HorrorGamer

Kiilotettu imago,uusi identiteetti....

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016 02:02

jotenkin hyvin kuvaa (myös) aiemmin miljoona kertaa mainittuja asioita.
Mutta niinhän tuokin tuntuu menevän,"muuttumalla paranee".
Tosin mietityttää ja monen muunkin kanssa asiasta puhunut vaikka tosiaan oppi "ei saa puhua vieraille" on mennyt perille silti sanoillakin saa ainakin hetken jos toisenkin.
(olen asian kerran kuullut ja siis kuullut ihmiseltä että hänen kaverilleen oli näin käynyt)
Sama kokemus löytyy mainituista yleistämisestä ja vaikutuksen tekemisestä ihan kokemuksen kautta,ei kyllä käynyt ihan niinkun tyyppi halus ja sanonta "jos katse voisi tappaa" sai selvän merkityksen :D
Onhan tuo kyllä välillä itsestään selvä,kaikkihan sitä osaa ja varsinkin nämä deittisivustot itsestään kuvailu,jotenkin tuntuu "turhalta" ja aika läpi paistavalta (perus) litanja,luotettava,rehellinen,uskollinen jne.
Ei sillä ettei nuo voisikin ja pitäisikin paikkaansa mutta aika ja tosi nopeasti tuntuu kumminkin unohtuvan,oma napa kun alkaa loistamaan.
Sekä se kyllästyminen + sentin virhe.
Asenteellakin tuntuu (saatan olla väärässäkin mutta jopa 50 % en usko) vaikutus,kuten tästäkin on tullut esille esimerkki en luojan kiitos tunne tyyppiä tarkemmin mutta suuri kysymysmerkki miten on seurustellut ja ilmeisesti lapsiakin.
Ei tunnu merkitsevän tosiaan nuo perusasiat mitään ja pitäisi tosiaan osata ne kelan kaavakysymykset,melkein elämässäkin/livenä että saisi jotain puhetta.
Nykyään kun sosiaallisuus on mitä on ja kyllä netistä on myös hyötyäkin tietyissä asioissa mutta liikaa nojataan teknologiaan ja juuri siihen mikä on uutta.
Instagram,facebook,jne mitä onkaan kavereita löytyy ja sitä sosiaallisuutta eri muodoissa mutta mites sitten muuten ?.
Pe-su muutama olut,vapaalla sama jne tyylin(kö) ei taida löytyä puheenaihetta ja syntyy niitä kiusallisia hetkiä.
Senkin takia kun tosiaan tuntuu että tuokin pitäisi tapahtua jonkun kaavan mukaan ja netissähän se on "normaalia" ja helpompaa.


Taustalla soi: Mokoma - Sinä riität

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »