itselleni sotkuisen "nutturan" ...NOIN! näyttää ihan minulta totesin.
Hmm... pääni leijuu nyt ilmassa, tästähän puuttuu vartalo! NÄPPÄRÄ huomio, tsemppasin itseäni.

APUA, tää näyttää kyllä nyt aivan laatikolta, äh saa kelvata, vastasin itselleni. Havahduin hetken kuluttua kun huomasin piirtäväni itselleni suolistoa ja naurahdin.
Jospa ei mennä yksityiskohtiin, mulla on päällä vaatteet! piirsin kuitenkin paitaan sydämen.

Tiesin ettei tunteet sijaitse sydämessä vaan sydän pumppaa elimistööni verta. Tahdoin silti leikitellä ajatuksella ja sijoitin tunteet sinne. Piirsinköhän tarpeeksi ison sydämen itselleni jotta saan mahtumaan kaiken sen tunteilun mitä koen ni sinne. Olen siis persoona joka elää tunteet sata lasissa aina! Totta, ei ole aina ihan helppoa käsittää itsekkään kaikkea sitä tunteiden hirmumyrskyä joka sisälläni pauhaa. Joudunkin käyttämään usein kylttiä S.O.S pelastakaa minut itseltäni. =) Elän siis tunteista joten tarvitsen tankkiini paljon positiivisia tuntemuksia. Elämäni on toisinaan kyllä myös aika vaarallista, sillä minua on helppo satuttaa tai jopa tappaa. JAIKS!! Tarvitsen selkeesti HENKIVARTIJAN!!

KÄDET!! joo tarvitsen kädet...kynäni piirtää minulle pitkät kädet. Eihän ne oikeasti ole pitkät, mutta ehkä se kuvastaa avokätisyyttäni ja tahtoani auttaa muita. Nämä kädet eivät ole enään lapsen kädet, mutta silti hassusti nauttivat ja tuntevat turvallisuutta, kun saa liittää ne toisen ihmisen käteen. Samaan aikaan suloista ja lapsellista 0:)

Näyttää jo aika valmiilta, tarkastelen kuvaa ja huomaan JALAT, ne puuttuvat vielä. Tahtoisin piirtää itselleni sirot ja pitkät sääret, mutta havahdun todellisuuteen kurkistaessani omiin koipiini. Jälleen huvittuneena piirrokseni saa suht lyhyet ja tasapaksut pökkelöt.
No pysyvätpähän hyvin maanpinnalla ja pystyssä elämän myrskyissä ja viimoissa. Nämä jalat uskaltavat ottaa myös askelia kohti tuntematonta, se mitä nämä jalat eivät osaa niin on suunnistaa :) niimpä löydänkin itseni mitä kummallisimmista paikoista "eksyneenä". Suun kanssa yhteistyössä ne kyllä onneksi löytävät aina lopulta takaisin lähtöruutuun.

No niin... siinä se nyt sitten on, saanko esitellä; MINÄ! Kaikessa erikoisuudessaan aika ihmeellinen luomus :) Jos olisin tuote, minussa pitäisi lukea ehdottomasti: tuote myydään kokonaisuutena, ei irtopaloina ja lisäisin loppuun vielä helposti SÄRKYVÄÄ!!!

Mieliala: Väsynyt

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »