Ninian

Unohtunut sivu

maanantai 25. elokuuta 2014 01:50

EIpähän tässä. tämäkin sivu unohtui unholaan ties kuinka pitkäksi aikaa.
Olenkin elellyt nyt erakkona pitkän ajan ja tuntuu että sosiaaliset taidot ropisee jo päästä, hyvä kun osaa muodostaa järkevää lausettä ääneen.

Herätti tässä ystävän häät taas maailmaan, joka on karu ja epäystävällinen miun oikuille :D kyl siellä valopilkkujakin on mutta pitäisi osata elääkki täs yhteiskunnassa mikä ei ota onnistuakseen kun en tiedä kuka olen ja mitä haluan. Huvikseen kuitenkin noita reffijuttuja tässä selaisin ja törmäsin johonkin tosi pinnalliseen Badoo juttuun facebookissa. Siina arvioidaan parin kuvan perusteella hot or not.

Omasta mielestäni ei parin kuvan perusteella voi tietää mitään ihmisestä niin voi mennä paljon hyviäkin ihmisiä ohi ihan vain huonon kuvan takia. kuvat nyt sattuu vääristämään. Minusa ainakin sanotaan että luonnossa rumempi ko kuvassa :D tai emt. saattanut unohtaa jo miten se meni. Mutta kuitekin huomasin sisälläni asuvan pienen rasistin kun noita näppäilin kahteen lohkoon 3 sekunnin miettimisajalla. monesti kieltoihin meni ukot, joilla oli kuvassa jokin juoma kourassa, myös tuo rasistinen niin en tiedä... olivat ihan hyvännäköisiäkin mutta kai mun päässä on se vika että on noloa jos en osaa sanoa tyypin nimeäkään oikein. ja noita ulkomaalaisia oli tosi paljon tuossa sovelluksessa... joskus jutellukin suomi24 kautta maahanmuuttajien kanssaja olleet ihan perushyviä luonteeltaan mutta niiltä säänut vaikutteen että nainen on vähän kuin esine niiden mielessä, joten olen taittunut hyvin sairaaseen ajatusmaailmaan... pitäisi päästä eroon tuosta ennakkoajatuksesta kun se on jotenkin väärin mutta toivottavasti ihmiset ymmärtää.

Mut vinkki! Pistäkää badoossa söpö elukka samaan kuvaan itsenne kanssa ensimmäiseksi niin johan tulee hotti pisteitä :D en tiedä miksi mutta tulipahan useimmiten nämä valituksi. ja ne joissa oli jotain... avoimmuutta omaan persoonaansa.

Mieliala: Laiska

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »