HorrorGamer

Seksi mielessä/esillä 24/7,päässä vikaa/Grand Kingdom/Run Like Hell

perjantai 06. tammikuuta 2017 17:38

normaali elämän asiahan tuo on mutta tosiaan liika on liikaa.
Onhan noita saanut ja valitettavasti "tulee" eteen mitä on tapahtunut,etenkin jos tosiaan "minä itse" ei ole mennyt kohilleen.
Mailma muuttuu ja ihmiset mukana tosiaan,mutta mihin suuntaan ja ketä "syyttää".
Ainahan sitä on helppo jotain löytää ja mediahan tuota tuo esille mutta silti se suurin lähtisi itsestään,kerran sitä oppinut elämän perusasiat jotka tosin monelta unohtunut.
Niin miksei voisi sitten itseään niin sanotusti kehittää tuonkin asian suhteen ja tajuta yksinkertaisesti.
PS4 miinus on ainakin toi ohjaimen akku joka pitäisi aina olla laturissa ja tuo vakio kuuloke ihmetyttää kanssa,ei mikkiä.
Grand Kingdom parasta tosiaan kyseiselle koneelle,hyvä kun tutorial päättyy niin kappas heti "ehdottaa" online en sitten tiedä mitä uutta tuo toisi.
Eikä kyllä kiinnostakkaan,ihan hyvin sitä voi ja mielellään pelaa yksin,jos olisi mahis niin tietenkin edelleen oikea co-op myös
Run Like Hell pitää nyt viimeinkin myöhemmin aloittaa,onnistui säikäyttääkin kerran,kuun tuossa on se "vika" jatkuvasti uudelleen spawnaavat viholliset niin ei paljoa kannata olla paikallaa ja pyöriä samoissa paikoissa/kohassa.
Myös tallennus oli aika huono,ainoastaan chek pointin jälkeen muistaakseni,muuten joudut pelaamaan sinne asti vaikka olisit ennen tuota tallentanut.
Mutta tosiaan mennyt jo niin tuhat kertaa parempi silloin ja nyt kun dead space

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »