_Rale_

Ikävä

tiistai 06. joulukuuta 2011 01:34

Vuosi on kulunut poismenostasi mutta yhä elät sydämessäni sekä muistoissani. Välillä ikävä ja suru lamauttavat, sekä kaipaus raastaa sieluuni asti kiduttaen minua jokaisena päivänä muistaessani että olet poissa vaikka tiedänkin että nyt olet rauhassa vailla kipua ja surua, paremmassa paikassa. Maailma tuntuu synkemmältä ja pimeämmältä paikalta ja pelkään eksyväni ilman lempeyttäsi, sekä viisauttasi valaisemassa tietäni. Uskon kuitenkin, että kaikki mitä olet minulle opettanut niin oikeasta ja väärästä, kuin hyvästä ja pahasta sekä kaikesta siitä mitä itse pidit tärkeänä ja siitä jäljestä jonka sieluuni jätit auttaa minua tuomaan edes puolet siitä valosta ja rakkaudesta, jonka itse elämääni toit.

Tulemme vielä tapaamaan ja vaikka kannan ikävääni mukana elämäni jokaisen päivän, jokaisen hetken aion elää pitkän elämän pitäen huolta niistä, jotka sinua rakastivat ja joille sinä merkitsit koko maailmaa kuten minulle. Sekä myös muista läheisistäni, jotka eivät sinua tunteneetkaan jotta silloin kunnes vihdoin itse astun tyhjyyteen, voin kävellä luoksesi pystypäin tietäen että minulla ei ole mitään kaduttavaa, ja että tiedän sinun olevan ylpeä minusta, siitä miehestä joksi kasvan Sinun ansiostasi.

Mutta sen tapaamisen aika ei ole vielä.. Kannan muistoasi mukanani niin sydämessäni kuin sielussani päivieni päähän muistuttaen itseäni joka päivä siitä merkityksestä ja osasta jota olet esittänyt kasvamisessani ja kehittyessäni siksi mieheksi, josta voit olla ylpeä. Rakastan sinua aina ja ikuisesti ja toivon, että valosi ohjaa minua eteenpäin elämäni pimeillä poluilla.

Aviomiehen,isän, isoisän sekä ennen kaikkea uskomattoman hyvän ihmisen Kaarlo "Kalle" Juvosen muistoa kunnioittaen. Vaikka ruumiisi on meidät jättänyt, henkesi on kanssamme.

Kunnes jälleen tapaamme..

Mieliala: Surullinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »


Pelaa ilman rekisteröitymistä ja lunasta 200 ilmaiskierrosta!x