Kapselimato

No nyt

maanantai 21. marraskuuta 2016 21:59

Kattelin tossa että viimeisimmästä vuodatuksesta, jos sitä siksi voidaan kutsua, on kulunut jo jokunen tovi, voisihan sitä valehdella että kiirettä pitää ja että aina ei vaan ole aiheita, mutta totuus kun on nyt vaan se että olen laiska, on ollut toki muutakin tekemistä mutta silti... olen laiska.

Mitä kuvakkeessa on tapahtunut sitten viimeisimmän hetken? Ei kait mitään, ei ainakaan mitään mitä itse olisin huomannut parannuksena tai suuntana huonompaan, ei sillä että haluaisin tätä paikkaa muuttaa, tämä on minulle se luvattu sosiaalipornon mekka josta syrjäytyneet vain unelmoi.

Mitä sitten itselleni on tapahtunut?
Ei mitään, ei ainakaan mitään mainitsemisen arvoista ja hyvin harvoin muutenkaan puhun näissä teksteissä itsestäni, toki tuohon voitaisiin tehdä muutos mutten tiedä sitten kuinka montaa ihmistä täällä kiinnostaa yhden ihmisen asiat, se että puhutaan koko yhteisöstä on se juttu.

MUTTA koska jostain pitää puhua niin puhutaan sitten, nimittäin nyt mennään mielekkäille urille ja he jotka eivät tätä avautumista oikein käsitä, saattavat kohta heitellä tähän suuntaan jos jonkinmoista vihaviestiä, mutta pyydän, lukekaa ajatuksella ja vastatkaa vasta sitten jos koette että teitä on verisesti loukattu, ei se mua sillai kiinnosta mutta onhan se ystävällistä sanoa ;P

Törmäsin tähän ilmiöön tinderissä, sitten täällä, myöhemmin vähän siellä ja täällä mutta pääosin netissä, palveluissa jossa etsitään seuraa, joko jutusteluun tai vakavampaan.

Aiheena on YH-Äidit (tai yksinhuoltaja-äidit teille yksinkertaisille)
Ja ei, en ole täällä heitä haukkumassa joten pistäkää nyt ne puukot pois.
Itseäni on vain viimeaikoina mietityttänyt nämä YH-äitien esittelytekstit sekä täällä että tinderissä, yleensä ne pitävät sisällään sen perustiedon lisäksi kaikkea kivaa pientä nippelitietoa, mutta sitten sieltä löytyy tämä: ''Minulla on lapsi, joten jos se on sinulle ongelma niin jatka matkaa''

Ei, se ei ole ongelma, lapset on kivoja.
MUTTA! Lapsi ei ole sama asia kuin koira, hevonen, kissa, kultakala, hamsteri, gerbgiili tai laama, lapsi on lapsi, tuo otus johon annetaan yleensä isälle aikaa valmistautua sen 9kk, ennen sitä seurustelua hieman ja keretään ehkä jopa naimisiinkin, se että sen töksäyttää noin vasten kasvoja saattaa joitain ehkä säikäyttää, se että siitä sitten tiedustelee ei anna sinulle syytä ruveta asian tiimoilta riehumaan, se että se ylipäätään kiinnostaa niin paljon että toinen siitä jotain kyselee pitäisi olla hyvä merkki.

Niin monet olettaa että se on lähtökohtaisesti miehille Stop-merkki, ei se ole, mutta kuten sanoin, yleensä tollaseen pommiin annetaan 9kk valmistautumisaika, pelkästään siis tuohon, nyt pitäisi selvitä sin oikuista, vanhemmista, alkukankeudesta ja siitä vaippaikäsestä kainalossa, ANTEEKSI jos tilanne tuntuu vähän jännälle. Osa naisista kuvittelee että se lapsi voidaan ilmoittaa samalla tavalla kuin luontaisedut työpaikalla tai aineosat ruoassa, lapsen kuuluisi olla iso osa sin elämää joten voisitko myös tuoda sen seikan esille etkä luetella sitä samassa kasassa lemmikkien ja harrastusten kanssa.

Pidän kyllä lapsista, kummilikka löytyy jne. mutta en voisi kuvitella tässä ja nyt hyppääväni isäpuolen rooliin ihan vaan mututuntumalla tietämättä kaikkea tarpeellista, tämä seikka tekee itsestäni paskan ihmisen näiden naisten silmissä, so be it.

Joku varmaan jo ajattelee että ei se isäpuolen rooli sieltä heti tule, niin sanottakoon, ei se tulekkaan, aina, mutta on tilanteita jossa sinut halutaan heti osaksi sitä bonapurkkien täyttämää valtakuntaa.

Ihanat ihmiset.

Mieliala: Pirteä
Taustalla soi: Joku - Nauraa jossain

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »