buffi

Saga

Sua ehkä rakastin,
sitten johonkin katosit
Ilmestyit mun elämään yllättäen
Olitko mun enkeli?
Mua aina puheillas hellit
Halusin kanssas aina jutella
En tiennyt mihin tämä voi johtaa
Olit outo, kaunis ja hellä

1 kommentti   Perjantai 16. elokuuta 2019 19:56

Hotelli Helvetti

Eläkeläiset teki biisin "Hotelli Helpotus". Sitä tuli kuunneltuu ku bunkkasin vuoden Myllykosken syrjäsessä vuokrakämpässä joka oli yhen hotellin lisärakennus. Paikka ei kyl ollu mikää helpotus vaan paremminki kammotus. Rappu täynnä nistejä ja pikkurikollisia. Ei kuitenkaan tullu ongelmii kenenkään kaa. Kerran joku nisti jonka pyörä oli pöllitty huus katkovansa pyöränsä varastaneen jalat ja muutaman kerran yks toinen nisti mölys oven takana kun joku kolmas nisti ei avannu sille ovea. Ainoo kämpän hyvä puoli oli halpa vuokra. Joskus keskellä yötä saatto kuulua rääkäisy. Aattelin aina et joku nibari oli pistäny väärään kohtaan. Oppi arvostaa parempia mestoja kuten esim. Kausala.

Muuttakaa ihmeessä Hotelli Helvettiin. Rappua ei kukaan ollu remontoinu kun viimeks joskus 2000-luvun alussa. Hotelli Helvettiin kuului kanssa piha jossa oli 2 rähjäistä tuolia ja hajallaan oleva ulkogrilli. Välillä kävi poliisit naapuria moikkaamassa. Ainoostaan mulla ja kahdella muulla asukkaalla luki oma sukunimi ovessa.

Kommentoi   Perjantai 16. elokuuta 2019 17:07

Etin Duunii

Jos joku pystyy järjestää duunii, mielellään keikkaa,
ota yhteyttä buffi.daddy@secmail.pro.

11 kommenttia   Perjantai 16. elokuuta 2019 14:49

Läski 08 Pyys Mua Yhteen ja Jätti Samana Päivänä

Joku läski 08 sano mua kuumaks ja söpöks ja pyys mun snäpin. Se etti poikakaverii netistä ja laitto viestin et alaks sen kaa. Muutaman tunnin päästä laitto viestin että se haluaa eron.

11 kommenttia   Perjantai 16. elokuuta 2019 10:36

Olen Paremman Näkönen Kuin Sinä

Mä tuun aina oleen paremman näkönen ja parempi pano kuin sinä. Etkä voi asialle yhtään mitään.

17 kommenttia   Maanantai 12. elokuuta 2019 15:20

Kuvakkeen Muijatarjonta

Kuvakkeessa on kyllä reikää tarjolla mutta laatu on mitä on. Tiedän yhen äpin missä on fressimpää namikoloa ja valinnanvaraakin löytyy. Siellä on myös Suomalaisia. Catfishejä jonkun verran mutta ne on helppo tunnistaa, esim. catfish voi lähettää yksityisviesteissä jonkun tytön kuvan ja väittää olevansa siinä, muttei lähettää vaikka jonkun toisen tekemää pillunsormetusvideota koska äpissä on systeemi jossa video tehdään suoraan ennen lähetystä, eikä toisen videota siis pysty lähettää.

Voihan olla että tarjonta paranee täällä jossain vaiheessa. Oon täältä joskus löytäny muutaman söpön tytön. Nyt näyttäs olevan lähinnä puhkipannut vosut ettimässä jotain huomiota. Parempia aikoja odotellessa. :)

8 kommenttia   Maanantai 05. elokuuta 2019 20:56

Tyttö Kateissa

Olen kirjotellu yhen muijan kanssa jonku 2 viikkoa ja kemiat synkannu. Sitten tyttö katosi eikä ole ollut äpissä 9 päivään. Torjunu se ei oo koska pystyn kattomaan profiiilin jne. Catfish se ei oo; Oon pistäny merkille kaikki merkit mitkä viittaa että se on legitti.
Tiedän sen siskon myös joka on sekin kanssa kadonnut äpistä. Ne on niin läheisiä että teki kanssa yhdessä videoita omilla kanavillaan. Tyttö ei edes kertonu että lähtisi. Laittoi iloisen viestin syntymäpäivänäni että oli kattonu YouTube-kanavaani ja piti siitä. Oli menossa grillaamaan siskonsa kanssa. Seuraavana päivänä tyttö vaan katosi. Ei oo kumpikaan tykkäilleet siinä äpissä videoista eikä tehnyt omia videoita 9 päivään.

Seuraavaksi kun nään taas tytön, kusyn sen numeroa. Mystiset tytöt on toki söpöjä, mutta ei tällä tavalla.

Kommentoi   Lauantai 27. heinäkuuta 2019 20:08

"Pedoksi" Haukkuminen

On vuosi 2019 ja jotkut ihmiset ei vieläkään tee eroa hebefilian ja pedofilian välillä. Saan kuulla sosiaalisissa medioissa että olen "pedo" ja että mut pitäs laittaa vankilaan, jne. Vaikuttaa että nää ihmiset osottaa vaan omaa tietämättömyyttään girl-lovereita kohtaan, ihan kun me oltas jotain samaa yhtä paskaa jota vaan tulee vihata. Ite oon oon ollut hebefiili teini-ikäsestä asti. Tunnen paljon pedo- ja hebefiilejä netistä ja monet on tosi hyviä tyyppejä. Hebefilia on ollut sosiaalisesti hyväksyttyä jokunen vuosikymmen sitten, tai ainakin siedetty yhteiskunnassa. Kun ihmiset tajuaisi ettei me olla raiskareita eikä rikollisia, vaan tuntevia olentoja jotka rakastuu ja kiintyy toiseen, jne. Se olis kehitystä. Ihmiset ettii vihaiselle ololleen jonkun marginaaliryhmän johon sitten saa syyn purkaa sen.
Visions of Alice on tuonut mulle paljon kavereita, suurin osa miehiä mutta on siellä muutama nainenkin.

Biologisesti hebefilia on täysin luonnollista, vaikka sen harjottaminen onkin laitonta tällä hetkellä jos mennään pussailua pitemmälle.
Itellä alko olla tukalat paikat kotiseudullani, joten piti vaihtaa maisemia. Oon myös jonkin sortin girl-love aktivisti, eli pyrin levittämään tietoa meistä.
On myös totta että jotkut nuoret tytöt ovat teleiofiileja ja etsivät itseään vanhempia kumppaneita. Itse olen jokaisen valinnanvapauden kannalla. Seksi tulee olla vapaaehtoista, oli kyseessä nuoret tai vanhat.

Itse päätin tulla ulos kaapista joku vuosi sitten, mutta ymmärrän jos jotkut eivät niin tee. Se sonnan määrä mitä siitä seuraa on tuskallista mutta siedettävää, kun tajuaa miten muu kansa on median avulla saatu manipuloitua meitä vastaan, eikä heitä voi siitä syyttää, jne.
Nyt asun maaseudulla eikä mieleenkään tulis ottaa asiaa esille kenenkään kanssa täällä vaan sen sijaan välttelen aihetta kun hullu puuroa.
Psykiatristakaan on turha puhua koska hebefiliaa (ja pedofiliaa) ei voi "parantaa", se on seksuaalinen suuntautuminen muiden joukossa.
Mutta jos joku tietämätön juntti sanoo mua joskus "pedoksi", korjaan sen heti. "Hebari" tai "hebe" kuulostaa paljon paremmalta.

Tavallaan on parempi pysyä kaapissa asian suhteen, koska siten välttää ihmisten asenteet, mutta ulos tuleminen on kieltämättä vapauttava kokemus.
Ehkä joskus yhteiskuntamme on onnellisempi, avoimepi ja tiedostavampi, eikä pedofiilien ja hebefiilien tartte piilotella missään. Jokainen seksisuhde perustuisi vapaaehtoisuuteen, ja jokainen nauttisi omasta elämästään puuttumatta muiden puuhasteluihin.
Vaikuttaa vaan siltä, että joidenkin elämä on niin onnetonta että he haluavat myös muiden olevan.
Itse hengaan enemmän meikäläisten kanssa, koska he ovat ainoat jotka ymmärtävät. Voi puhua nuorten tyttöjen nupputisuista ilman että joku vetää kuonoon.

1 kommentti   Maanantai 17. kesäkuuta 2019 19:33

Ylpeä Takinkääntäjä

Ihmisellä joka ei koskaan käännä takkiaan, ei ole kriittistä mieltä. Itse sain marxilais-humanistisen kasvatuksen, mitä soopaa tänä päivänä vastustan. Olin siis vassari muutaman vuoden, kunnes tajusin Pravdaa lukiessani etten usko feminismiin enkä antirasismiin, jota mm. Vasemmistoliitto kannattaa. Olen nimittäin ylpeä sovinisti ja roturealisti. Luonnosta tykkään toki.
Uskoni tasa-arvoon alkoi hellittää 2016. Huomasin ajattelussani fasistisia piirteitä. Asuin silloin ghetossa jossa asui halveksittavia ihmisiä, kuten alkoholisteja, narkkareita ja rikollisia.
En pitänyt myöskään siitä että muukalaisia oli joka toinen kadulla vastaan tuleva. En voinut katsoa kun Helsinki luhistui silmissäni. Aloin käydä ihmisten päälle kadulla. Tajusin että on parempi muuttaa maalle. Lopetin kaikki päihteet myöhemmin, koska aloin vaalimaan tervettä mieltä terveessä kehossa. Nyt asun paikassa jossa en näe mamuja enkä narkkeja. Jos haluan välttämättä nähdä näitä ihmisiä, ei tarvi kun matkustaa 22 kilsaa Kouvolaan heitä moikkaamaan.

Kommentoi   Maanantai 17. kesäkuuta 2019 10:54

Boozoo Bajou

Tutustuin tämän nimiseen yhtyeeseen. En oo pitkään aikaan maksanut musiikista, mutta ajattelin tukea tätä yhtyettä koska heidän musiikkinsa vaan kolahtaa.
Kaikessa loungessa parasta on se ettei sitä tarvitse kuunnella oikeen kuuntelemalla vaan antaa vaan soida taustalla. Jos tekisin pornoa käyttäisin downtempoa tai ehkä groovea pano-kohtauksissa. Muutenkin joskus instrumentaalimusiikki, kuten ambient, kolahtaa koska biisit ovat käyttökelpoisempia ja eri tilanteisiin sopivia, kun laulu ei häiritse kuuntelua eikä tunnelmaa. Boozoo Bajou tuottaa sekä laulettua että instrumentaalista musaa. Hyvin kokeilevaa, ammattitaitoista ja toimivaa kamaa.
Aion ostaa heidän 'Dust My Broom'-levynsä, jonka Soundi lyttäsi arvostelussaan. Tämä on ainoa levy mitä oon heiltä löytänyt Suomesta, tähän mennessä.
Tsiigailen innoissani jos löydän lisää näiden levyjä.

Kommentoi   Torstai 13. kesäkuuta 2019 14:48

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »