buffi

Ylpeä Takinkääntäjä

Ihmisellä joka ei koskaan käännä takkiaan, ei ole kriittistä mieltä. Itse sain marxilais-humanistisen kasvatuksen, mitä soopaa tänä päivänä vastustan. Olin siis vassari muutaman vuoden, kunnes tajusin Pravdaa lukiessani etten usko feminismiin enkä antirasismiin, jota mm. Vasemmistoliitto kannattaa. Olen nimittäin ylpeä sovinisti ja roturealisti. Luonnosta tykkään toki.
Uskoni tasa-arvoon alkoi hellittää 2016. Huomasin ajattelussani fasistisia piirteitä. Asuin silloin ghetossa jossa asui halveksittavia ihmisiä, kuten alkoholisteja, narkkareita ja rikollisia.
En pitänyt myöskään siitä että muukalaisia oli joka toinen kadulla vastaan tuleva. En voinut katsoa kun Helsinki luhistui silmissäni. Aloin käydä ihmisten päälle kadulla. Tajusin että on parempi muuttaa maalle. Lopetin kaikki päihteet myöhemmin, koska aloin vaalimaan tervettä mieltä terveessä kehossa. Nyt asun paikassa jossa en näe mamuja enkä narkkeja. Jos haluan välttämättä nähdä näitä ihmisiä, ei tarvi kun matkustaa 22 kilsaa Kouvolaan heitä moikkaamaan.

Kommentoi   Maanantai 17. kesäkuuta 2019 10:54

Boozoo Bajou

Tutustuin tämän nimiseen yhtyeeseen. En oo pitkään aikaan maksanut musiikista, mutta ajattelin tukea tätä yhtyettä koska heidän musiikkinsa vaan kolahtaa.
Kaikessa loungessa parasta on se ettei sitä tarvitse kuunnella oikeen kuuntelemalla vaan antaa vaan soida taustalla. Jos tekisin pornoa käyttäisin downtempoa tai ehkä groovea pano-kohtauksissa. Muutenkin joskus instrumentaalimusiikki, kuten ambient, kolahtaa koska biisit ovat käyttökelpoisempia ja eri tilanteisiin sopivia, kun laulu ei häiritse kuuntelua eikä tunnelmaa. Boozoo Bajou tuottaa sekä laulettua että instrumentaalista musaa. Hyvin kokeilevaa, ammattitaitoista ja toimivaa kamaa.
Aion ostaa heidän 'Dust My Broom'-levynsä, jonka Soundi lyttäsi arvostelussaan. Tämä on ainoa levy mitä oon heiltä löytänyt Suomesta, tähän mennessä.
Tsiigailen innoissani jos löydän lisää näiden levyjä.

Kommentoi   Torstai 13. kesäkuuta 2019 14:48

Erilaisuus Yhteiskunnassa

Joskus yhteiskunnassa suhtaudutaan erilaisuuteen siten että massat osottautuvatkin suurimmaksi hirviöksi kuin itse hirviö. Jahdataan soihtujen ja seipäitten kanssa jotain sellaista mitä ei ymmärretä...tai haluta ymmärtää. Olen kuitenkin löytänyt kaltaisiani netistä ja löytänyt tavallaan oman uuden perheen itselleni.

P.s. Kirjoitin pitkän tekstin mutta jätin suurimman osan tekstistä julkaisematta.

1 kommentti   Maanantai 10. kesäkuuta 2019 00:12

Kyseenalaista Demokratia

Netissä törmää sosiaalisiin medioihin jotka perustuu demokraattisuuteen. Kuka tahansa voi flägätä esim. YouTube-videon, vaikka joku kateellinen pikkunilkki tai retardi, jolla ei tarvitse olla omaa sisältöä kanavallaan. Ylläpito sitten kanssa koostuu kenestä sattuu. Esim. Instagram-tililtäni poistettiin Suomen ilmavoimien tunnus koska se oli jonkun mielestä rasistinen natsimerkki, eikä Instagrammin ylläpito voinut ottaa asiasta selvää. Tein vielä uuden kuvan jossa pilkkasin ylläpitoa tietämättömyydestä. Sitten sekin kuva poistettiin. Samoin kävi ite tekemälle tunnukselle jossa aurinkopyörä jonka sisällä salama.
Pitäs perustaa oma sosiaalinen media, joka valikoi ylläpitäjiksi pätevimmät, jossa esim. flägäämiseen vaaditaan aktiivinen osallistuminen videoiden tuotantoon ja joka karsii trollit sun muut vallasta; Ainoastaan aktiivisilla, omaa sisältöä tuottavilla käyttäjillä olisi kaikki oikeudet. Demokratia kun mahdollistaa kaikenlaisten ali-ihmisten oikeudet vaikuttaa. Ei oo muuten hirveen kaukana anarkiasta.

Mitä jos oliskin selkeät hierarkiat sen sijaan että mentäis enemmistön ehdoilla? Sokrates vertasi demokratiaa laivaan jonka miehistö koostui kenestä sattuu. Platon oli myös demokratian vastainen. Nyky-Suomessa ainut julkisesti demokratian vastustaja taitaa olla itseni lisäksi ympäristöfilosofi ja kalastaja Pentti Linkola.
Internetin ulkopuolella, IRL, demokratia ei ole myöskään ratkaissut sosiaalisia ongelmia kuten työttömyys, huumeongelma ja perinnölliset sairaudet. Narkkarit tekevät lapsia ja sossupummit valittavat jostain aktiivimallista.
Enemmistö ei kykene oikeanlaisiin ratkaisuihin; ensisijaisesti se haluaa mukavuutta ja turvaa.
Parempi-aines pyrkii selkeästi Nietzscheläiseen tahtoon valtaan:
"Mitä on hyvä? Kaikki mikä lisää voimantunnetta, tahto valtaan, voima ihmisessä. Mitä on paha? Heikkous, kristillinen moraali. Mitä on onnellisuus? Tunne siitä kun voima kasvaa; Se kun este on voitettu."
Tämä on todellisten hallitsijoiden ajattelua. Demokraattinen yhteiskunta demonisoi voimakkaat ja antaa arvon pelkille rikkaruohoille.

Kommentoi   Sunnuntai 09. kesäkuuta 2019 19:35

Eka Kesä Kausalassa

Avasin juuri kermajäätelöpaketin ja pistin loungea soimaan nettiradiosta. Kesä oli saapunut kauniiseen kotimaahamme. Kaikki uudet mahdollisuudet edessä. Olen vapaa. Olen jopa onnellinen. Nautin tästä hetkestä.
Täällä ei nistit huuda rappukäytävässä; niiden sijaan pikkulinnut sirkuttelevat kesäisiä lemmenlaulujaan. Olen aina halunnut oman pihan missä olla kesällä pelkissä alkkareissa (eikä aina niissäkään), eikä mun tartte varata saunavuoroa. Ilmakin on puhdasta, jos verrataan pääkaupunkiseutuun. Voin bodata omalla pihallani auringonpaisteessa, kuunnella musiikkia ja nauttia kesästä. Rakastan tätä paikkaa. <3

Kommentoi   Lauantai 01. kesäkuuta 2019 15:39

Kansallispopulismi

Populistinen kansallismielisyys on koominen näky. Hyvänä esimerkkinä DeWit juopoista ja vajaista koostuvan mobinsa kanssa. Heh heh. Oma nationalismini ei ole mitään perus-suomalaista halpamakkaraa, vaan laatulihaa. Enemmistö yhteiskunnassa on aina lampaita joita johdetaan. Itse vastustan kaikenlaista demokratiaa, koska se asettaa nämä määkivät lampaat jalustalle. Väitän että Suomea tulee johtaa PARHAIMMISTO, ei enemmistö.
Kansallismielisen liikkeen päämääriin vois lisätä EU:sta eroamisen ja tiukemman rajapolitiikan lisäksi vielä luomuruoan suosimisen, permakulttuurin ja valikoudun lisääntymisen. Annetaan rahvaalle 666 televisiokanavaa, leipää ja sirkushuveja. Liikkeen johtajille erilaisia aistelämyksiä kuten seksihuvipuistoja erilaisilla fetisseillä, jossa rahvas voisi vaikka toimia palkallisena, jne. Kaikkee voi aina kehitellä. Jotain uudelleen elvytettyä gladiaattori-hubaa, tms.

Ite asun Kausalassa eikä täällä ole yhtään ulkomaalaista. Mulla on oma sauna, piha ja puutarha jossa varmaan kohta kasvatan omat luomukaalini ja -sipulini.
Vallankumous alkaa siitä että lopettaa valtamedian seuraamisen ja käy vaihteeks vaikka kirjastossa, tai ettii netistä tietoa miten idätetään peruna.
Luovutaan juutalais-kristillisestä orjaideologiasta ja siirrytään Mestarien Aikaan.

4 kommenttia   Keskiviikko 29. toukokuuta 2019 01:49

Nayara

Kun näin peppusi,
munani alkoi sykkiä
Olit niin pieni ja kaunis,
kukkaan puhkeamassa
Pidettiin vähän hauskaa,
panetti kumpaakin
Annoit upeita orkkuja,
taidan kai susta tykätä
Aloitit kivasti mun kesäni,
seksikäs Nayara
<3

1 kommentti   Tiistai 28. toukokuuta 2019 23:29

Puhdas Elämä Huttuselle

Kannatan päihteettömyyttä. Oon kaikkee kokeillut, mutta paras fiilis on selvinpäin. Turha pyytää kaljalle tai blaadaamaan, viimeiset miedot meni eilen. En halua käyttää päihteitä koska en halua olla luuseri enkä nössö jonka tarvitsee paeta elämää johonkin mömmöillä aiheutettuihin tiloihin. Haluan olla päästäni ja kropastani hyvässä kunnossa, enkä tehdä itsestäni vammaista niinkun moni suomalainen. Rakastan itseäni, elämääni, terveyttäni. Kun kattoo parikymppisiä jotka lähtee kuoseilemaan ei voi muuta kun kelata että taas uusi hukattu sukupolvi. Luulee olevansa aina nuoria, ja että huumeinen elämä olis jotenkin yhtä biletystä. Luin William Burroughsin 'Alastoman Lounaan' kakskybäsenä eikä se kirja antanut huumeistä mitään glorifioivaa kuvaa sinäänsä. Ite en oo onneks suonensisäsiä käyttänyt enkä itserakkaana niin tekisikään. Join joskus kyllä proffaa ja ressuu. Hyi vittu.
Poltin stadissa ollessani paljon budia. Alko elämä mennä aika ykspuoliseks. Sitä ennen olin ollut tuurijuoppo. Sain hirveän terveysintoiluvimman joku vuosi sitten. Sen jälkeen oon vaan sillon tällön ja vähän jotain vaan. Nyt tähtään täysin päihteettömyyteen. Teenkin lopetin n. 2 viikkoa sitten jota käytin päästäkseni eroon energiajuomista.
En niputa päihteidenkäyttäjiä samaan nippuun; erotan viihde- ja ongelmakäytön. Itselleni vaan sopii täysi päihteettömyys. Tiedän myös shamanismia harjoittavista kulttuureista; pyhistä yrteistä, taikasienistä ja keitoista joita nautitaan pyhissä rituaaleissa.
Hyväksyn lääkekäytön, oli kyseessä sienet, budi, kokkeli, piri, mopo, läsä, tms. Mutta en koe olevani lääkkeen tarpeessa. Eikä Luontokaan kunnioita lääkkeen väärinkäyttöä.

Huimausaineet helposti vie mukanaan. Joskus kun kattoo esim. meidän kaunista Luontoa, niin kelaa että tartteeko tajuntaa edes laajentaa kehon ulkopuolisilla aineilla?
Tajunnanräjäyttävä seksi, jooga, meditointi, bodaus ja kirjojen lukeminen irroittaa arjen askareista, laajentaa tajuntaa ja lisää tehokkaammin mieli-keho-yhteyttä.
Jokainen tekee mikä itselle sopii, mä valitsen puhtaan elämän.

1 kommentti   Sunnuntai 26. toukokuuta 2019 11:22

Eurooppa Nousee Jaloilleen

Jokainen kulttuuri on tiettyjen biologisten ja opittujen taitojen ja perinteiden summa. Euroopan perimmäinen olemus löytyy meidän pakanallisilta kulta-ajoilta, jolloin eurooppalainen henki oli voimissaan, eikä Eurooppa ollut polvillaan. Voimakas alisti heikomman, valtioita johtivat jumalankaltaiset ihmiset, kansa sai leipää ja sirkushuveja. Eurooppa kukoisti täydessä loistossaan. Kristillisen moraalin tullessa vallitsevaksi, heikkoudesta tehtiin kollektiivinen hyve. Yhteisö asetettiin yksilön edelle, kuninkaan kristallikruunu korvattiin orjantappuralla.
Abrahamilaiset uskonnot ovat aina vieneet sanaansa Euroopan maihin. Ensin kristinuskon orjamoraali (nietzscheläinen käsite) kylvettiin Rooman Valtakuntaan, josta se alkoi leviämään ympäri Eurooppaa. Juutalaisuus alkoi ottaa poliittista asemaa maissa, jotka oli kristinuskon syövän runtelemia.
Ilmeisesti, syy miksi kristityt demonisoivat pakanalliset jumal-arkkityypit, oli niiden voimaannuttava vaikutus yksilöön.
Ristiinnaulittu juutalainen kun kuvaa kollektiivista alistumista, eikä se uhoa niinkun vaikka Thor vasaran kanssa.

Yhteenveto:
Pakanallisuudesta löytyy Euroopan todelliset kansalliset piirteet.
Fasismi pyrkii elvyttämään pakanallisen Euroopan, joka ei suostu enää olemaan polvillaan.

"Siunattuja olkoon voimakkaat, sillä he perivät maan." - Ragnar Redbeard

1 kommentti   Sunnuntai 05. toukokuuta 2019 16:39

Olen Onnellinen

Olen onnellinen koska asetan oman onnellisuuteni etusijalle. Sillä mitä muut sanovat ei ole väliä. En ole populisti, en etsi kansan ääniä. Haluun vaan olla MÄ.
Rakastan lihaksiani, seksuaalista kyvykkyyttäni, mielikuvitustani ja älyäni. On mahdotonta olla onneton, kun oon MÄ.

Kommentoi   Lauantai 04. toukokuuta 2019 19:27

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »