HorrorGamer

Kylmyys,välinpitämättömyys,sairaus.....

perjantai 15. kesäkuuta 2018 15:40

Helppo sanoa ja tuomita kun ihmistä ja tapauksia ei tunne ja varsinkin netin suojissa.
Tuli mieleen tämä aikoja sitten tapahtunut hyppyriturma jossa nyt halvalla meni ja tietenkin likan omaa syytä ja rahan takia tämä "show" jne.
Kuten alussa ja otsikossa eihän tuo kenenkään elämää vaikuta eikä omaankaan miksi siis tosiaan välittää,hitto kun omaalle kohdallesi sattuisi samaa tai jollekkin läheiselle jne.
Miten sitten olisi mieli kun saat samoja asioita kuulla,kuten tuossa kyseisen ihmisen sisko muistaakseni tai sukulainen kumminkin ja tosiaan uhri tai siis anteeksi tyhmä teini jne.
Eiköhän sitä jokainen ole hölmöillyt ja ollut ja on vähemmän järkevä joskus/edelleen mutta itsetuntoa ja "mahtia" sitä kumminkin pitää korostaa.
Ilman mitään ylpeilyä,mahtailua jne (kun tuokin on asia jota ihmiset niin tuntuu pistävän päälle,"omien mielipiteiden tapaan siis) kumminkin ei mikään ihme että en suoraan sanoen kunnioita enkä välitä (sosiaallisuus) olla kontakteissa nuorten tai edes keski/vanhempien ihmisten kanssa.
Kyllä sitä tulee puhuttua jne normaalisti kuten ennen siis tätä nyky "sosiaallisuutta" jos ihminen on siihen valmis ja eniten kunnioitan vanhempia ihmisiä itsestään selvyytenäkin.
Eikä ole mitään ongelmaa ja tilanteesta riippuen vanhat hyvät tavatkin tulee esille,pienet jutut siis josta ei saa itse mitään muuta kun kiitoksen välillä.
Ei sitä kuuluisaa "pakko saada" jotain mikä hyödyttää itseään tai mitä minä nyt haluan.
Kuten moni ja nykypäivänä on myös tapana ja melkein "normaalia",kaikilla/kaikella niin kiire.
Mitähän kävisi jos ihmiset alkaisivat oikeasti kommunikoimaan,unohdetut sanat.
Esim mitä tässä on miettinyt ja "toivonut"(kin) jos sitä jossain välissä olisi mahdollisuus vanhaan seurusteluun.
Muutenkin tuosta asiasta tulee siirappi mieleen,eli toinen ääripää.
Monesti ja harmi kun ei muista aikaa kun aloitti tuon pelaamisen mutta äitini pari päivää sitten sanoi että muistaa (nes) marion musikin kun tuli pelattua.
Tuota juuri tullut mietittyä,siis aikaa kun on tullu käveltyä,tietysti kaikki menee eteenpäin,kehittyy jne mutta miksei voisi edes hetkeksi pysähtyä ja miettiä.
Pakko olla nykyajassa,iässä jne ettei vain ole siis pakko olla erillainen ja jää jälkeen,mitä muutkin ajattelevat


Taustalla soi: Klamydia - Mä oon tyhmä

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »