HennMe

Miehet, teidän sana!

sunnuntai 08. tammikuuta 2017 00:06

Erosin viime vuonna pääsiäisenä, olen nyt asunnut noin puoli vuotta omillani vuokra asunnossa. En ikinä ole ennen asunut yksin ja olen lähtöisin isosta perheestä, joten muutto omille on ollut raskasta ja yksinäistä, varsinkin kun olen lähtöisin Espoosta ja nyt asun Tuusulassa paikassa missä ei julkistaliikennettäkään ole, joten kavereiden näkeminen on usein hankalaa.

Alku oli vaikeaa koska joudun ostamaan kaiken uudestaan astiat, pyyhkeet yms. joten rahaa ei paljoa jäännyt laskujen jälkeen moneen kuuhun, edelleen tasapainoilu menojen ja tulojen kanssa välistä heittelee, mutta uskon että en ole ainut koska aina ihmisille tulee yllättäviä menoja. Joten tässä ajassa olen oppinut elämään hyvinkin paljon vain omillani ja pärjäämään omillani.

Eron jälkeen olen miettynyt paljon suhteita, mitä suhteesta haluan ja minkälaisen ihmisen kanssa. Isot ei vaatimukseni ole, mutta sitten olen alkanut miettimään itseäni, olenko minä seurustelu kumppanina oikea?

Oikeasti mitä naiselta mies odottaa? En osaa ottaa apua vastaan olen huono siinä ja olen huomannut että miehet useasti tarjoutuvat auttamaan, mutta kun uskottelen itselleni aina että kyllä minä pärjään. En osaa myöskään ottaa vastaan lahjoja tai sitä että ruokani maksettaisiin kun käydään syömässä. Korjaan itse autoni ja vaihdan siihen renkaat, en pelkää sotkea käsiäni öljyyn tai rasvaan. Keittiössäkin pärjään moitteettmasti. Olen omasta mielestäni jo liian "itsenäinen".

Joten nyt miehet kysyn teiltä, mitkä on niitä asioita mitä te naiselta haluatte tai odotatte suhteessa?

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »