jawwe

Kotikunta:
Jyväskylä
Kotisivu:
www.jawwe.fi/
Parisuhde:
Seurustelee
Nähty viimeksi:
5 viikkoa sitten

 

Muita kuvia

Suosikit ja klubit

Harrastukset

Musiikki

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

 
8   Kumpikampi -   Bongauksia 15 kpl

Hej!

Elikkä oon Janita Repo täältä jyväskylän nurkilta! Toista mun kaltaistani et tule löytämään! Moni saattaa katsoo ulkokuorta ja stekkaa et “okei toi muija on pintaliitäjä” ,mutta sori ajatuksesi meni harhaan! mä jos joku, mulla on jalat tukevasti maassa!! Vaikka missi kisoja kiertänykki viimekesänä, nii se ei välttämättä hei meinaa sitä, että haluan vain täydellistä itelleni. Minut hurmaa, mies joka on fiksu, romanttinen, suorasananen, rehti kaikinpuolin, positiivinen, ulospäinsuuntautunut, huumorintajuinen ja välittäis ulkonäöstäänkin ja hänellä pitäis olla asiat tärkeys järjestyksessä!  

Mun luottamus on petetty monet kerrat, niin te miehet särkeny sydämmen kuin ystävät puukottanut selkään. Minusta on saattanut tulla kenties aika arka alkamaan luottamaan keneenkään.. mutta osuva sanonta osuu kohilleen: Luottamus pitää ansaita! mutta mä en ole pitkävihainen!! saatan jäädä murehtimaan jotain asiaa pitkäks aikaa, mutta en ole luonteeltani ollenkaa riitaa haastava tai mikään vastaava!  Mie olen suomenruotsalainen äitin puolelta, mutta ihan suomen kansalainen! Pidän paljon liikunnasta ja tykkään tavata uusia ihmisiä:)  Olen todella sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut, ja tietynlainen huumori menee!  

Harrastan siis kaikkea urheilua ja valokuvaan paljon! Mä käyn töissä ja opiskelen samanaikaisesti. Olen pr-työntekijä (promoilen) ja Jim&Jillissä töissä. Opiskelen liiketaloutta merkonomi -linjalla jyväskylän ammattiopistossa. Tulevaisuudessa haluaisin asettua aloilleen ja perustaa perheen! Nyt nuoruus ajat ottaa ilo irti elämästä, kokee erinlaisia asioita ja matkustella paljon ja nähdä nähtävyyksiä! Mutta, eihän sitä ikinä tiedä millon se oikea tulee vastaan! “niitä tulee ja menee” on ehkä huonoin lohdutus tapa kun on saanu rukkaset. Mä en ajattele enkä tuu ajattelee, että elän täysillä vain tätä päivää. Tulevaisuutta on hyvä avartaa ja pitää asiat tärkeysjärjestyksessä, että mitä tehdä, ja mitä jättää tekemättä! Kaikkihan tekee virheitä, mutta virheistä oppii:) ei niitte tahallisiakaa kannata olla.

Videoita löytyy myös youtubesta, mutta jos olette tosikkoja, nii ei tarvitse kattoo! :D Tässä, MAMMAT RIIVAA: http://www.youtube.com/watch?v=wVhQTE5PKTo&feature=channel_video_title

Tässä vielä linkki minun youtube accountille, jonne laittelen nyt siis biisien sanotuksia, videopostauksia ja muita hauskoja juttuja! > http://www.youtube.com/user/janitaunelmarepo?feature=guide

Minulla on myös omat nettisivuni, jonne pääosin kirjoitan blogia, käykääs lueskelee jos kiinnostaa ja kommentointi on vapaa kaikille, mutta jos tarkotuksesi on tulla vain mollaamaan nii voit jättää väliin :) en meinaa sitä ettenkö kestäis kritiikkiä, mutta kaikella on rajansa>> http://www.jawwe.fi/ :) 

Tässä vielä sellanen runo, joka pistää varmasti jokaisen sydämmeen jos se osuu ja loksahtaa kohalleen:

“En välttämättä ole kenenkään ykkösvalinta, mutta olen hyvä valinta. En ehkä ole rikas, mutta olen arvokas. En väitä olevani joku jota en ole, koska olen hyvä olemaan minä. En välttämättä ole ylpeä joistakin asioista joita olen tehnyt aiemmin, mutta olen ylpeä siitä kuka olen. En ole täydellinen, mutta ei minun tarvitsekaan. Ota minut tällaisena kuin olen, tai katsele kun kävelen pois!”

Instagram: jawwe | Website: www.jawwe.fi

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »