HorrorGamer

Simple life/rather nature than city

maanantai 29. helmikuuta 2016 15:32

kaiken tämän nykyisen menon keskellä,kaikkea muka tarvitsi ja siksikin että on kehitystä,etenkin mitenkä asiat sujuisivat helpommin.
Äkkiähän tuo yksi 2haave" toteutuisi,eikä internetin menetys särje sydäntä.
Ainoa "miinus" (oikeasti hidaste tuossa on vain ajokortin puute) ja netin suhteen laskujen maksu,mutta ei silti pidä tuota unohtaa.
Nykyään kun pitäisi olla paremmin ja paremmin ja yleensäkin en oikein ymmärrä hinkua suureen kaupunkiin,pidän kyllä tietyssä määrin menosta ja ihmisten ympärillä olosta,mutta ei ole sosiaallista "tarvetta" tuohon 24/7 eikä nähdä jotain samoin (kuten ennen pidettiin normina ja nykyään sit muissa merkeissä).
Mutta tuon voisi aloittaa jälleen ensin ainakin tästä atomipommin jäljiltä olevasta kämpästä,laiskuus on se ihanin tekosyy mutta depressio tekee asiasta vielä mielenkiintoisemman.
Tuota haavetta kai pantannut myös senkin takia kai että sitä on tottunut olemaan ihmisten kanssa vaikka kuten mainittu ei ole tosiaankaan tuota mainittua sosiaallista tarvetta vaan riittää kun käy esim käy pyörimässä kaupungilla ja kuten oulussa asuessa kahvilla jne.
Samoin kun odottaa tai toivoo jotain joka ei enää ole mahdollista ja jonka aika oli jo kauan sitten vaikka sanotaan että toivossa on hyvä elää ja asioilla on tapana järjestyä mutta ei en usko että tässä enää niin käy.
Toinen "mahdottomampi" ajatus oli/on muuttaa suomesta mutta nämä ihanat paperiasiat jne niin tuosta ainakin saa vain haaveilla eikä tarvitse miettiä mikä pidättelee.
Ääripäästä toiseen tuli mieleen tuosta yksinkertaisuudesta ja vaikka ei mikään siivoushullu olekkaan niin kyllä sitä hyppii läävässä seinille ja samoin jos ja kun on liikaa tavaraa.
Muka kodikkaampaa,ennemmin niin että mitä tarvitsee ja omaan tyyliin + millä pärjää,kuten tuosta alusta mainittu mitä aikonaan kuulin: "jos et tarvitse mitään niin miksi et mene paikalliseen rantaan ja pese pyykkiä ja heitä vain patjaa lattialle" jne.
Yksinkertaista ja monen ajattelua,pitää tosiaan olla sitä uusinta uutta koska on juuri uutta ja kehitystä,jossain tapauksissa ei tosiaankaan.
Mutta mielusti sen 1500 € maksaa puhelimesta ennemmin kun sen 50 € koska kallis on aina parempaa ja pitää näyttää + uusinta uutta.
Tuohon kappaleeseen jää hyvin koukkuun ja piristää mukavasti päivää,laittoi ja yhä laittaa ajatukset liikkeelle.
Kuten mainittu enemmän halutaan ja suunnitellaan tuota teollistumista mutta kaikki parempi ja etenkin kauniimpi unohdetaan ja jyrätään tieltä,koska kehitystäkin.
Yksi varma asia jonka suhteen voisin jopa lyödä vetoa että suurin osa on unohtanut täysin tuohonkin asiaan liittyen (otsikon toinen osa) asiat ja tavat.
Mutta kuten todettu mielummin ja parempi tämä elämän tapa/tyyli kun mitä pitäisi olla.
Vaikka eiköhän sekin mene johonkin vitun trendeihin yms paskapuheeseen mutta mikäs nykyään ei olisi moista siksikin koska eroaa valtaosin massasta ja yleisestä "mielipiteestä".


Taustalla soi: Omnia - Earth Warrior

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »