Azrael

Kuka on Profeetta Muhammad (rauha hänelle)?

keskiviikko 27. elokuuta 2014 12:25

Hän oli Jumalan viimeinen profeetta, joka ei perustanut uutta uskontoa, vaan tuli opettamaan samaa uskontoa kuin häntä edeltäneet profeetat, Adam, Jeesus, Mooses, Nooa, Hud, jne., islamia (=Jumalalle alistumista).

Hän oli luonteeltaan ujo ja hyvin nöyrä ja vaatimaton. Hän nukkui lehtien päällä ja siitä jäi jälkiä hänen kylkeensä. Hän ei koskaan valittanut ruoasta. Hänellä ei olut kotona ylimääräistä ruokapalaa, sillä hän antoi kaiken köyhille.

Hän oli ymmärtäväinen ja hellä aviomies ja isä. Hän ei koskaan lyönyt vaimojaan, lapsiaan, eikä palvelijoitaan. Hän teki kotitöitä, eikä suuttunut vaimolleen, edes, kun tämä paiskasi ruoat lattioille ja hajotti lautasen.

änen palveluspoikansa palveli häntä 10 vuotta, eikä hän sinä aikana kertaakaan moittinut tätä kertaakaan.

Hän vaati, että kaikkein alhaisimpina pidetyille orjille on annettava samaa ruokaa ja vaatteita, kuin heidän isäntänsä pitävät ja seuralaisineen hän vapautti kymmeniä tuhansia orjia.

Juuri hän lopetti arabien pitkän perinteen, tyttövauvojen elävältä hautaamisen. Hän lopetti myös elävien kameleiden kyttyröiden irti silpomisen, mitä siihen aikaan arabit harrastivat.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »