hede_neito

Saanen huomauttaa..

Se tunne kun tajuaa että suurinosa naisista on kateellisia tai ilkeitä ja miehistä myös jotkut on liian pinnallisia. Ei meissä luonnollisissa ja pienirintaisissa mitään vikaa ole,päinvastoin ja kyllähän minä niitä naispuolisiakin kavereita kaipaan :) luulot pois ja rohkeasti jutteleen!:) Ennakkoluulot on pahinta mitä tiedän ja kyllä ihan kasvotusten uskallan sanoa suoraan mitä ajattelen joten ei jää netin varaan. Sanoin mitä ajattelin kokemusteni pohjalta ja se siitä:)

18 kommenttia   Sunnuntai 24. huhtikuuta 2016 01:24

Varoitus!

Minä en myy alushousujani,turha edes yrittää ostaa!:D
En harrasta seksiä rahasta!!
Mua ei saa ostettua rahalla,ei hyvällä eikä pahalla.
Jos haluat tutustua,tee se aidolla sydämellä ja kuuntelemalla :)
Kiitos!:)

5 kommenttia   Lauantai 09. huhtikuuta 2016 18:59

Huomio kaikki

Älkää uskoko kaikkea mitä teille luvataan! Kyseenalaistakaa ja käyttäkää oikeasti järkeä,sillä muuten voitte olla pulassa.. Onneksi minä käytin järkeä,kerron teille siitä. Oon unelmoinu mallin urasta pidemmän aikaan ja olin mielissäni kun yks tyyppi otti yhteyttä luvaten uraa vaate esittelijänä ja tavallaan palkkasi minut kun olin monta kymmentä kuvaa lähettänyt. Olin onnessani kunnes tämä kyseinen pyytää tulla hänen luokseen pidemmäksi aikaa ja maksaa palkan plus muuta käteisenä,silloin mulla välähti..yritystä jota hän sanoi edustavansa,ei sitä ollut edes olemassa ja koko tyyppi oli joku keksitty hahmo.. kävi vähän sääliksi, mutta haukuin pystyyn! Raukka ilmeisesti oli seksin perässä mutta onneks en ole menossa hänen luokseen! Ehkä mallin ura vielä aukeaa tai sitten ei,mutta aion jatkossa käyttää järkeäni..suosittelen muillekkin samaa :) olen puhunut.

2 kommenttia   Maanantai 04. huhtikuuta 2016 02:51

Asioita mitä et tiedä minusta

Nyt paljastan muutamia totuuksia itsestäni mitä et millään uskoisi.
-En mene sänkyyn hetken mielijohteesta tai puolitutun kanssa,vain harvojen ja valittujen jotka tunnen todella hyvin ja joihin voin luottaa sataprosenttisesti:))
-Pidän pitkistä keskusteluista ja tutustumisesta
-Olen niin lapsirakas että haaveilen äitiydestä joka päivä
-Herkut ei sovi minulle,niistä ei tule hyvä olo joten syön harvoin :)
- Ajatuksia ja mielipiteitä löytyy joka asiaan
- Huumorinheitto ja sarkasmi on osa minuutta
- Jos en saa unta,katson lesbopornoo vaikka hetero oon ;)
Oli pakko vähän raottaa sitä millainen olen,saa tutustua ja kysyä lisää :)

Kommentoi   Maanantai 28. maaliskuuta 2016 03:03

Pääsiäistoivotukset

Hyvää pääsiäisen aikaa kaikille!:) muistakaa syyä herkkuja,bongailkaa tipuja ja niin edespäin ;) levätkää lomalaiset ja työniloa duunareille :D

4 kommenttia   Torstai 24. maaliskuuta 2016 22:16

Syyt miksei täältä löydy mitåån vakavaa

Syyt miksi en etsi täältä kuvakemaailmasta seurustelukumppania on yksinkertaisesti tämä: täällä suurinosa miehistä mielistelee jokaista naista samointavoin ja on halu päästä toisen hameen alle. Tai sitten ollaan ilman mielikuvitusta ja saadaan toisen mielenkiinto heti loppumaan. Ja vielä lopuksi on niitä jotka saa naisen kiinnostumaan ja lopulta jätetään vaillw huomioo joka johtaa siihen ettei mies ota enää yhteyttä! En sanoisi olevani vaativa,voihan täällä olla niitä ihaniaki tyyppejä mutta ne on harvassa.. sama pätee naisiin myös joten katsokaa peiliin,sieltä se totuus löytyy ennemmin tai myöhemmin..halusittepa tai ette :)

15 kommenttia   Keskiviikko 16. maaliskuuta 2016 08:03

asiaa :)

En ole ollut koskaan mikään huomion keskipiste vaan aina se hiljaisin ja huomaamaton,kukaan ei välittänyt minusta pienempänä. Vasta aikuisena olen rohkaistunut ja tajunnut ettei minun tarvi olla se ihannoinnin kohde vaan että se saisi riittää kun oon oma itseni luonnollisesti. Jos en kelpaa tällaisena kuin oon niin se on niiden ongelma jotka ei huomaa sisimpäni syvää olemusta :) se joka välittää on aidosti elämässäni mukana ja ymmärtää :)

7 kommenttia   Maanantai 07. maaliskuuta 2016 21:15

Miksi haen seuraa

Se miksi haen seuraa johtuu yksinkertaisesti siitä että oon oikeasti yksinäinen ja mun on vaikea tulla kaikkien kaa toimeen. Jos löytäisi edes yhden ihmisen jolle avautua asioistani ja joka kuuntelisi aidosti. En oo mikään huomionkipeä,enkä todellakaan seksin perässä,haluan vain perusjuttukaverin tai ystävän tapaamisiin. Ei mulla muuta :)

14 kommenttia   Lauantai 27. helmikuuta 2016 14:49

yks asia selväksi..

Nyt on kyl aivan pakko sanua yks juttu.. haluaisin mielelläni rakastaa jotakuta mutta sydämeni ei oo vielä ihan valmis siihen ja tosiaan se halu lähtee täysin sydämestä eikä pelkästään siitä että on ollu kaua yksin ja haluaa jonkun. Se voi viedä aikaa tai sydämeni on heti valmis,kun sitäkäån ei voi tietää. Elämä on arvaamatonta vai mitä?:)

10 kommenttia   Sunnuntai 21. helmikuuta 2016 14:23

vanhimman sisaruksen mietteitä..tuttuako?

Jos mua jostain saa syyttää nii liiasta tunnollisuudesta,kiltteydestä ja huolellisuudesta. Mun on vaikea antaa nuoremmille sisaruksille vastuuta,otan niiden hommat harteilleni ja mun on vaikea luottaa että kyllä ne osaa ku ovat niin isoja. Miks mun pitää neuvoa? Onko se vanhimman ikuinen rooli? :) tämmösiä mietteitä tälläkertaa kun vanhemmat reissusa ja 6v nuorempi sisko tuli kotia auttaan :) kyllä myös minä ja 16v sisko jelpitään myös..

3 kommenttia   Keskiviikko 10. helmikuuta 2016 09:34