Eero_ATM-Soturi

Nykypäivän länsimaissa Hitleriä on tapana pitää kaikenlaisen rasismin ja rotusorron korkeimpana symbolina

Vaikka monissa kolmannen maailman maissa häntä pidettiin/pidetään suorastaan tarunhohtoisena sankarina

Monissa Latinalaisen Amerikan, Afrikan, Lähi-idän ja Itä-Aasian maissa ei juurikaan vihata Hitleriä tai kauhistella hänen tekojaan, vaan häntä pikemminkin ihaillaan, koska hän soti näiden maiden ensisijaisia riistäjiä eli Iso-Britanniaa, Ranskaa, Yhdysvaltoja jne. vastaan. Oikeastaan siirtomaiden itsenäistyminen kahden ensiksimainitun ikeestä on luettavissa ensisijassa Hitlerin ja kansallissosialistien ansioksi.

Lisäksi Hitler taisteli kaikkea sitä länsimaista rappiota vastaan, joka on aina herättänyt vihaa ja vastustusta länsimaiden kolonisoimissa kolmannen maailman maissa. Erityisesti arabit ja muut muslimit ihailivat ja ihailevat yhä edelleen Hitleriä, koska hänessä henkilöityi juutalaisten hävittämiseksi käyty taistelu. Lisäksi islamistien ja kansallissosialistien väliset sympatiat toistensa ideologioita kohtaan olivat molemminpuoliset, joten siinä mielessä on hieman ristiriitaista, että tämän päivän liberaaleilla on tapana leimata kaikki islamofoobikot (joilla on useammin pikemminkin sympatioita Israelia ja sionisteja kohtaan) natseiksi, vaikka tämä väite onkin historian valossa outo.

Koska hra Hitler kerran oli tällainen kolmannen maailman sorrettujen kansojen emansipaatiotaistelun eräänlainen keulahahmo (joskin paljolti tahtomattaan), niin olisi mielestäni loogista ja kohtuullista, että länsimaiden liberaalit ja komukat nostaisivat hänet samalle jalustalle esimerkiksi Gandhin, Che Guevaran, Mao Ze Dongin, Jasser Afaratin, Malcolm X:n, Abraham Lincolnin jne. jne. kanssa, ja vasemmistonuoretkin voisivat käyttää pukeutumisessaan palestiinaishuivien ja Guevara-t-paitojen ohella myös esimerkiksi Hitler-t-paitoja ja SS-univormuja ilmaistaakseen oman länsimaisen kolonialismin ja sorron vastaisen kantansa.

Kommentoi   Sunnuntai 18. marraskuuta 2018 14:36

Disneyn piirroselokuvien rakkaustarinat noudattavat usein samaa kaavaa

On nuori, kaunis, markkina-arvonsa huippuvuosia elävä nainen ja komea, vahvaleukainen, atleellisella vartalolla varustettu, herkkä, oikeamielinen ja vähän parikymppiseltä YTM-hippimieheltä näyttävä nuori prinssi pitkine hiuksineen, jotka rakastavat toisiaan siinä määrin, että ovat sen rakkautensa puolesta valmiit vaikka uhraamaan henkensä.

Elokuvien pahis on yleensä aina keski-ikäinen, läpeensä ilkeä hopeakettu, joka yrittää erottaa rakastavaiset toisistaan, ja jonka nuori prinssi elokuvan lopussa yleensä surmaa kaksintaistelussa ukkosmyrskyn ja metsäpalojen säestyksellä. Joskus elokuvassa esitetään oikein selkeästi, miten tämä iäkkäämpi antagonistimies himoitsee nuorta prinsessaa itselleen saamatta tosin vastakaikua, toisinaan pahismiehen intressit on piilotellumpia.

Toisinaan elokuvan pahiksen roolin ottaa myös keski-ikäinen, rupsahtamisensa vuoksi katkeroitunut ja nuorelle kauniille prinsessalle kateellinen ja pohjattomasti kaunainen kurppanainen, kuten Lumikissa.

4 kommenttia   Lauantai 13. lokakuuta 2018 15:51

Mies teki tänään Hansakorttelissa häröjä eleitä

...Kahdelle n. 15-17v naiselle.

Näiden naisten ohittaessa eräät portaat, istui niiden päällä 3 ulkomaalaista, 20-30-vuotiasta miestä Lähi-idästä, jotka tuijottivat näitä naisia. Yksi näistä miestä teki erittäin selvästi oraaliseksiin viittaavan eleen painamalla kielellään poskensa sisäpuolta vasten ja tekemällä edestakaisinliikettä katsoen samalla naisiin päin. Sen jälkeen alkoi heiluttaa kieltään liskomaisesti avoinna olevasta suustaan samaan tapaan kuin Manolo-niminen hahmo eräässä Scarface-elokuvan kohtauksessa.

Näille miehille Suomi varmasti onkin: "Like a great big pussy just waiting to get fucked."

10 kommenttia   Torstai 01. kesäkuuta 2017 16:03

Olen huomannut, että naisilla on tapana painostaa toisiaan sovittamaan oman seksuaalikäyttäytymisensä vallitsevien suhdanteiden mukaisiksi

Kulttuureissa, joissa naisten harjoittamaa esiaviollista seksiä paheksutaan, on naisten enemmistöllä taipumus leimata seksuaalisesti löyhämoraalinen naisyksilö huoraksi, lutkaksi, halvaksi naiseksi jne.

Sitten taas kulttuurissa, jossa seksuaalinen liberalismi, aikainen neitsyydenmenetysikä, esiaviollinen seksi, useat kumppanit ja lyhytaikaiset suhteet ovat normina, on naisilla tapana paheksua siveitä ja ns. "pihtaavia" naisia. Monet tytöt ja naiset ovat jopa raportoineet, että he kokevat jo 17 vuoden iässä painostusta sosiaaliselta viiteryhmältään ja onpa moni kertonut kaverisuhteidensa vaarantuneenkin sen vuoksi, etteivät ole halunneet luopua neitsyydestään tietyssä iässä.

Perinteisesti naisten siveyttä ja tarkkaa valikointia seksuaalisten partnerien suhteen on pidetty hyveenä. Kuitenkin kulttuurissa, jossa naisten lukuisat lyhytaikaiset seksuaaliset suhteet ovat normina, saattaa muita selkeästi siveämpänä esiintyvä nainen aiheuttaa omansa sukupuolensa muissa edustajissa ärtymystä.

Naisten seksuaalisen käyttäytymisen voisi olettaa ainakin osittain pohjaavan jonkinlaiselle kartellikäyttäytymiselle - silloin kun pimpit jaetaan jakoon, ei kenelläkään ole oikeutta jättäytyä tämän kirjoittamattoman kollektiivisen päätöksen ulkopuolelle, koska se olisi epäreilua kilpailua muita kohtaan. Tämä johtuu siitä, että naisen markkina-arvo on riippuvainen melko suureksi osaksi naisen siveellisyydestä ja seksuaalisen käyttöasteen alhaisuudesta. Tällaisen käyttäytymisen "sopimuksen" muut osapuolet kokisivat sopimusrikkeenä.

Sama pätee toisin päin myös silloin, kun (konservatiivisessa) kulttuurissa naisten odotetaan avioituvan, pidättäytyvän esiaviollisesta seksistä ja saavan toimeentulonsa lähinnä avioliiton kautta. Tällöin naisten valtaosa naisista kokee "portot" uhkana omille strategioilleen, koska helpon seksin saatavuus heikentää miesten kiinnostusta pidempiaikaiseen sitoutumiseen.

1 kommentti   Sunnuntai 02. huhtikuuta 2017 15:05

Sain tietää, että ex-koulutoverini pikkusisko on kääntynyt/"palannut" islamiin

Pisti kyllä naurattamaan, kun tajusin Facebookia selatessani, että yhden yläasteaikaisen hampparikoulutoverini pikkusisko on nykyään naimisissa kurdilaisen miehen kanssa, käyttää huivia, on meikannut itsensä ihan Lähi-idän naisen näköiseksi ja on laittanut FB-profiilinsa taustakuvaksi jonkun arabialaisen seinämaalauksen. Lisäksi hän on liittynyt sellaisiin ryhmiin kuin "Pyhä koraani", "RASMUS-valtakunnallinen rasismin ja muukalaispelon vastainen verkosto", "Rajat kiinni -ryhmän parhaat", "Meillä on unelma - avoimen ja monikulttuurisen Suomen puolesta", "Hijab is my choice", "Vapaan Palestiinan puolesta" jne.

