henztypy

Ja vaik sä et viel räbää ni se ei mee pois, koska ilman sua meit ei ois. Enkä mä koskaan tuu päästämään irti, mä rakastan sua beibe kato mun silmiin. Morjesta. No mä taas tässä. Joo mä tiedän mä sanoin etten enää itke, mut se on mun veris. Sä oot sen arvone!!!!

Kommentoi   Maanantai 06. toukokuuta 2013 18:42

mun elämä!

Mä kerron nyt nopeesti mitä mun elämäs on tapahtunu. Olinkoha mä 14v. ku aloin viiltelee ja yrittää itsemurhaa monii kertoi sit jouduin saviolle p7 osastolle ja mul todettiin masennus pääsin siel pois vähä yli puolen vuoden pääst sit mul alko menee viel huonommin about vuos sen jälkee mä aloin juomaa, polttaa, hatkaa eli karkaa kotoota, enkä käyny kouluu sit mut vietii vastaanotto kotiin Tikkurilaan ja pääsin sielt sit kaks kuukaut sen jälkee takasi kotii sit olin viikon hatkoil ja mut vietii yöks sinne Tikkurilaa ja sen jälkee seuraavana päivänä mut vietii Haminaa ryhmäkoti aarrearkkuu ja nyt taas elämä hymyilee en oo hatkannu enää enkä yleensä juo mut edelleen poltan kesän jälkee mä nyt sit muutan vantaalle omilleen!:)

1 kommentti   Maanantai 06. toukokuuta 2013 18:29

iskä :'(

Oltii kesäl Turkissa ku sain viestin mun puol veljelt et iskä on kuollu siin meni sit meijän turkin reissu pilalle en voinu mitää muuta ku itkee se teki itsemurhan ku veti yliannostuksen ja oon syyttäny siit itteeni pitäskö mun? :(

Kommentoi   Maanantai 06. toukokuuta 2013 18:24

Mitä äijä, just kävin saunas ja istuin vahingos kuuman saunakauhan päälle jäi hirveet rajaukset persuksee... :(((::(

Kommentoi   Keskiviikko 27. maaliskuuta 2013 19:14

jep

En oo laiha, sitte?
En oo kaunis, haittaako se sun elämääs?
En omista hyvää persettä, älä kattele jos ei kiinnosta?
En ole ollut koskaa täydellinen, et ole sinäkään?
En ole samanlainen ku muut, onko sillä välii?

Kommentoi   Lauantai 22. syyskuuta 2012 10:46

hahaa

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla. Siis vain yhdellä, ja sen jälkeen laita tämä omaan blogiisi, jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta. (:

Kommentoi   Perjantai 21. syyskuuta 2012 14:33

Jostain syystä mä aloin uskoon tunteisiin, vaik me tuskin edes tunnettiinja mulle se tunne oli niin uutta. Mä aloin lyhyes ajas pitään susta niin paljon, etten mä voinu enää mitää ku ainoo mitä ajattelin niin olit sinä!

Kommentoi   Torstai 20. syyskuuta 2012 13:52

voiku ois joku joka oikeest välittäääis musta<3

Ja vaik sä et viel räbää ni se ei mee pois, koska ilman sua meit ei ois. Enkä mä koskaan tuu päästämään irti, mä rakastan sua beibe kato mun silmiin. Morjesta. No mä taas tässä. Joo mä tiedän mä sanoin etten enää itke, mut se on mun veris. Sä oot sen arvone!!!!

Kommentoi   Torstai 20. syyskuuta 2012 13:46

Jos me herättäis ALASTI yhdessä, mitä sanoisit mulle VAIN KOLMEA SANAA käyttäen ?

2 kommenttia   Keskiviikko 16. helmikuuta 2011 14:05