Salminen

Muniin puhaltelu?

perjantai 27. tammikuuta 2006 17:51

Suurimmalle osalle lienee tuttu termi "muniin puhaltelu". Tuo hauska ilmaus äärimmäisen epätuottavalle ajankäytölle. Mutta mistä ihmeestä joku on keksinyt tuollaisen termin? Harrastiko hän kenties itse luppoaikanaan sukupuolielintensä vilvoittelua tai kuivaamista (yök) puhalluksen voimalla? Jos näin, niin miten tällaisella ihmisellä voi olla ystäviä joille jakaa hienon harrastuksensa salat niin että termi pääsee yleistymään?

Muutkin ajantappamisen synonyymit ovat samaa luokkaa. Peukaloiden pyörittely? Kaikkihan varmasti tietävät miten tämä toimii, mutta työpaikalla tuon tekeminen on suoranaista ikävien nakkien kerjäämistä. Eikä se ole edes hauskaa puuhaa. Kattoon räkiminen? Sovinnaisuudessaan tämä yltää lähes muniin puhaltelun tasolle. Kuka haluaa katsella työkaveria, jonka työpisteen yläpuolella on keltaruskeaksi, tahmeaksi möntiksi jähmettynyt klimppiryväs?

Mitä tästä voimme päätellä? Emme mitään. Paitsi sen, että ajan hukkaamiselle termejä keksivillä ihmisillä on ihan liikaa aikaa. Kuten myös tällä tyypillä.

Salminen

Mieliala: Rento
Taustalla soi: The Prodigy - Break & Enter

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »