-eva

Kuvakkeen etusivun shoutboxi.

Kuvakkeen etusivun shoutboxi..se jopa facebookiakin parempi paikka huudella, avautua ja jaaritella.

Onhan se nyt elintärkeää saada kertoa ihan kuvakkeen etusivulla, kuinka istuu töissä kapinallisesti kuvakkeessa katselemassa puolialastonta sakkolihaa, sen sijaan että tekisi excelillä jotain laskelmia.

Tai kertoa tarkka sairaskuvaus kultakuumeesta, ripulista ja malariasta.

Shoutboxi on myös oiva paikka kunnostautua fyysisessä kanssakäymisessä vastakkaisen sukupuolen kanssa. Kun minuutinkin jaksaa mainostaa läheisyydenkaipuutaan erittäin kaunosanaisesti ilmaistuna (esim. "Saiskos pillua"), on takuuvarmaa, että päivän parin päästä ei tarvitse olla yksin kun seurana löytyy klamydia, tippuri tai jokin muu yhtä mukava ystävä, joka ei yhden illan jutuksi jääkään. Tai vähintäänkin pääsee katselemaan webkameran rakeisen kuvan välityksellä jonkun lettua tai hepin heiluttelua.

Mukavaa on myös, kun kirjautuu kuvakkeeseen, niin jo etusivulla jokin sinulle tuiki tuntematon kysyy mitä SINULLE kuuluu.
Onhan se nyt mukavaa, että jotakuta, joka ei ole koskaan profiilissasi käynytkään, kiinnostaa sinun kuulumisesi! Vai liekö sittenkin kyseessä vain yleiskohtelias kuulumisten kysely samaan syssyyn, kun kertoo odottavansa viikonloppua tai valittaa maanantain kurjuutta.
Kukaan muuhan ei siis ole samassa veneessä maanantaiahdistuksesi kanssa tai viikonlopun odottelun suhteen.

Lievää huvittuneisuutta aiheuttaa myös nämä omasta mielestään kaikkien kuvakkeen käyttäjien suosiossa olevat neverheardit, jotka jaksavat aina viikonlopun kynnyksellä pyytää etusivulla puolen kuvaketta mukaan johonkin Ivalon karaokebaariin tai muihin kissanristiäisiin. Ihan mielenkiinnosta olisi kiva tietää, kuinka sankoin joukoin he ovat saaneet bileseuraa täältä.

Tässä vain muutama esimerkki siitä, kuinka yleishyödyllinen keksintö tuo etusivun shoutboxi voikaan olla.
On tämä kuvake hieno paikka!

9 kommenttia   Tiistai 04. syyskuuta 2012 11:58

Kuvakkeen suosituimmat.

Tänään taas eksyin kauhistelemaan noita kuvakkeen muka-suosituimpia kuvia ja oikein havahduin siihen, että kuvista 10 oli peilin kautta otettuja, eikä liene yllätys että niistä KAHDEKSAN oli naisten profiileja. Enkä halua edes alkaa laskemaan, kuinka moni kuvista kokonaisuudessaan on itse kuvattu.

Suoraan sanottuna en voi käsittää ihmisiä, jotka ylipäätään ajattelevat, että peilin kautta otettu kuva olisi kuva. Itse luokittelen kyseiset kuvat poikkeuksetta roskaksi, eikä paljoa auta vaikka kuinka kyseinen henkilö olisi miten kaunis/hyvännäköinen/hyväkroppainen tahansa.

Ja mikä tekee näistä teinipeilikuvista vielä naurettavampia? Se, että ostetaan viidensadan euron järjestelmäkamera, jotta päästäisiin kuvaamaan itseä niillä peilin kautta!
Karu faktahan on, että kuvan laatu ei juurikaan parane vaikka sen pokkarikameran sijaan kuvaisikin jollain jäätävän kallilla järkkärillä, jos ei tiedä kameran manuaaliasetuksista ja kuvaamisen teknisestä puolesta yhtään mitään (esim. valaistus), unohtamatta tietenkään erikoisobjektiiveja, jotka ovat hyödyllisiä tilanteesta riippuen. Kaiken kaikkiaan kuvan lopputulos riippuu jälkikäsittelystä, koska esimerkiksi se kallis järjestelmäkameralla kuvaaminen EI POISTA niitä paskasia pölyhiukkasia siitä peilistä, vaikka joku ehkä näin saattaakin kuvitella.

Olen puhunut. Ja nyt yritän päästä eroon taas vaihteeksi kuvakkeen suosituimmat- sivun aiheuttamista traumoista, enkä käy siellä taas vuoteen. Kiitos näkemiin.

31 kommenttia   Torstai 12. huhtikuuta 2012 13:55

Perkeleen feministit.

Mielestäni kaikenmaailman feministit ovat aikanaan pilanneet totaalisesti tämän yhteiskunnan rakenteen paasaamalla naisten tarpeesta päästä osalliseksi työelämään. Meitsi ainakin olisi ihan tyytyväinen siellä keittiössä :3

49 kommenttia   Lauantai 10. syyskuuta 2011 22:28

Valaistumisen hetki.

Keskusteltiin siskokullan kanssa syvällisiä ja tultiin seuraavanlaiseen tulokseen:
"Kyllä täytyis Suomen laissa lukea että aina kun joku meinaa jättää jonkun niin pitäis antaa erolahjana vähintään mäyräkoira!"

24 kommenttia   Torstai 10. kesäkuuta 2010 20:12

Harhaa

Muistatko vielä sen
Kun olisin sun
Takias kaiken tehnyt
Vaan sä et koskaan
Lähelles päästänyt
Työnsit vain pois
Meneen mut heitit

Kun sul vaikeeta tuli
Kaivoit mut esiin
Avasit vanhat haavat
Sait mut luottamaan
Yhä uudestaan

Nyt mä oon tässä
Jamassa jossa
En voisi vähempää välittää
Muista ja vielä vähemmän
Itsestäni

Kulta muhun sattu
Kerran jos toisen
Vaan enää en jaksa
Lähteä moiseen

Enää käänny en takaisin
Vaikka kui sä haluisit
Mä luulin tietäväni
Sun musta välittävän
Ehkä väärässä olin
Pahemman kerran

4 kommenttia   Tiistai 27. lokakuuta 2009 14:20

Yksi yleisimmistä :D

Kun nainen sanoo: "Katsotaan nyt"
--> sama kun "ei tule onnistumaan"

Kun mies sanoo: "Haluun että luotat muhun"
--> tos vaihees ei AINKAA kannata luottaa pätkääkää

9 kommenttia   Torstai 07. toukokuuta 2009 11:37

KALEVALA KASINO ANTAA UUSILLE PELAAJILLE 20 ILMAISKIERROSTA ILMAN TALLETUSTA. LUO PELITILI TÄSTÄ »x