Guttersniper

Kuvake ja holokaustin kieltäminen/vähättely

tiistai 26. lokakuuta 2021 17:34

Hiljattain täällä tehtiin gallup holokaustista ja kysyttiin, kumpi on vaarallisempaa - "Hitlerin fanittaminen ja holokaustin myöntäminen" VS. "Hitlerin fanittaminen ja holokaustin kieltäminen."

Gallupissa ja sen asettelussa ei itsessään ollut mitään vikaa.

Oma kantani on, että historian totaalinen hylkääminen antisemitististen salaliittoteorioiden nimissä on poikkeuksetta yleisellä tasolla vaarallisempaa kuin historiallisten tosiasioiden tunnustaminen, oli sitten natsi tai ei. Tällainen salaliittoajattelu on omiaan altistamaan ihmiset hyppäämään syvempään päätyyn, jossa historiallisia tosiasioita voidaan vain sivuuttaa länsimaiden/neuvostoliiton/juutalaisten luomana salaliittona, jolla kolmatta valtakuntaa yritettiin mustamaalata.

Kommenttiosiossa kovassa äänessä oli pitkään hiljaiseloa viettänyt YLIKAMU, joka on herännyt unestaan"esittämään vain kysymyksiä" historiallisesta narratiivista, mikä tässä tapauksessa tarkoitti käytännössä katsoen sitä, että asiaa vähäteltiin, kuolintilastoja kavennettiin about puolella. Hän on puhunut arvostavansa Adolf Hitleria, toivovansa suojeluskuntia ja fantasioivansa vasemmistolaisiin kohdistuvista niskalaukauksista. Hän on myös avoimesti sanonut että hänen on helppo muuttaa itsensä mielistelijäksi tai millaiseksi nyt "kohdeyleisö" kulloinkin häntä kaipaa, ja että hän voi jauhaa paskaa mistä huvittaa, koska tärkeintä on saavuttaa omat tavoitteet muiden kärsimyksestä piittaamatta.

Mutta mennäänpä muutamiin väittämiin, joita hän esitti:

"liittoutuneet keksivät omasta päästään luvun 6 miljoonaa. Kun mietitään teollista tappamista 40-luvun keinoin, siihen ei olisi pystytty mitenkään, sillä siihen ei pystyttäisi edes nyt.... ei siellä suinkaan 6 miljoonaa kuollut vaan puolet vähemmän, jos edes kolmeakaan miljoonaa"

Tämä ei pidä paikkaansa. Käytännössä jokainen merkittävä historoitsija, kyseisen aikakauden asiantuntija ja historiallinen instituutio on tämän väittämän kanssa eri mieltä. Lukua ei keksitty päästä, vaan ollaan päädytty n.5-6 miljoonan välimaastoon. Jopa aikansa natsivirkamiehet olivat tätä mieltä ja kaikki historiallinen todistusaineisto tukee väitettä. Luku on niin käsittämättömän suuri, että juutalaispopulaatio ei ole _vieläkään_ saavuttanut juutalaisvainoja edeltävää lukemaa. Niin teollista ja sairasta tämä systemaattinen ja todella teollinen murhaaminen oli.

Ja kaiken tämän lisäksi, vaikka luku olisi ollut lähellä kolme miljoonaa, niin kyse on silti käsittämättömän epäinhimillisestä pyrkimyksestä suorittaa totaalinen kansanmurha. Mutta asiaa ei tarvitse spekuloida, YLIKAMU on yksinkertaisesti väärässä tässä asiassa.

"Esimerkiksi Wannseen kokoukseen, jossa päätettiin lopullisesta ratkaisusta, ei Hitler osallistunut kokoukseen lainkaan. Periaatteessa Hitler antoi vapaat kädet "tehkää mitä teette".

Mikäli YLIKAMU tietäisi historiasta enemmän kuin ihmiset, joita hän väittää tietämättömiksi, olisi hän myös ottanut selvää siitä, että Wannseen konferenssissa yksinkertaisesti julkistettiin Saksan erinäisille virastoille linjaus juutalaisten joukkoterminaatiosta. Tämä linjaus oli tehty ennen kokousta, ja tähän linjaukseen Hitler oli valtakunnan johtajana täysin osallinen.