Muistan, kuinka tämän kyseisen naisen isoveli siirrettiin toistuvan lintsauksen, sääntörikkomusten ja päihteidenkäytön jälkeen 8.luokan alussa tarkkisluokalle. Tämä kyseinen nainen kävi ymmärtääkseni koko yläasteensa samanlaisten sopeutumisvaikeuksien takia myöskin tarkkailuluokalla. Muistan kuinka kys. nainen piti jo seiskaluokkalaisena kotibileitä, jonne kaikki paikkakunnan päihteitä käyttävät teinit kokoontuivat juomaan viinaa. Lisäksi kyseistä naista ehti teini-ikäisenä polkea useampikin amiskovis.

Tämä nainen on esimerkki siitä, mihin naisten yhteiskunnallinen vapaus, feminismi, seksuaalinen liberalismi ja kiimavitun vapaus tehdä valintoja saattaa johtaa. Suurempi yhteiskunnallinen vapaus ei suinkaan tee kaikkia naisia onnellisemmiksi, vaan osa on kroonisesti tyytymätön siihen, ettei löydä itseään hillitsemään riittävän maskuliinista miespuoleista isäntää (suomalaiset kuohitut, feministiset miehet eivät tätä tarvetta tyydytä). Tällainen sisäinen tyytymättömyys sitten saattaa aiheuttaa joissakin naisissa häiriökäyttäytymistä, kuten lutkailua ja aggressiivista feminismiä. Lopuksi tällainen rappeutunutkin nainen, vaelleltuaan pitkään kapisen kulkukoiran tavoin etsien isäntää - löytää itselleen hallitsijan maskuliinisesta, perinteisiä patriarkaalisia arvoja edustavasta muslimimiehestä ja alistuu islamiin ja sen asettamiin vaatimuksiin naisen asemasta.

1 kommentti   Sunnuntai 12. maaliskuuta 2017 15:37

Tein jotain, mihin enemmistö ATM:istä ei kykene!!!

Olin nimittäin Tosimies!!! Käyttäydyin baarissa todella, todella itsevarmasti, kuin omistaisin koko paikan. Kun jotkut ktm:t yrittivät nöyryyttää minua, nappasin heitä pillistä kiinni ja viskelin heitä miten ikinä halusin ympäri tanssilattiaa. Tanssin täysin piittaamatta muista ja yksi vanhempi nainen kehotti minua nöyränä etsimään itselleni nuori, kaunis nainen". Sanoin lisäksi röyhkeästi yhdelle n. 20v naiselle, että "pitää vaihtaa paikkaa, koska täällä on pelkästään pilaantunutta lihaa". Hän vain myötäili nöyrästi.

17 kommenttia   Lauantai 11. helmikuuta 2017 03:00

ATM-kaverini seurusteli teininä lievästi kehitysvammaisen tytön kanssa

Tutustuivat kymppiluokalla ja aloittivat seurustelun jo ihan viikon sisällä ensitapaamisestaan, kun koulu alkoi. Tyttö oli kaverilleni sen verran helppo pillu, joten pakkohan sitä oli alkaa seurustelemaan. Se mikä itseäni vähän yököttää, niin tuo kaverini jopa suuteli ja pani tuota tyttöä, joka oli jälkeenjäänyt, lihava ja sairasti harvinaista Prader-Willin syndroomaa (joka kuitenkin oli hänen tapauksessaan niin lievä, että kykeni jotenkuten opiskelemaan älyllisesti normaalien joukossa).

Aika pian kaverini kuitenkin kyllästyi tuohon tyttöön ja alkoi kohdella kyseistä tyttöä huonosti; hän esimerkiksi painosti tyttöä tekemään herätyssoiton itselleen ja jos tyttö ei totellut, kaverini jättäytyi kotiin nukkumaan koko päiväksi ja antoi tytön kuulla kunniansa myöhemmin. Muistan myös, että kaverini käskytti koulunsa ruokalassa mielensä mukaan tätä tyttöä tekemään palveluksia itselleen - hän esimerkiksi saattoi yhtäkkiä keksiä, että halusi juoda kokista kouluruuan kanssa, joten komensi tytön hakemaan itselleen kokispullon aulan virvoitusjuoma-automaatista. Lisäksi jos kaverini ei jaksanut syödä kaikkea ottamaansa ruokaa, hän sysäsi lautasensa tälle kehitysvammaiselle tytölle, joka söi sen mukisematta. Tytöllä oli nimittäin sairaudestaan johtuen hypotalamuksen vajaatoiminta, jonka vuoksi hänellä oli käytännössä pohjaton ruokahalu.

Muistan myös, kuinka kaverini huvitti itseään usein kertoilemalla tälle tytölle keksittyjä tarinoita esimerkiksi siitä kuinka oli palvellut Tsetsenian sodassa ja tyttö uskoi vajaaälyisyytensä vuoksi kaiken. Lisäksi kaverini esimerkiksi väitti tytölle tulleensa humalaan pelkästä koulun käytävän kahviautomaatin rommikahvista ja väitti kahta heidän luokkalaistaan uusnatseiksi ja että minä olen Suomen turvallisuuspalvelun vakooja.

Seurustellessaan tämän kehitysvammaisen tytön kanssa kaverini myös lämmitteli uudestaan suhdetta ulkomaalaiseen ex-tyttöystäväänsä, joka oli hänet aiemmin jättänyt. Lopulta kaverillani meni hermot tämän keharityttöön, jonka vuoksi hän alkoi ihan ex tempore raivoamaan ja uhkailemaan tätä pää punaisena ja lyöden nyrkkiä pöytään, jonka seurauksena hänet erotettiin koulusta viikon määräajaksi. Tähän päättyi kaverini ja tämän kehitysvammaisen tytön seurustelu-ja kaverisuhde.

8 kommenttia   Maanantai 21. marraskuuta 2016 19:29

Olisin saanut tänään pillua ATN:lta

Tuli käytyä tässä yön aikana baarissa ja joku ATN koitti minua siinä iskeä. Semmoinen tosi lyhyt, ei mitenkään hemaiseva kropaltaan, tukka lyhyt ja punaiseksi värjätty, joskin kasvot ihan ok. Tuli siinä suudeltua naista useamman kuukauden jälkeen, mutta koska nainen ei ollut riittävän haluttava, jotta viisari olisi värähtänyt joten annoin olla. Kun menin toiseen baariin, niin eipä siellä kukaan nainen kiinnostunutkaan musta (yksi taisi jopa näyttää minulle kieltään), joten verrattain paska fiilis koko reissusta sitten jäikin.

15 kommenttia   Lauantai 12. marraskuuta 2016 03:31

Miksi kulttuurissamme tuomitaan suora prostituutio...

...mutta ei sitä että naiset systemaattisesti avioituvat itseään varakkaampien miesten kanssa, jotka ovat valmiita satsaamaan naiseensa runsaasti rahalla ostettavia asioita? Tämä minua on ihmetyttänyt jo ties kuinka kauan. Eikä tällä ole siis tarkoituksena syyllistää kaikkia naisia enkä todellakaan väitä että kaikki naiset olisivat mitään parisuhdehuoria, mutta tämä nyt vaan on varsin yleinen ilmiö ihan jopa nykypäivän pohjoismaissa.

Ilmeisesti naiset eivät sitten yleisesti ottaen tuomitse prostituutiota laajemmassa mielessä (sikäli kuin siihen lasketaan kuuluvaksi vaikkapa avioliitto), vaan lähinnä vain kertaluontoiset ostotapahtumat, joissa naisen tarjoamastaan seksistä saama korvaus on verraten pieni.

Sitten on tietysti liitot, joissa morsmaikku on haettu Thaimaasta tai jossa nainen on miestä vuosikymmeniä nuorempi ja fyysisesti attraktiivinen. On tyypillistä, että etenkin vähän varttuneemmat suomalaiset naiset asettuvat vastustamaan ja paheksumaan tällaisia liittoja milloin mihinkin syyhyn vedoten. Yleensä tässäkin on kyse lähinnä pelkästä naisten tekopyhyydestä.

Ensin mainitussa skenaariossa on suomalaisen naisen seksikartelli uhattuna ulkomaalaisen naisen taholta, jälkimmäisessä lähinnä vanhemman, rupsahtaneen naisen seksikartelli suhteessa vanhempiin, varakkaampiin miehiin. Tämä ei tarkoita, etteivätkö suomalaiset naiset olisi ikään riippumatta aivan yhtä potentiaalisia golddiggereitä - tai että suomalainen nainen olisi välttämättä millään mittapuulla thaimaalaista elintasopakolaista parempi partnerivalinta suomalaiselle miehelle tai oman ikäinen nainen nuorta, seksuaalisesti attraktiivista naista parempi vanhemmalle "setämiehelle".

Vähänkin ajattelevammalle henkilölle koko tämäkin teksti sisältää tietysti pelkästään itsestäänselvyyksiä, mutta koska tämä aihe on yksi vaietuimpia yhteiskunnassamme päätin nyt sitten julkaista tämän kirjoituksen. Etenkin kun se aiemmin tänään jo poistettiin Vauva-palstan AV-osiosta paikan moderaattoreina häärivien femakkohuorien toimesta.

14 kommenttia   Tiistai 25. lokakuuta 2016 15:40

En ole koskaan tehnyt yhtäkään aloitetta naisille

Enkä siitä syystä ole joutunut kokemaan niitä ikäviä pakkeja, joita monet ellei suurin osa aloitteellisista miehistä joutuvat jossain vaiheessa elämäänsä kokemaan.

Syy ei ole siinä, että olisin siihen liian ujo vaan siinä etten tunne sellaista tilannetta hyväksi, jossa olen itse tavallaan jonkinlaisen kerjäläisen asemassa ja kaikki valta tilanteessa on kerääntynyt naiselle. Usein sanotaan, että aloitteita tekevä mies on nimenomaan on se miehekäs mies, kun taas aloitteita tekemätön epämiehekäs vätys. Mutta eikö mies silloin nimenomaan luovuta miehuutensa, kun alentuu tilanteeseen, jossa itseään heikomman naisen sana on laki?

Toinen syy on se, etten koe sillä tavalla alkunsa saaneita suhteita mitenkään tasavertaisina tai miehen kannalta reiluina, jossa kaikki on saanut alkunsa pelkästään miehen omasta aloitteellisuudesta, suostuttelusta jne. Haluaisin, että olisin nimenomaan fyysisiltä ominaisuuksiltani jo riittävän haluttava naisen silmissä että minulla olisi jo sillä perusteella olemassa tietty markkina-arvo, jonka ansiosta naiset kiinnostuisivat minusta ilman mitään iskemispelejäkin.

Hyvin usein heteroseksuaalisissa suhteissa tapahtuu myös tilanne, jossa mies pääsee harrastamaan seksiä joidenkin muiden kuin fyysisten avujensa ansiosta. Tällöin ei voi tapahtua aitoa, tasavertaista ja interaktiivista kiihottumista miehen ja naisen välillä, vaan tilanne jossa mies on tavallaan ostanut naiselta seksiä, vaikkakaan pelkkä miehen ulkonäkö, vartalo ja varustus eivät vielä olisi riittäneet saamaan seksiä kyseiseltä naiselta. Merkittävä osa ihan tavallisista seurustelu- ja avioliitoista on mahdollisesti tällaisia.

Löytyykö muita miehiä, joilla on asian suhteen samantapaisia fiiliksiä?

13 kommenttia   Torstai 20. lokakuuta 2016 12:04

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »