Helsingin Jokerit

Nimi:
Helsingin Jokerit
Kuvaus
Stadin ylpeys! turha siitä on mennä väittelemään.
Kategoria:
Muut
Perustettu:
20.11.2005
Jäseniä:
320

Immonen palaa Jokerien kakkosvalmentajaksi.

Lisätty 30.03.2006 - Kirjoittaja:


Waltteri Immonen palaa kaudeksi 2006-07 Jokerien penkin taakse kakkosvalmentajaksi. Seuraikoni hoiti samaa tehtävää jo Hannu Jortikan päävalmentajakaudella kausina 2003-05. Asiasta kertoi seuran hallituksen puheenjohtaja Hjallis Harkimo Ilta-Sanomissa.

Myös ruotssa ollaan huhuiltu:
Gefle Dagblad -lehden mukaan puolustaja Mikko Kuparinen on siirtymässä tulevaksi kaudeksi Helsingin Jokereihin. Kuparinen on pelannut kolme edellistä kautta Elitserienin Brynäsissä.

28-vuotias Kuparinen on pelannut SM-liigaa aiemmin HPK:n, HIFK:n ja Ilveksen riveissä. Lisäksi hänellä on kokemusta Pohjois-Amerikan farmisarjoista. 192-senttinen ja 97-kiloinen jättiläinen on urallaan pelannut myös laitahyökkääjänä.

- Tuntuu hiukan ikävältä jättää Gävle ja Brynäs. Kaupunkia tulee ikävä, mutta tällaista jääkiekkoilijan elämä on. Ja on mukava muuttaa Helsinkiin, olen kuitenkin kotoisin lähistöltä, alunperin keravalainen Kuparinen kertoi tuntemuksistaan Gefle Dagbladissa.

Jokerien toimitusjohtaja Matti Virmanen ei vahvistanut Kuparisen sopimusta. Virmasen mukaan Jokerit kertoo ensi kauden joukkueestaan kevään aikana pidettävässä "massiivisessa tiedotustilaisuudessa".

lähde:jatkoaika.com

Kommentit

Vain klubin jäsenet voivat kommentoida uutisia.