"Hitlerhän ei myöskään koskaan käynyt keskitusleireillä."

Tämä on täysin irrelevanttia. Hänen ei tarvinnut käydä keskitysleireillä, jotta meillä olisi dokumentaatiota keskitysleireistä ja niillä tapahtuvista hirveyksistä. Ajatus siitä, että Hitler olisi ollut autuaan tietämätön tai välinpitämätön siitä, mitä valtakunnassa tapahtuu, on totaalisen absurdi, mikäli tietää edes vähää alusta siitä, miten Hitler ja hänen sisäpiirinsä toimi Hitlerille rakennetun henkilökultin ympärillä.

Nürnbergin oikeudenkäynnit toivat pöytään valtavan kasan todisteita virallisesta natsidokumentaatiosta ja statistiikka on verrattain yhtenevää eri dokumentaatioiden kesken.

"Hitler oli suurmies, monta asiaa muuttui Saksassa parempaan Weimarin tasavallan jälkeen"

Tulisiko olla yllättynyt siitä, että YLIKAMU ei missään vaiheessa täsmennä, mitkä asiat muuttuivat Saksassa parempaan päin kolmannen valtakunnan aikana. Esimerkiksi koko tarina autobahnista kolmannen valtakunnan keksintönä ja työttömyyden selättäjänä on puppupuhetta , ja valtaosa ihmisiä työllistäneistä rakennushankkeista liittyi suoraan sotakaluston rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Tämän lisäksi Hitler ei myöskään kehittänyt autobahn-hanketta, vaan varasti sen itselleen tajutessaan voivansa käyttää sitä salamasotansa tukemiseen. Hän myös käytti juutalaisia vankeja pakkotyövoimana, koska muut duunarit olivat sotatantereella. Eli Kyllä, Hitler oli todellinen progressiivinen ajattelija. :D

"Se saattaa monia huolestuttaa tai pelottaa, että moni johtava natsi oli myöskin normaali perheenisä/äiti ja myös älykäs. Oli lääkäriä, opettajaa ja kaikenlaista."

Tämä on jännä argumentti, jolla ilmeisesti yritetään inhimillistää natsiupseereja ja kolmannen valtakunnan johtajia. Kyllä, suunnattoman julmat ihmiset voivat olla isejä, älykkäitä, lääkäreitä ja opettajia. Ikään kuin tämä seikka merkitsisi yhtään mitään.

"suhteeni holokaustiin on: oli ja meni. Ei hetkaita lainkaan."

Tulisiko meidän yllättyä, että Kuvakkeen about julkisin bona fide -natsi haluaa painaa holokaustin villaisella ja olla vaan että "PFFFFFT, ei kiinnosta lol, voidaanko jatkaa matkaa?" Mulle on sinänsä ihan se ja sama, kokeeko YLIKAMUn kaltainen natsipelle minkäänlaista tunnekokemusta kansanmurhasta, mutta silloin kun lähdetään sivuuttamaan historiallista dokumentaatiota oman antisemitistisen salaliiton nimissä, niin silloin koen tarpeelliseksi puuttua asiaan.

Historiallinen dokumentaatio on tärkeää, jotta voidaan pitää mielessä, millaisen skaalan sotarikoksista on kyse, ja skaala on todella selvä. Jokaisen nimen takana oli ihmisiä, joiden elämä ja unelmat murskattiin silmänräpäyksessä. Se, joka unohtaa historian, on tuomittu toistamaan sitä, ja sille on syynsä miksi nimenomaan natsit ja natsisymppaajat ovat äänekkäimpiä holokaustin vähättelijöitä, jotka ovat valmiita sivuuttamaan historoitsijoiden ja heidän edustamiensa instituutioiden elämäntyön ajaakseen vihamielistä aatettaan.

Saa nähdä, tuleeko YLIKAMUn herääminen Kuvakkeessa johtamaan alati maukkaampiin ulostuloihin, joissa maski otetaan lopullisesti pois päästä. Se kyllä näyttäisi jo tässä vaiheessa roikkuvan viimeisestä narunpätkästä.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »