Guttersniper

Hajottaako ikivanhaan lautapeliin kohdistunut kritiikki?

torstai 21. lokakuuta 2021 18:22

Kuulutko niihin, jotka lyövät kotonaan nyrkkiä pöytään länsimaisen sivilisaation, tiedemaailman ja akatemian romahtamisesta, kun joku toi esille, että Afrikan Tähti vaikuttaa rasistiselta?

Itseäni hajottaa enemmän akatemiasta (useimmiten) erillään olevien lumihiutaleiden osallistuminen naurettavaan kulttuurisotaan siten, että tehdään monta gallupia putkeen siitä, kuinka Afrikan tähti EI MISSÄÄN NIMESSÄ OLE RASISTINEN, EI KOSKAAN OLLUT RASISTINEN, EIKÄ KOLONIALISMIN HISTORIAKAAN NÄY PELISSÄ MILLÄÄN LAILLA!!!1

Ja tästä sitten pidetään jatkuvasti meteliä ja osallistutaan siihen kulttuurisotaan, jota sanotaan vastustavansa.

Jos joku kysyy omaa näkemystäni asiasta, niin mielestäni lautapeliin kohdistuva kritiikki on ihan perusteltua, enkä koe että mun pitäisi rasauttaa rusinani miettiessä tätä "todella surullista kehityssuuntaa" - mutta samalla kuitenkin ajattelen, että mikäli suuremmat rakenteelliset ongelmat yhteiskunnassa painetaan villaisella ja keskitytään verrattain minimaalisten asioiden esilletuomiseen (mitä ajattelen ikivanhan lautapelin kritisoimisen olevan), niin silloin huomiota voisi yrittää ohjata niihin isompiin ongelmiin. Rakenteellinen epätasa-arvo, sukupolvittainen vaurauden periytyminen ja pääoman keskittyminen alati vähempiin ahneisiin kätösiin ovat kaikki asioita, joista kuulisin mieluummin koko Suomen ylitse pyyhkivää kritiikkiaaltoa kuin sitä, että taas joku antaa mielipiteensä lautapelin problematiikasta.

Hei tyypit: Sitä voi vaan pitää Afrikan Tähteen kohdistunutta kritiikkiä joko perusteltuna tai ei-perusteltuna ja jatkaa elämäänsä ajattelematta, että akatemia on nyt degeneraattien korruptoima. Jeesus kristus sentään, kuinka paljon jengi jaksaa itkeä siitä, että joku luoja paratkoon kehtasi esittää kritiikkiä ikivanhaa lautapeliä kohtaan.

Oon siis rehellisesti sanottuna kuullut n. 50-kertaisesti enemmän ulinaa kritiikkiä esittänyttä kohtaan kuin sitä varsinaista kritiikkiä, josta ihmiset suuttuivat. Ja argumentit ovat olleet tasoa "minä pelasin nuoruudessa, ei ollut rasistista" tai "ei ole rasistinen, piste" tai "jo on aikoihin eletty", ja yksikään näistä argumenteista ei nyt vain oikein kestä päivänvaloa.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »