RichHeart

No shit sherlock!

Vittu tota etusivua:

@jadah on nyt kaveri @kiisuliisu kanssa.

@kisuliisu on nyt kaveri @jadah kanssa.

@eaxor on nyt kaveri @jadah kanssa.


Huomiot:

1. Tarvitsenko miljoona huomautusta siitä, että gallupkamuni ovat kamuja keskenään?
2. Miksi @eaxor on hylätty, kun missään ei näy merkintää siitä, että @jadah olisi myös hänen kaverinsa? :P

Ps. I think I need some sleep...

8 kommenttia   Perjantai 21. syyskuuta 2012 03:00

Korrekti käyttäytyminen gallupalueella.

Tämä on Kymmenen käskyn veroinen tiivistelmä ohjeita ja (aikaisemmin) kirjoittamattomia sääntöjä oikeaoppisesta käyttäytymisestä Kuvake.netin gallupalueella. Niin harmistuttavan raivostuttavaa kuin se onkin, on moni gallupalueen aktiivinen käyttäjä saanut huomata kuinka monia tapoja on epäonnistua yksinkertaisenkin gallupin laatimisessa. Tästä muutamia esimerkkejä ovat muun muassa kielioppivirheet, yhdyssanavirheet, linkitysvirheet, asiasisältövirheet, Caps Lockin väärinkäyttö.. Seuraavia ohjeita noudattamalla sinäkin saatat onnistua tässä haasteellisessa ja vaikeassa tehtävässä.

KYSYMYKSET
1) Itseäsi koskevat gallupit
Kuvakkeen gallupalueella esiintyy valitettavan usein myötähäpeää ja ärsyyntymistä aiheuttavia epäonnistuneita gallupeja. Jokaisen tulisi ymmärtää, ettei toisia käyttäjiä kiinnosta vastata kysymyksiin, kuten: Värjäänkö hiukseni ruskeaksi vai brunetiksi? Olenko lihava vai läski? Mitä sanoisit kolmella sanalla, jos heräisit aamulla alasti vierestäni? Yleensä tällaisten gallupejen tekijät saavat otsaansa muilta käyttäjiltä huomiohuoran polttelevan ja häpeämisen arvoisen stigman.
>> Älä tee itseäsi koskevia gallupeja saatikka esitä kliseiksi muodostuneita kysymyksiä gallupmuodossa, koska ketään ei ihan oikeasti kiinnosta. Jätä nämä kysymykset suosiolla blogiisi, mieluusti et edes sinne.

2) Epägallupit
Epägallupit ovat toisinaan, jopa huomionhakuisia gallupeja raivostuttavampi ilmiö. Epägallupilla tarkoitetaan pääasiassa sitä, ettei gallupkysymyksen asettelun lopputuloksena ole kysymys. Hyvä nyrkkisääntö on kysymysmerkin sovittaminen kysymyslauseen loppuun. Tämä taito on opetettu meille jo peruskoulussa.

Älykkäämmät yksilöt osaavat luoda luontevan gallupin myös ilman kysymysmerkkiä. esimerkiksi: (Kysymys) Paras tapa muodostaa gallupkysymys on: (Vastausvaihtoehdot) a) laittaa kysymysmerkki oikeaoppisen kysymyslauseen loppuun. b) olla välittämättä kieliopista ja kysymyslauseen järkevästä sisällöstä ja saada saarna ja itkuvirret niskaansa
>>Kysymysmerkin oikeaoppinen sijoittaminen kysymyslauseen perään kertoo kysymyksessä olevan kysymys. Tee gallupeja ilman kysymyslauseita ainoastaan, jos osaat tehdä sen luontevasti.

3) Ikuisuuskysymykset
Kuvakkeessa esiintyy munavaikaina-tyyppisiä ikuisuuskysymyksiä, joihin ei enää kukaan jaksaisi vastailla. Nämä kuusi kysymysten syntistä kulmakiveä on syytä painaa visusti mieleensä:
1. Poltatko?
2. Kahvi vai tee?
3. Amis vai lukio?
4. Pitäisikö kannabis laillistaa?
5. Mikä on paras silmien/hiusten väri?
6. Tuleeko juusto vai makkara ensin leivälle? (Huom! makkara tulee aina ensin!)
>>Älä tee gallupia näistä aiheista. Kiitos.

VASTAUSVAIHTOEHDOT
1) Järjenvastaisuus
Kysymykseen: Onko kissa vai koira parempi lemmikki? Ei voi vastata, jos vastausvaihtoehdot ovat esimerkiksi a) kala b) lehmä c) on d) ei. Tähän kysymykseen luontevia vastausvaihtoehtoja voisivat olla esimerkiksi a) Kissa b) Koira c) En tiedä.
>>Varmista, että antamasi vastausvaihtoehdot todella vastaavat esittämääsi kysymykseen.

2) Kerron & en kerro -gallupit
Tätä vastausvaihtoehtotyyppiä kannattaa käyttää harkiten. Nämä gallupit ovat useiden käyttäjien mielestä vaivalloisia. Käytä näitä kahta vaihtoehtoina oikeasti vain silloin, kun se on pakollista.
>>Käytä ainoastaan tarpeen vaatiessa.

3) Kattavat vastausvaihtoehdot
Älä ajattele, että kaikki gallupiisi vastaavat henkilöt ajattelevat kanssasi samalla tavalla. Yritä miettiä vastausvaihtoehdot siten, että kysymykseesi voi vastata myös henkilö, joka on täysin eri mieltä asiasta. Kaikilla ei esimerkiksi ole suosikkiväriä, joten jos kysyt gallupissa suosikkivärejä muista lisätä vastausvaihtoehtoihin kohta x) minulla ei ole suosikkiväriä.
>>Yritä tehdä vastausvaihtoehdoista tarpeeksi kattavat.

MUUTA HUOMIOITAVAA
1) Linkittäminen
Mikäli haluat lisätä gallupiisi linkin, muista tarkistaa sen toimivuus. Yleisiä virheitä on kaksi: A) Linkki ei toimi laisinkaan. Kuvakkeen gallupiin laitetuissa linkeissä osoite katkeaa ainakin osoitteessa olevan & -merkin kohdalla. Linkin voit saada toimimaan esimerkiksi kätevän tinyurl-sivuston avulla (http://tinyurl.com/). B) Googlesta linkitetty kuva näyttää myös sivuston, jolla kuva esiintyy. Mikäli haluat näkyviin ainoastaan kuvan, varmista, että linkkisi viimeinen osa on .jpg tai .gif. Tästä saattaa olla toki joitakin poikkeuksia. Tämän osoitteen saat klikkaamalla haluamaasi kuvaa hiiren oikealla näppäimellä ja kopioimalla kuvan URL-osoitteen.
>>Tarkista käyttämiesi linkkien toimivuus.

2) Varmista onko samaa asiaa kysytty aikaisemmin
Kysymääsi asiaa saatetaan olla kysytty jo joskus aikaisemmin. Pyri tarkastamaan kysymyksen aikaisempi suosio Gallup-sivulla olevalla ”Hae gallupeista”-toiminnolla. Tämä toimii googlemaisella periaatteella, joten kannattaa hakea suunnittelemasi gallupin keskeisillä sanoilla. Esimerkiksi jos haluat kysyä onko kissa ihanampi kuin koira hae hauilla ”koira” ja ”kissa”.
>>Älä tee gallupia usein/viimeaikoina kysytystä aiheesta.

3) Oikeinkirjoitus
Lue kirjoittamasi kysymykset ja vastaukset läpi ennen gallupin luomista. Kirjoitusvirheet eivät yksinkertaisesti ole mukavia toisia käyttäjiä kohtaan. Pahimmissa tapauksissa kirjoitusvirheet vaikeuttavat sanoman ymmärtämistä. Mikäli sinulla on ongelmia yhdyssanojen kirjoittamisessa, kertaa oikeinkirjoitussäännöt! Vaikeimmissa tapauksissa kannattaa googlettaa tai tarkastaa Wordista oikeinkirjoitusmuodot.
>>Vältä huonoa kieltä ja kirjoitusvirheitä.

4) Caps Lock
ÄLÄ KÄYTÄ CAPS LOCKIA TEHDESSÄSI GALLUPEITA. SE ON KARMIVAN NÄKÖISTÄ JA ANTAA HUONON VAIKUTELMAN MUILLE KÄYTTÄJILLE. KYLLÄ TOISET OSAAVAT LUKEA KIRJOITTAMASI TEKSTIN, VAIKKET SITÄ HEILLE TIKKUKIRJAIMIN TUPUTTAISIKAAN!
>> ÄLÄ KÄYTÄ CAPS LOCKIA TEHDESSÄSI GALLUPEITA. SE ON KARMIVAN NÄKÖISTÄ JA ANTAA HUONON VAIKUTELMAN MUILLE KÄYTTÄJILLE. KYLLÄ TOISET OSAAVAT LUKEA KIRJOITTAMASI TEKSTIN, VAIKKET SITÄ HEILLE TIKKUKIRJAIMIN TUPUTTAISIKAAN!

5) Maalaisjärki
Muista pitää aivot mukana myös gallupalueella. Gallupalueella pätee samat säännöt, kuin muuallakin internetissä. Paikoitellen gallupalueen säännöt ovat, jopa tiukemmat kuin muualla internetissä. Muistutan, että esimerkiksi yksittäistä henkilöä koskevien ja rasististen gallupejen tekeminen on kuvakkeen säännöissä kielletty ja tästä rikkomuksesta moderaattorit voivat rangaista sinua.
>>Pidä järki mukana. Kuvakkeen omat säännöt voit kerrata osoitteessa: http://kuvake.net/gallups/edit.php

HUOM! Tekstille saattaa olla luvassa jatkoa mm. gallupihmisten ymmärtämisen suhteen.

--> Otan vastaan parannusehdotuksia tekstiin.
---> Tätä kannattaa linkitellä osaamattomille gallupidiooteille.

9 kommenttia   Tiistai 04. syyskuuta 2012 02:04

Kauneudesta

Ihmisiä ovat miellyttäneet kauniit asiat niin kauan kuin ihmiskunta on ollut olemassa. Jo Platon, Sokrates ja Aristoteles aikanaan kamppailivat keskenään siitä, mikä on kauneuden olemus, onko sillä minkäänlaista todellista olemusta, onko kauneus subjektiivinen kokemus vai ei ja niin edespäin. Eräs gallup herätti mielenkiintoni ja päätin hieman valottaa asiaa kansalle.

Kauneudella ei ole virallista määritelmää, oli sitten kyse ihmisistä, musiikista, runoista tai maalauksista. On vain erilaisia teorioita, joista jokainen voi valita mieleisensä ja noudattaa sitä. Samalla voi vaikkapa löytää oman lempifilosofinsa. ”Kaunis” kuuluu niiden termien joukkoon, joita vain harvoin käytetään täsmällisen määritellysti. Useimmiten kauneudesta puhutaan emotiivisesti: kun jotain sanotaan kauniiksi, pyritään sekä ilmaisemaan että herättämään kokemuksia, tunteita ja asenteita, ei välittämään informaatiota. Tästä syystä kauneus on tutkimuskohteena erittäin vaativa. Aloitetaan alusta:

Symmetriateoria:

Teoria sai alkunsaa jo ennen Platonia ja muita antiikin suuria filosofeja. Eräs retoriikan mestari, Gorgias, oli sitä mieltä että ruumiin oikea järjestys ilmenee sen kauneutena. Tämä siis tarkoittaa sitä, että raaajojen on oltava sopusuhtaisia kooltaan, pään sopivan kokoinen ja kasvon piirteiden tulisi olla symmetrisiä. Sama ajatusmalli pätee myös runouteen ja musiikkiin. vrt. runomitat ja musiikin teoria

Yleistykset määrittävät ne kokosuhteiden rajat, joiden puitteissa yksilö on tyypillinen lajinsa edustaja, mutta ei oikeastaan sen enempää.

Aristoteles täydensi teorian koskemaan kokonaisuutta myös tarkoituksellisuuden, eikä vain sopusuhtaisuuden kannalta:
”Koska kauneus saa syntynsä koosta ja järjestyksestä, mikään aivan pieni eläin ei voi olla kaunis, sillä sellaisen näkeminen jää epäselväksi hetkellisyytensä vuoksi. Myöskään mikään valtavan suuri ei voi olla kaunis, kuten esimerkiksi tuhansien stadionien kokoinen eläin; sellaisen näkeminen ei nimittäin onnistu yhdellä kerralla, mistä johtuen näkijät kadottavat otteen sen yhtenäisyyteen ja kokonaisuuteen.”

Kyse ei siis olekaan vain mittasuhteista.

Platonin teoria:

”Jos sanomme kauniin olevan sitä, mikä tuottaa meille mielihyvää – en tarkoita mitä tahansa nautintoja, vaan niitä joita saamme kuulon ja näön kautta –, pystymme kenties jotenkin puolustamaan kantaamme. Kauniiden ihmisten ja kaikenlaisten kauniiden koristelujen, maalausten ja veistosten näkeminen ilahduttaa meitä, ja sama vaikutus on kauniilla äänillä, kaikella musiikilla, puheilla ja tarinoilla.”

Olennaista tässä on se, että kauneuden kokemista pidetään nautinnollisena, ei identtisenä nautinnon kanssa. Platonilla oli ongelmia teoriansa kanssa, koska hän ei kyennyt selittämään miten myös moraaliset pyrkimykset ja ajatukset voivat olla kauniita, kun kerran kauniita asioita piti hänen mielestää voida nähdä tai kuulla. Platonille tyypillisesti hän puhui myös kauneuden ideasta, tosikauneudesta seuraaavasti:

”Ensinnäkin se on ikuista, se ei synny eikä häviä, ei kasva eikä katoa. Se ei ole yhdellä tavoin kaunista ja toisella rumaa, eikä milloin kaunista milloin ei, eikä yhteen nähden kaunista, toiseen nähden rumaa, eikä yhdessä paikassa kaunista, toisessa rumaa, niin että jotkut pitäisivät sitä kauniina, jotkut rumana. Se on itsenäinen, itsessään aina yksimuotoinen ja ikuinen, ja kaikella muulla kauniilla on siinä osansa.”

Kaunis kappale, jonka pointti on se, että todellinen kauneus on olemassa ja kaikki kaunis on kaunista siinä määrin, missä se on osallisena tästä tosi kauneudesta.

Henologinen kauneusselitys:

Symmetriateorian ongelma on se,että sen mukaan kauneus pätee vain kokonaisuuksiin, ei yksittäisiin tekijöihin eikä abstrakteihin asioihin. Plotinos nimisen hepun mielestä kauniissa kohteessa kauneus on läsnä sekä kokonaisuudessa että kaikissa sen yksityiskohdissa, joten pelkkä symmetrisyys, suhteellisuus ja tarkoituksenmukaisuus ei riitä, vaan kokonaisuus on osiensa summa ja osien yksityiskohdat pitää ottaa huomioon. Sinänsä Henologinen ajatusmalli ei ole ristiriidassa symmetriateorian kanssa vaan laajentaa sitä entisestään.

Plotinos kuitenkin piti kauneutta subjektiivisena asiana.Vaikka kauneudella onkin tiedettävissä oleva syy, sen havaitseminen ei kuitenkaan perustu loogiseen päättelyyn syystä seuraukseen, ei yhtenäistävästä muodosta kauneuteen:

”Kauneus on jotain sellaista, mikä tajutaan ensi silmäyksellä; jotain, josta sielu puhuu kuin jo tuntemastaan asiasta ja jonka se vastaanottaa kuin tuttunsa ja jonka kanssa se virittyy ikään kuin yhteissointiin. Mutta kun sielu törmää rumuuteen, se torjuu sen, kieltää sen ja kääntyy pois kokien, ettei kuulu yhteen sen kanssa ja että rumuus on sielulle vierasta."

David Hume:

Hypätään about 1500 vuotta eteenpäin niin päästään kaveriin nimeltä David Hume, joka kiteytti subjektiivisen kauneuskäsityksen näin: ”Kauneus ei ole olioiden itsensä ominaisuus. Se on olemassa vain olioita tarkastelevassa mielessä. Jokainen mieli havaitsee eri kauneuden. Joku henkilö voi havaita jopa rumuutta siellä, missä toinen kokee kauneutta. Jokaisen tulisi tyytyä omaan tuntemukseensa kuvittelematta ohjaavansa toisten tuntemuksia. Todellisen kauneuden ja rumuuden etsintä on yhtä hedelmätöntä puuhaa kuin se, että uskottelee tavoittavansa todellisen makeuden tai karvauden.”

Kauneus on siis tunteeseen perustuva reaktio, ei olennon ominaisuus.

Suurimmat estetiikan linjat kokosin nyt tähän hieman vain Nasse--sedän kiusaksi, lähinnä vain omasta mielenkiinnostani aihetta kohtaan. Pahoittelen teksin kuivakkaa sävyä, en nyt jaksa elävöittää sitä. Toivottavasti joku jaksaa lukea :)

”Olkoon ’kaunis’ ja ’ruma’ miten typerää tahansa, ilman niiden käyttöä ei ole estetiikkaa.” -Aarne Kinnunen

26 kommenttia   Lauantai 17. syyskuuta 2011 12:16

Hector :)

Vastaa kysymyksiin käyttäen ainoastaan biisien nimiä YHDELTÄ ARTISTILTA. Yritä olla toistamatta samaa biisin nimeä. Se on paljon vaikeampaa kuin luulet!


Valitse artistisi: Hector

Oletko mies vai nainen? : Mandoliinimies

Kuvaile itseäsi: Lähes Onnellinen Mies

Miltä nyt tuntuu: Kaipaava Haavan Lehtinen

Kuvaile nykyistä asuinpaikkaasi: Nukkuva Stadi

Jos voisit mennä minne vaan, mihin menisit: Hannikaisen Baari

Mieleisin kuljetusmuotosi: Soudan Pois

Paras ystäväsi on: Eki-setä

Lempivärisi: Savu

Millainen sää on: Sadepäivän Laulu

Lempi vuorokaudenaika: Syyslaulu

Jos elämäsi olisi TV-sarja, mikä sen nimi olisi: Sydänten Kaatopaikka

Mitä elämä on sinulle: Sudenkorento

Nykyinen parisuhteesi: Menin Kipsiin Taas

Mikä mättää: Jossain Jysähtää

Odotan tulevalta: Muistot, Joita Ei Ole

En pahastuisi: Herra B rakastuu

Pelkään: Päästä Minut Pahasta

Paras neuvoni: Huomenta Tyyny

Jos muuttaisin nimeni se olisi: Ake, Make, Pera ja Mä :D

Päivän miete: Tie Jatkuu Äärettömiin

Miten tahtoisin kuolla: Lapsuuden Loppu

Mottoni: Juodaan Viinaa

4 kommenttia   Tiistai 28. kesäkuuta 2011 03:25

Kuva!

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka onmielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

2 kommenttia   Perjantai 25. helmikuuta 2011 23:50

Pientä INFOA meitsist.

ma 21. helmikuuta 2011 14.44

Pientä lisä infoa.


* Etunimi: Riku

* Lempinimi: Rikke, Piku, Rikhard, oha noit

* Syntymävuosi: 1989

* Syntymäpaikka: Orimattila

* Horoskooppi: fisu

* Mies vai nainen: mise

* Tämänhetkinen koulu: HAAGA-HELIA amk Porvoo

* Aiemmat koulut: Orimattilan yläaste, Erkko-lukio

* Asuinpaikka: Porvoo

* Nettinimet: RichHeart, _Reborn_

* Hiusten väri: tumma/musta

* Hiusten pituus: ei lyhyet, mut ei viel pitkätkään

* Silmien väri: ruskeat/vihree

* Näkyviä arpia: muutama

* Silmälasit: kyl

* Lävistyksiä: ei

* Tatuointeja: ei vielä

* Oikea vai vasuri: oikea

* Ensimmäinen paras kaveri: Markus

* Ensimmäinen palkinto/voitto: Korisjuttui

* Ensimmäinen liikuntamuoto: vissii ryömin

* Ensimmäinen oma lemmikki: heppa, jota en ees muista kunnol

* Ensimmäinen oikea loma: mikä se o?

* Ensimmäinen konsertti: varmaa joku Kirka joskus penskan. mut Lenigrad Cowboys on eka josta jotai muistan

* Ensirakkaus: ohi jo

* Paras elokuva: oon liian leffafriikki, ei pysty päättää

* Paras TV-ohjelma: Kylmä Rinki, The Wire

* Lempiväri: Musta, viininpunanen

* Paras artisti: Pink Floyd, Led Zeppelin, Psychostick ym...

* Lempibiisi juuri nyt: Opeth- benighted

* Lempijuoma : Shepherd Neamen Tapping The Admiral -Ale ja oluet ylipäänsä

* Lempikarkki: kirpeet

* Paras urheilu: koris, jousiammunta

* Paras ravintola: Paha sanoo. Amarillo? Santa Fe?

* Lempivaatteesi: rennot

* Lempikauppa: alko :D

* Lempiaine koulussa: ruoka, juoma ja tapahtumajutut

* Lempieläin: hevoset ja sudet

* Paras kirja: Edgar Allan Poe: Musta korppi ja muita novelleja (tai jotai sinne päin)

* Paras lehti: Mikä muka Cosmon voittais. parasta huumoria :D

* Lempikengät: maiharit, koriskengät



JUURI NYT....

* Olosi: Ikävä, laiska

* Sinkku vai varattu:

* Syöt: omatekemää marjaisaa kaurapaistosta

* Juot: smirnoff ice

* Fonttisi: tämä

* Online: Naamakirja, kuvake ja YouTube

* Kuuntelet: Lamb Of God - 11th Hour

* Ajattelet: liikaa

* Haluat: Kreikkaan

* Katsot: tät ruutuu

* Olet pukeutunut: Batistinin Shortsit ja T-paita



TULEVAISUUDESSA.... :

* Haluatko lapsia: kyllä

* Haluatko kihloihin: kyllä

* Haluatko naimisiin: kyllä, mut ihan sama onko kirkko vai maistraatti

* Mille uralle menet: matkailu, matkailupalvelujen tuottaminen ja kehittäminen

* Missä haluaisit asua: Omassa talossa



PARASTA VASTAKKAISESSA SUKUPUOLESSA....:

* Hiusten väri: aika sama kunhan näyttää kivalta, punapäät?

*Hiusten pituus: pitkät yleensä. välil näkee kivoit lyhyitä

* Silmien väri: aika sama, en muista sitä kuitenka ikinä

*Hoikka vai tukeva: hoikka

* Silmät vai huulet : huulet

*Suukkoi vai haleja : molempi parempi

* Lyhyt vai pitkä: pitkä, muttei mua pidempi :D

* Humoristinen vai vakava: humoristinen

* Romanttinen vai neutraali: neutraali

* Herkkä vai äänekäs: Herkästi äänekäs

* Yhden illan juttu vai suhde: suhde

* Häirikkö vai kiltti: kiltti, mut osaa pitää huolta itestäänkin



OLETKO IKINÄ....:

* Suudellut tuntematonta: joo o

* Juonut alkoholia: enemmän ku kerran.

* Murtanut luita: monia :D

* Särkenyt jonkun sydämen: joo o

* Ollut rakastunut: paha sanoo

* Itkenyt jonkun kuoltua: kyllä

* Itkenyt koulussa: varmaa joskus pienen



USKOTKO....:

* Jumalaan: en

* Ihmeisiin: en

* Rakkauteen ensisilmäyksellä: en, ensisilmäyksel voi ihastuu

* Ufoihin: kyl tuol jossai on pakko olla elämää, mut en usko et mitää lentävii lautasii nähdää koskaa :D

* Sielunkumppaneihin: kyllä

* Taivaaseen: no jos en usko jumalaankaan o.O

* Helvettiin: Maan päällä luultavasti, jossai tos lähi-idän kieppeillä -.-'

* Ensitreffeillä suuteluun: why not

* Horoskooppeihin: ympäripyöreetä shaibaa

1 kommentti   Maanantai 21. helmikuuta 2011 15:04

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla. Siis vain yhdellä, ja sen jälkeen laita tämä omaan blogiisi, jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta.

Kommentoi   Torstai 12. elokuuta 2010 18:14

open your mind

1. Suutelisitko minua?<3
2. Nukkuisitko kanssani sängyssä vaiko sohvalla?<3
3. Nukkuisitko päällä, alla, vieressä vai sohvalla?<3
4. Nukkuisimmeko yön vai valvoisimmeko?<3
5. Millä tavalla valvottaisit minua?<3
6. Jos minulla olisi kylmä niin saisitko minut lämpiämään?<3
7. Kerro paras ulkonäöllinen ja henkinen piirteeni?<3
8. Mistä pidät minussa?<3
9. Kuvaile minua kolmella sanalla.<3
10. Pidätkö minusta?<3
11. Voisitko kuvitella seurustelevasi kanssani?<3
12. Jos niin miksi?<3
13.panisitko minua?<3
14.rakastelisitko minun kanssani ?<3
15. Pistätkö tämän omaan blogiisi, että voin vastata sinulle?

Kommentoi   Perjantai 06. elokuuta 2010 19:22

bring it on!

1. Pusu vai yökylä?
2. Mennään elokuviin vai mennään uimaan?
3. Kahville vai jätskille?
4. Sänkyyn vai halata?
5. Kahestaa telttaan yöks vai yksin himas?
6. Ostoksille vai pitsalle?
7. Soittaa vai tekstailla?
8. Huvipuistoon vai laivalle?
9. Kopioitko ja laitat blogiisi vai et?

Kommentoi   Perjantai 06. elokuuta 2010 04:34

Hyvin jännää

Jos saisit minut huoneeseesi,
lukittuna 24 tunniksi ja saisit tehdä kanssani mitä vain, mitä tekisit?

Jätä kommentti ja kopioi sitten tämä..
ja katso mitä muut sanovat,ja tekisi sinulle ;)

Jos et vastaa ja kopioi tätä, niin olet valitettavasti PELKURI!

3 kommenttia   Keskiviikko 28. heinäkuuta 2010 21:51