Blockfest 2011

Nimi:
Blockfest 2011
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.blockfest.fi
Kaupunki:
Tampere

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
alkka_^, hääns
Luotu
12.05.2011

Blockfest 2011

Alkaa: perjantai 19.08.2011 klo 15
Päättyy: lauantai 20.08.2011
Paikka: Tampere, Pakkahuone
Osoite: Tullikamarinaukio 2
Kaupunki: Tampere
Hinta: 29-75€ €

Esiintyjät

Rähinä Records Live
Bun B
Looptroop Rockers
Idän Ihme
SMC Lähiörotat
Petri Nygård
Paleface
Jätkäjätkät
Raappana
Jukka Poika
No Smoking Team
jare&VilleGalle
Ruudolf
Jodarok
Kemmuru
Puhuva Kone
Uniikki
Elastinen
Cheek
Fintelligens
DJ Mista S

Blockfest on hiphop-kulttuurille omistettu kaupunkifestivaali, joka järjestetään tänä vuonna 19. - 20. elokuuta Tampereella. Vuonna 2005 ensimmäistä ja viimeistä kertaa järjestetty Turnin' Fest jätti ison aukon Etelä-Suomen festarikesään. Blockfest synnytettiin paikkaamaan tarvetta eteläiselle hiphop-kaupunkifestivaalille. Blockfestin tarkoituksena on rakentua laadukkaaksi vuosittaiseksi tapahtumaksi, jossa yhteisten kiinnostusten kohteiden omaavien on mahdollisuus kokoontua todistamaan ennennäkemättömiä live-esityksiä.

Blockfest järjestettiin ensimmäisen kertaa elokuussa 2008, jolloin loppuunmyydyllä tapahtumapaikalla esiintyivät genren kotimaiset huippunimet sekä yhdysvaltalainen veljeskaksikko Clipse. Positiivisen vastaanoton vuoksi festivaalia laajennettiin heti seuraavana vuonna kaksipäiväiseksi spektaakkeliksi. Blockfestin ulkomaisina tähtinä on nähty amerikkalaisia erikoisvieraita kuten Capone N´Noreaga ja Freeway & Jake One, Ruotsista festivaaleilla ovat vierailleet mm. Looptroop Rockers ja Adam Tensta. Kotimaisista artisteista lavan ovat vallanneet kaikki kovimmat kärkinimet, kymmenien esiintyjien lisäksi. Joka vuosi yksi uusi tulokas on päässyt esiintymään suurfestivaaleilla myös yleisöäänestyksen perusteella.

Blockfest 2011 tarjoaa jälleen Suomen kovimman artistikattauksen. Hiphop-musiikin lisäksi ohjelmistossa tulee olemaan katutanssia ja erityinen Street market -alue vapaa-ajan tuotteille.

Osallistujat (61 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »