320

Jokerit voitti Saipan kotonaan

Lisätty 08.10.2006 - Kirjoittaja:

Puolustamisen juhlaa

Jokerit ja SaiPa nuhjasivat Helsingissä ilman maaleja kolmanteen erään asti. Päätöserän aluksi Petri Varis ohjasi kotijoukkueen johtoon, ja lopussa Tomek Valtonen viimeisteli loppulukemat 2-0 (0-0, 0-0, 2-0) tyhjään maaliin.
Kumpikaan joukkue ei saanut huonokuntoisella jäällä hyökkäyspeliään toimimaan, mutta sen sijaan molemmat puolustivat tyylikkäästi ja järjestelmällisesti.

Jos jääkiekko-ottelun soisi koskaan päättyvän 0-0, tänään ne olisivat olleet oikeudenmukaiset loppulukemat. Jokerit ja SaiPa puolustivat toisensa lähes tehottomiksi. Ottelun ainoat maalit syntyivät kolmannessa erässä, niistäkin toinen tyhjään SaiPa-maaliin.

- Taktiikka toimi sovitusti ja puolustimme hyvin, mutta tämä on maalintekopeli, totesi pettynyt SaiPa-luotsi Heikki Mälkiä.