lartza_85

Joulupukille.

tiistai 26. marraskuuta 2013 03:30

Rakas joulupukki, siitä on varmaan 20-vuotta kun olen viimeksi kirjoittanut sinulle, mutta minussa asuu yhä edelleen se pieni poika kuin silloinkin.

Siispä ajattelin tänä vuonna pitkästä aikaa kirjoittaa joululahjalistan, muistan kun pienenä poikana pyysin milloin radio-ohjattavaa autoa ja milloin jäkismailaa, harvoimpa ne toteutu, mutta edelleen usko sinuun on kova.

Tänä vuonna haluan olla maanläheinen enkä halua toivoa mitää maallista mammonaa, oletan että olen kumminkin sen verran iso poika jo että osaan niitä haalia itsekin. Itse asiassa toivoisin vaan yhtä asiaa, tiedän että et ole mikään ihmemies (pitäisi olla, eihän kukaan muu saa poroja lentämään ;) ) Mutta siis, joululahjalistani;

*hieman läheisyytttä
** tyttöystävä

tuplatähdellä varustettu toivomus on suurin haaveuneni ja olisin ikionnellinen jos semmoisen saisin, en kumminkaan odota ihmeitä joten tämän pienen pojan saisi seuraavaksi vuodeksi erittäin onnelliseksi jo pienellä läheisyydellä muutama halaus ja kenties jopa muutama pusu tekisi minut yhtä onnelliseksi kuin silloin vuosia sitten kun sain sen kauan haavailemani radio-ohjattavan auton.

Mutta tiedän että olet kiireinen mies etkä kerkeä kaikkia toiveita täyttämään vaikka varmasti niin haluaisit. Pitäähän pienet pojat ja tytöt pitää tyytyväisenä, mutta olisin ikionnellinen jos heidän toiveidensa lisäksi onnistuisit täyttämään myös minun toiveeni.

T: Pieni jani poika 28v

Mieliala: Innostunut

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »