dollie

Love

This emptiness will kill me inside.
Where are you going? Are you running away again?
Are you going to beat me like you did before?
Or do you feel anything at all?
Beat this emptiness away from me, beat me so i can breath again.
I can breath a while and then im going to die again.
Im going to die because of love.
You can do anything to me, im yours.
I can't run away from you
I'm standing here alone waiting for you
This is love which i know so you can kill me now.

6 kommenttia   Maanantai 24. syyskuuta 2012 21:10

Epätodellinen haavemaailma

Tuntuu kuin pala sydäntäni olisi revitty pois, osa minusta olisi kuollut enkä koskaan palaisi ennalleni.
Muistelen vanhoja aikojamme. Olihan meillä hyvät hetkemme ja luulin, että se olisi jotain aitoa, mutta nyt ymmärrän, että se oli vain haaveunta. Epätodellinen haavemaailma.
Karu todellisuus iski vastaan, kun heräsin unesta ja todellinen maailma näytti julmat kasvonsa ja kuva sinusta muuttuikin kauheaksi hirviöksi, jota en koskaan osannut kuvitella tai arvata. Aivan kuin kylmää vettä olisi heitetty niskaan nukkuessani.
Kaikki kaunis muuttuikin rumaksi ja vääristyneeksi.
Kuulin paholaisen ilkkuvan naurun ja yritin peittää korvani, mutta se kuuluikin pääni sisältä. Tulenko nyt hulluksi? Ei, yritän taistella vastaan, mutta lopulta masennuksen musta verho leijuu ylleni ankeana ja kylmänä.
En voi aina edes itkeä eikä itkeminen helpota sitä tuskaa, jota kannan. Aiheutit todella paljon surua niin minulle kuin läheisillesi. Tekosi olivat aivan kauheat ja järkyttävät. Niin kauheat ettei voi edes sanoin kuvailla. En anna sinun kuitenkaan vallata mieltäni. Yritän taistella että jaksan joka päivä herätä uuteen aamuun. Yritän taistella oman elämäni takaisin ja tiedän että joku päivä voin elää onnellista elämää ja unohtaa kaiken menneen vaikka arvet jäisivätkin. Joku päivä voin olla onnellinen.

1 kommentti   Torstai 06. syyskuuta 2012 19:13

normaalia(ko?) vai teeskentelyä?

Ihmiset näyttelevät ja teeskentelevät. Se tuntuu olevan jonkinnäköinen pakkoratkaisu ongelmaan, missä me emme voi puhua tai sanoa niin kuin asiat todella ovat. Ihmiset menevät oikeuteen kiistelemään asioista, kuten että onko pizza kasvis, kun oikeasti voisimme puhua koulujen säästötoimista ruokailun yhteydessä. Tämä on ongelma politiikassa, mutta myös oikeassa elämässä.

Parisuhteessa meidän täytyy totella tiettyjä normeja. Et voi mennä sanomaan rakastavasi toista, ennen kuin tietyt vaatimukset täyttyvät. Väliä ei ole sillä mitä tunnet, vaan mikä on hyväksyttävää. Mitä siis teet kun olet rakastunut, mutta et voi toimia sen mukaisesti? Sinä näyttelet ja teeskentelet. Emme voi osoittaa olevamme huolissamme toisesta soittamalla tämän kännykän täyteen puheluita, sillä se antaa toiselle vääränlaisen kuvan. Mitä me näillä säännöillä siis haluamme saada aikaan ja miksi meidän pitää näytellä?

Kukaan ei halua olla erilainen tai "friikki". Meidän tulee esittää fiksuja ja hauskoja ihmisiä vaikka emme olisi sellaisia. Emme voi kertoa kärsivämme masennuksesta ensimmäisillä treffeillä, sillä se saattaisi pelästyttää toisen osapuolen. Emme voi kertoa perheongelmista, sillä ne pitää säästää kunnes tunnetaan paremmin. Emme voi kertoa tunteistamme ihmisille ja pohtia ratkaisua, sillä koko yhteiskuntamme perustuu sille ajatukselle, että yleistä "kaikki on hyvin" käyttymistä pitäisi ylläpitää jatkuvasti.

Mihin siis päädymme. Meillä kestää vuosia tutustua toisiin ihmisiin, koska meidän täytyy seurata porrastettua tutustumis-protokollaa. Politiikassa meidän täytyy lukea rivien välistä ja tehdä johtopäätöksiä.

"En kommentoi" tarkoittaa "olet täysin oikeassa, mutta en halua puhua siitä".

Koska meistä tuli tälläisiä? Koska ulospäin suuntautumisesta tuli näin tuomittava asia ja miksi poliitikot eivät voi käyttäytyä kuin normaalit ihmiset? Me ihmiset pahastumme välillä pikkumaisista asioista. Me saatamme murjottaa kuin pikkulapset ja joskus saatamme ihastua ihmiseen, joka myy meille jäätelöä.

Jos ihastut ja kerrot ihastuksen kohteellesi tästä asiasta, miksi sinä joudut siinä alakynteen? Miksi jotkut ihmettelevät sitä, että "miksi se nyt noin sanoi" ja "ei noin saa sanoa ihmiselle jonka on vasta hetki sitten tavannut". Asioita ei pystytä käsittelemään rationaalisesti. Kun nuoripari eroaa niin keksitään tekosyitä. Ei kerrota toiselle suoraan, ettei seksi kulkenut, tai että naapurin Make vaikuttaa paremmalta poikaystävältä. Totta kai suoraan sanominen ei ole hyväksi toisen itsetunnolle, mutta koska teeskentelystä ja valehtelusta tuli se parempi vaihtoehto? Eikö puhuminen, asioiden läpi käyminen ja ratkaisujen etsiminen ole se vaihtoehto, joka pyrkii estämään vastaavanlaisten tilanteiden syntymisen?

Eikö voitaisi yhdessä pyrkiä tekemään tästä avointa ja rehellistä maailmaa? Onhan se hankalempaa ja vaikeaa, mutta elämä pitää kohdata silmästä silmään, eikä sitä pidä pehmittää esittämällä jotain, mitä ei ole. Me saatamme saada takkiimme ja välillä kuulemme asioita, joita emme halua kuulla, mutta elämä jatkuu ja me voimme itse vaikuttaa siihen, mitä huominen meille tuo tullessamme.

Haluatko sinä näytellä viimeiset päiväsi estradilla, vai olla mieluumin oma itsesi?

6 kommenttia   Maanantai 23. heinäkuuta 2012 22:09

mitä nikkisi paljastaa sinusta?

A : Hyvä suutelija
B : Tykkää kivoista ihmisistä
C : On villi ja hullu
D : Hänellä on yksi parhaimmista persoonista
E : Tykkää juomisesta
F : Sinua palvotaan
G : Toiset eivät määrää sinua
H : Hyvä persoona ja vielä paremman näköne
I : Hyvä persoona ja vielä paremman näköne
J : Pitää tupakasta
K : Vitun tyhmä
L : Kaikkien rakastama
M : Tekee seurustelusta hauskaa
N : Todella seksikäs
O :Paras
P : Tulee toimeen kaikkien kanssa
Q : Tekopyhä
R : Vitun hullu
S : helposti rakastettavissa
T : Uskollinen rakkailleen
U : Tykkää rentoutua
V : Ei tuomitseg
W : Erittäin avara katseinen
X : Muut eivät määrää minua
Y : nauraa helposti
Z : Yksi parhaimmista Tyttö/poika ystävistä, mitä voi olla
Å : Ruotsalainen pÅlli
Ä : Näytät rusinalta
Ö : Vitun parsa.

12 kommenttia   Keskiviikko 27. kesäkuuta 2012 07:29

TAAKKA

Joinain aamuina ylösnouseminen tuntuu erityisen hankalalta. Joinain aamuina yllätyt, kuinka helppoa se tänään on. Joskus, kun salaisuus painaa enemmän kuin koskaan ennen, jalat tuntuvat lyijyltä, et hallitse kehoasi, et yksinkertaisesti saa sitä liikkeelle. Sellaiset aamut ovat yhtä helvettiä, ja sellaisina aamuina haluat yksinkertaisesti vain kuolla.

Pilasit kaiken, murensit kaikki unelmani ja koko itsetuntoni. Tahrasit minut, minut ja lapsen viattomuuteni. Teit minulle asioita vasten tahtoani. Kosketit minua ilman lupaani. Minun kehoani, minun mieltäni. Tunkeuduit elämääni, veit mennessäsi kaiken ja jätit minulle vain suunnattoman tuskan. Siitä on jo kauan, mutta on turha edes toivoa, että koskaan kykenisin unohtamaan. Jätit pysyvät jäljet, jätit kehooni elinikäiset jäljet, jotka muistuttavat minua joka ikinen päivä tapahtuneesta. Joskus saatan jopa nähdä yhä näiden vuosien jälkeen kädenjälkesi, ja vaikka kuinka hankaisin, ne eivät katoa. Ne ovat pinttyneet jokaiseen soluuni.

Olen oppinut olemaan itkemättä silloin, kun tarve olisi suurin. Olen oppinut hallitsemaan jokaisen tunteeni, olemaan tavallinen. Mutta ei, en ole. Olen erilainen, eristettynä lasin taakse seuraamaan sivusta elämän kulkua. Olen likainen, olen sairas. Voisin tartuttaa sen muihinkin. Enkä halua kenenkään kokevan sitä tuskaa, mitä minä kannan sisälläni joka ikinen sekunti, minuutti, tunti, päivä. En usko koskaan pystyväni elämään tavallista elämää, olla vilpittömästi onnellinen.

Kadun sitä, etten heti kertonut jollekulle. Ajattelen aina, että jos vain olisin kertonut, oloni olisi ehkä parempi. Ja sitä ajatellessani vihaan itseäni. Vihaan melkein enemmän kuin mitään muuta. Vihaan sitä, että pakotin itseni kantamaan ikuisesti yksin tätä taakkaa. Mutta nyt on jo liian myöhäistä. Siitä on jo liian kauan.

1 kommentti   Keskiviikko 23. toukokuuta 2012 22:45

Maahanmuuttajat!

Luin irc-galleriasta niin hyvän blogimerkinnän että päätinpä kopioida tämän tänne teidän iloksi...ensisijaisesti tarkoitettu maahanmuuttajille jotka asuvat suomessa mutta toki muutkin saa lukea! ;)

tässä se tulee...

Tarkista ensin, että sinulla todellakin on jokin järkevä syy muuttaa Suomeen. Varmista myös, että olet tulossa Suomeen yksilönä. Älä tule Suomeen heimona, klaanina, laumana, vähemmistönä, kansanryhmänä, rosvojoukkona tai valloitusarmeijana.

Suomessa eletään suomalaista elämää. Alla on käsitelty joitakin suomalaisia tapoja ja perinteitä, jotka saattavat vaikuttaa sinusta oudoilta. Ne ovat kuitenkin suomalaisten mielestä oikein hyviä tapoja ja perinteitä.

TYÖ
Suomessa on tapana elättää itsensä ja perheensä tekemällä töitä.

RUOKA
Possu on hyvää syötävää. Siitä saa monenlaisia herkullisia ruokia, kuten grillimakkaraa, grillikylkeä ja kinkkua. Suomalainen ruoka on hyvää, sanoivatpa ranskalaiset mitä vaan. Suomessa saa syödä lehmää, veripalttua, sikaa ja piimää. Täällä tarjoillaan monia kummallisia ruokia, kuten mämmiä tai viiliä talkkunan kera. Sen sijaan Suomessa ei tarjoilla paistettua pikkuvauvaa riisipedillä. Myös eläinrääkkäys on Suomessa kielletty, joten eläintä ei saa kiduttaa leikkaamalla kurkun auki ja vuodattamalla se kuiviin. Uuni on tarkoitettu ruuanlaittoa varten. Uunissa ei saa lämmittää jalkasalvaa.

NAISET
Suomessa naiset ovat yhtä arvokkaita kuin miehet. He saavat ajaa autoa ja liikkua yksin myös kamelin päivämatkaa kauemmaksi kotoa. Naiset saavat valita aviopuolisonsa itse. Hyvin usein myös naiset käyvät töissä. Naiset voivat käydä uimahallissa samaan aikaan miesten kanssa, mikä on hyvin kätevää, koska siksi ei tarvita erillisiä uimahallivuoroja miehillä ja naisille. Muutenkin Suomessa on tasa-arvoinen meininki: nais- ja mieslääkärit ja hoitajat voivat hoitaa kaikkia potilaita. Tämä on hyvin kätevää, koska silloin ei tarvita erillisiä sairaaloita naisia ja miehiä varten. Suomessa naisia ei laiteta mustaan säkkiin. Mustaan säkkiin laitetaan roskia.

LAPSET JA KOULU
Suomessa tytöt ja pojat voivat leikkiä keskenään. Myös tytöt saavat käydä koulua yhdessä poikien kanssa. Kaikki saavat koulussa saman peruskoulutuksen. Juuri sen takia sen nimi on peruskoulu. Kuvis ja musa ovat ihan kivoja aineita. Niistä ei saa vapautusta uskonnollisista syistä. Myös tytöt voivat jatkaa koulunkäyntiä peruskoulun jälkeenkin.

SEKSI
Suomessa lasten sukuelimiä ei silvota. Sen takia on aivan luonnollista, että vähän vanhempina tytöt ja pojat alkavat seurustella keskenään. He saavat valita seurustelukumppaninsa ihan itse. Usein tytöt ja pojat kokeilevat seksiä jo melko nuorina ennen avioliittoa. Se on ihan OK. Mutta se ei ole OK, että aikuinen harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa. Myös yhteenpuristettujen reisien väliin sutiminen on seksiä, joten aikuinen mies ei saa harrastaa sitäkään alle 16-vuotiaan kanssa.

Kesällä naiset tykkäävät kulkea vähissä vaatteissa ja miehet tykkäävät katsella vähäpukeisia naisia. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että katsoa saa, muttei koskea. Siis ilman lupaa. Nainen voi myös milloin tahansa peruuttaa antamansa koskemisluvan. Meillä Suomessa on sellainen sanonta, että antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa. Se ei suomalaistenkaan miesten mielestä tunnu kivalta, mutta raiskaaminen on Suomessa kielletty. Housuja jalkaan vaan ja uutta matoa koukkuun.

Suomalaisia ei juurikaan kiinnosta, mitä toiset makuuhuoneissaan puuhailevat, kunhan sitä ei tungeta heidän naamansa eteen. Homoseksuaalisuus ei ole Suomessa rikos. Se tarkoittaa sitä, että homoja ei saa tappaa.

Suomessa HIV-tartunta ei parane raiskaamalla neitsyen. HIV- positiiviset tuntevat oman vastuunsa ja pyrkivät kaikin tavoin olemaan tartuttamatta virusta eteenpäin.

Pimppiin ei laiteta saksia.

USKONTO
Suomen pääuskonto on luterilaisuus. Muitakin uskontoja on paljon, ja ihmiset saavat vapaasti valita oman uskontonsa. Monet suomalaisen kulttuurin perinteet pohjautuvat luterilaisuuteen, ja suomalaiset kunnioittavat niitä, vaikka monet ovatkin eronneet kirkosta. Kirkosta eroavia ei tapeta.

SAUNA
Suomalaiset tykkäävät istua alasti kuumassa huoneessa, jonka nurkassa on kiuas. Kiukaan päällä ei saa kuivattaa kenkiä. Kiukaalle heitetään vettä, joka höyrystyy. Saunoja voi myös pieksää itseään koivuvitsalla ja juosta välillä kylmään järveen. Se on suomalaisten mielestä mukavaa. Kokonaiset perheet saunovat usein yhtä aikaa. Kaveriporukoissa myös miehet ja naiset voivat mennä saunaan samaan aikaan, eikä siinä ole mitään seksuaalista. Saunassa ollaan alasti. Jos käytät uimahousuja, jotta Allah ei näkisi pippeliäsi, niin kaikki ajattelevat, että sinulla on pieni. Saunan jälkeen maistuu keskiolut ja sianlihapitoinen grillimakkara.

JUHLAPÄIVÄT
Tärkeitä suomalaisia juhlapäiviä ovat mm. joulu, juhannus ja vappu. Jouluna koristellaan joulukuusi, lauletaan joululauluja, annetaan lahjoja ja syödään kinkkua. Useimmille suomalaisille joulu on enemmänkin perheen ja yhdessäolon juhla kuin uskonnollinen juhla.

Juhannuksena juodaan viinaa, tuijotellaan syvämietteisesti järvelle valoisassa kesäyössä ja poltetaan kokko. Kokossa ei kuitenkaan polteta autonrenkaita tai kokonaisia autoja. Autoja ei myöskään polteta minään muinakaan päivinä. Palavia autonrenkaita ei missään tapauksessa laiteta ihmisten kaulan ympärille.

Koulujen kevätjuhlassa lauletaan "Jo joutui armas aika". Se nyt vaan on kaikkien mielestä niin hienoa, että koulu loppuu ja kesä tulee. Jos sinua oikeasti häiritsee kevätvirren laulaminen, niin soita Puumalaiselle ja pakene Timbuktuun.

Vappu on se juhlapäivä, jolloin suomalaiset marssivat kaduilla hassuja plakaatteja kantaen, kuitenkaan äbäläwäbälää huutamatta. Myöskään katukivien heitteleminen ei kuulu suomalaiseen vappuperinteeseen.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto presidentinlinnassa on se juhla, jossa kaikki vieraat kättelevät presidenttiä. Suomessa ei ole pakko tulla bileisiin, jos ei halua.

VIINA
Suomalaiset tykkäävät juoda viinaa muutenkin kuin jouluna, juhannuksena ja vappuna. Eihän se tietenkään mitään maailman fiksuinta touhua ole, mutta se nyt vaan sattuu olemaan täällä perinne. Jotkut muiden kansojen perinteisiin kuuluvat päihteet, kuten kannabis ja khat, ovat Suomessa kiellettyjä.

PAINI
Viinanjuonti johtaa usein painiin. Suomessa välillä vähän tapellaan, muttei lyödä puukolla tai tapeta, ainakaan ventovieraita.

RIKOSLAKI
Raiskaaminen - myös joukkoraiskaaminen - on siis hei ihan oikeasti Suomessa kielletty. Jos nainen joutuu raiskatuksi, niin häntä ei kivitetä vaan raiskaajat laitetaan vankilaan. Kunniamurhissa ei Suomessa ole mitään kunniakasta. Elokuvaohjaajia ei saa tappaa, vaikka he tekisivät mielestäsi huonon elokuvan. Sama pätee myös pilapiirtäjiin ja etenkin pakinoitsijoihin. Suomessa saa piirtää pilakuvia eri aiheista ja kirjoittaa ohjeita maahan muuttaville, mutta niiden tekijöitä ei saa murjoa, kurmoottaa eikä fatwoittaa.

RASISMI
Kaikki ei ole aina rasismia. Ja vaikka olisikin, niin ei se kitisemällä parane. Vai luuletko muka, että Mikko Puumalainen on suomalaisten enemmistön mielestä hyvä tyyppi?

SANANLASKUT
Suomen kielessä on paljon vanhoja, kauniita ja viisaita sananlaskuja, kuten "Maassa maan tavalla tai maasta pois" !

5 kommenttia   Sunnuntai 20. toukokuuta 2012 17:01

SAIRASTA!

http://vivas.fi/jarkyttava-video-aidista/?fb_comment_id=fbc_10150854010939719_217%2086909_10150855326249719#f261849e4c KÄYKÄÄPÄS KATTOMASSA TÄÄ LINKKI JOSSA ÄITI LYÖ VAUVAANSA!! TOSI SAIRASTA...MITEN JOKU VOI LYÖDÄ VIATONTA VAUVAA?????!!! :(((( TULI ITKU KU KATOIN TUON VIDEON.

1 kommentti   Torstai 10. toukokuuta 2012 18:38

<3<3

Elämän suurin haaste on löytää joku, joka tietää kaikki virheesi, huonoimmat puolesi ja mokasi, mutta edelleen rakastaa sinua. Joku, joka näkee sinun lävitsesi, sinun valheesi ja huonon olosi eikä siltikään päästä irti. Hän tietää miten vaikea ja ärsyttävä osaat olla ja kuinka tyhmästi osaat käyttäytyä, mutta silti hän kunnioittaa sinua. Hän tietää miten vihainen sinusta voi tulla ja miten kauheita sanoja suustasi voit päästää, ja silti hän haluaa vain sinut.

4 kommenttia   Torstai 26. huhtikuuta 2012 23:12

Uus fleda!

tänää sitte repästää ja tehään radikaali muutos hiustyyliin. Uusia kuvia tulee varmaa kohta. =)

2 kommenttia   Torstai 19. tammikuuta 2012 11:30

TÄRKEÄÄ!!! LUE JA JAA ETEENPÄIN (Irc-Galleria, Twitter, Facebook ym.)

Tärkeää tietoa Fukushiman ydinvoimalaonnettomuudesta! Lue ja jaa eteenpäin niin monelle kuin suinkin mahdollista!

Tieto tulee aivan liian reilusti myöhässä, mutta tätä tuskin olisi juurikaan pystytty välttämäänkään. Katsokaamme siis mitä on vielä tehtävissä, erityisesti poliittisten muutosten ja, mikäli mahdollista, niin väestönsuojelun osalta. Ja PIAN!

http://forum.suomenkillat.org/index.php/topic,90.0.html

http://ytimessa.org/fuku.html

http://www.itsekkyydenmuistomerkki.fi/

1 kommentti   Keskiviikko 04. tammikuuta 2012 17:43