PIPA-RI

näin käy kun päästää blondin ajattelemaan

maanantai 14. huhtikuuta 2008 18:37

Rupesin tässä just kelaamaan että kuinkahan moni suhde ois toiminu jossei ois tullu kommunikointi ongelmia ? Tai kun tosi usein riitaa tulee väärinkäsityksistä kun toinen ei osaa tulkita toisen sanoja oikein.

Ja ei tämä ei viittaa vain siihen miten hankalia miesten mielestä naisia on ymmärtää! Kyllä te miehetkin osaatte olla hankalia! :D

Lähinnä tää nyt tuli mieleen kun oon katellu tässä noita 'blogeja' mitä tytöillä on missä kerrotaan siitä mitä mikin lause _oikeasti_ tarkoittaa. No siis, aika hyvin noi osuu kyllä kohalleen, suurin osa. :D

Tai ite ainaki aika usein sanon vaa jotai 'sinne päi' ja joo tarkotan jotai aivan muuta koska _tietysti_ oletan toisen tajuuvan.. (öhh joo se on se blondin logiikka)

Omalle kohalle ainaki toi
"ihan mite vaa = ei"
pitää paikkansa. Tai no. Lähinnä mä aina tiuskasen "IHA SAMA....." ja meen möksöttää . :D haha. joo osaan oikeesti olla tosi lapsellinen. Mikähä meni kasvatuksessa vikaan..

Mutta onneks niko on nii ihana että se jaksaa silti katella mua. Tai oikeesti oon ehkä ollu maailman kamalin tyttö ja silti se jaksaa rakastaa mua. Helmi poika muuta ei voi sanoo ^^ <3.

Enkä mä itseasiassa tiedä missä mä olisin ilman sitä poikaa. En vramaa ainakaan tässä, niin paljon se on mua elämässä eteenpäin auttanu ja toivon mukaan mäkin olen auttanu sitä ja yhdessä täältä selviydytään, tai no ainakin yritetään. ;)

Ja vaik on ollu mitä riitoi tai muita ni aika nopeesti niist on päästy, vaikka ollaan tavaroitaki viety kämpäst pois suuntaan jos toiseen ja haukuttu toinen pystyyn ja lähetty ovet paukkuen ni silti me täs ollaan vielä, mut se vaan kertoo siitä miten paljon toisesta välittää pohjimmiltaan.
..Eikä me varmaan edes riideltäis niin paljoo ellei oltas molemmat nii jääräpäitä. :D

No mut onneks oon ite ainakin oppinu virheen myöntämisen jalon taidon ja sen anteeksi sanan. Se on aika paljon ja aika huonosti menee jossei osaa virheitään myöntää, nyt vasta itekki tajusin jonku aikaa sitten että kyllä mä aika sika oon ollu kaikkia kohtaan ku en oo tajunnu pyytää anteeks tai ajatellu tarpeeks sen toisen tunteita. But that's just me ja koitan kyllä oikeesti parantaa tapani, pikku hiljaa pohjalta ylös.. No ainakin lähimmät ihmiset ymmärtää ettei mulla oo nyt muutenkaa ollu mitenkää kovin helppoa lähiaikoina, kiitos kuitenkin siitä että ootte pysyny mun lähellä ja tukena. :)<3

Ja sitä paitti eihän ketään voikkaan olettaa että elämä ois joka päivä yhtä ruusuilla tanssimista ja vaaleanpunasia pilviä, vai haluuks joku tosissaa antaa mulle päivän naurut väittämällä ettei sillä koskaan muka mene huonosti?


Mutta elämä on yhtä koulua itsessään ja kyllä mä siitä aion vielä hyvät arvosanat saada. ;)


Huomasin muuten että poikkesin aiheesta tossa matkalla aika karusti. ööhhh. No ei voi mitään. :D mutta joo kiitos niille ketkä jakso lukee loppuun. PS. tää ei tosiaankaan ole mikään angstiblogi, mulla menee tällä hetkellä ihan älyttömän hyvin, maailman parhaat ystävät rinnalla ja ihanin poikaystävä enkä parempaa vois toivoo.
Ja tiiän et iskä kattelee mua pilven reunalta ja pitää huolen siitä et mulla on hyvä olla. ;)

Niin ja siis, oli ihan pakko päästä purkautumaan tästä koska mun mielestä on ehkä tylsintä ikinä että jotku vaan kopioi niitä blogeja muilta ja huoh ei siin oo mitään omaaaaa.. Mutta! Tässä on kuitenki alla ne jutut mitkä tosiaa bongasin vahinko^ :lta;


SE ON IHAN SUN PÄÄTÖS = eihän asiaan ole kuin yksi ratkaisu, ja sen pitäis olla sullekin selvä.

TEE SÄ MITÄ TAHDOT = kosto on kauhea.

MEIDÄN PITÄIS PUHUA = mä aion nyt avautua ja sä @!#$ kuuntelet

MÄ OON PAHOILLANI = sun ois syytä olla vielä enemmän pahoillasi.

SIITÄ VAAN, SENKUN MENET = jos lähdet, niin saat katua.

EN MÄ SUUTTUNU = tietenkin mä olen loukkaantunut, ääliö.

MÄ KUULIN JOTAIN MELUA = sä olit melkein nukahtanut ja mua ei vielä väsytä..

MÄ RAKASTAN SUA IHAN HIRVEÄSTI = meillä on tyttöjen lomareissu tiedossa.

OONKOHAN MÄ LIHONUT? = kato nyt miten hyvännäköinen mä olen.

EN MÄ MITÄÄN HUUDA = totta hitossa huudan, kun mulla on hyvä syy.

TOTTAKAI = kyllä tai ei

EI = kyllä tai ei

NIIN KAI = ei

IHAN MITEN VAAN = ei

Mieliala: Rento
Taustalla soi: Maroon 5 - Wake Up Call

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »