HorrorGamer

Onnellisuus..../xcom enemy within

torstai 30. kesäkuuta 2016 15:52

jokaisella oman tapansa ja tyylinsä tuossakin,usein se kumminkin tuppaa olemaan sama asia kumminkin.
Samoin kun omat mielipiteet ja osaksi päätökset,etenkin tiettyihin asioihin liittyen.
Tyhmintä tässä vaiheessa on aikoinaan aloitettu tupakointi ja se kun oli varma lopetus niin eikös sitä automaattisesti ajattelematta aloittanut taas,tupakka kädessä sitten vasta "aijaa" hetki kun huomasi asian.
Mutta tosiaan paljon huonompiakin päätöksiä tulee ja sanotaan ettei ihminen ole koskaan tyytyväinen ja kulutushan sitä tuo myös muiden lisäksi.
Kuten lapsena uusi lelu niin nykyään sitten samaa mutta eri mittakaavassa.
Kuten tuossa aiemmin mainittukin tuo otsikon hetki jälleen kolahti mökillä ja vaikka sitä on jopa iltalehden (eipä tuo toisaalta yllätyskään) sivulla mainostettu sinkkuuden trendiä ja muuta asiasta en ole kyllä yhtään samaa mieltä.
Vaikka sitä viihtyy hyvin yksin,ei ole "sosiaallista" pakkokäyntiä jne niin vaikka tuo aiempi jälleen tuntui enemmän osalta tulevaa niin toinen osa ja kokonaisuus olisi kyllä toisen kanssa vietettynä.
Asiassa samat yhtenäisyydet kuten työn kanssa: ei kukaan tule hakemaan ovelta eikä tule ovelle,ei valittamalla saa kun päänsäryn,ei väkisin vääntämällä synny mitään ainakaan hyvää jne sitä pitää koittaa tehdä asialle itse jotain ja välillä antaa olla ja jos niin on tarkoitettu niin on ja jos ei niin ei.
Vaikka kuinka tuntuisi ikävältä niin kannattaa kumminkin keskittyä oikeasti positiivisiin asioihin josta saa energiaa jatkaa vaikka muut asiat ei mene kuinka suunnittelee.
Ei kannata eikä pidä luopua unelmistaan ja haaveistaan,mailmassa on aikaa ,eikä elämä ole itsestään selvyys.
Onneksi huomasin eilen vahingossa että xcom 2 onkin sittenkin tulossa konsolille,toivottavasti ei peruunnu.
Kuten yllättäen mordheim city of the damned kävin,manasin tuota juuri että just näin hyvät pelit siirtyy ja peruuntuu ja paskoja sekä turhia suoletaan liukuhihnalta.
No onneksi on tuo odin sphere sekä cursed mountain joka tosin vähän arveluttaa kumminkin

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »