-eva

Kuvakkeen etusivun shoutboxi.

tiistai 04. syyskuuta 2012 11:58

Kuvakkeen etusivun shoutboxi..se jopa facebookiakin parempi paikka huudella, avautua ja jaaritella.

Onhan se nyt elintärkeää saada kertoa ihan kuvakkeen etusivulla, kuinka istuu töissä kapinallisesti kuvakkeessa katselemassa puolialastonta sakkolihaa, sen sijaan että tekisi excelillä jotain laskelmia.

Tai kertoa tarkka sairaskuvaus kultakuumeesta, ripulista ja malariasta.

Shoutboxi on myös oiva paikka kunnostautua fyysisessä kanssakäymisessä vastakkaisen sukupuolen kanssa. Kun minuutinkin jaksaa mainostaa läheisyydenkaipuutaan erittäin kaunosanaisesti ilmaistuna (esim. "Saiskos pillua"), on takuuvarmaa, että päivän parin päästä ei tarvitse olla yksin kun seurana löytyy klamydia, tippuri tai jokin muu yhtä mukava ystävä, joka ei yhden illan jutuksi jääkään. Tai vähintäänkin pääsee katselemaan webkameran rakeisen kuvan välityksellä jonkun lettua tai hepin heiluttelua.

Mukavaa on myös, kun kirjautuu kuvakkeeseen, niin jo etusivulla jokin sinulle tuiki tuntematon kysyy mitä SINULLE kuuluu.
Onhan se nyt mukavaa, että jotakuta, joka ei ole koskaan profiilissasi käynytkään, kiinnostaa sinun kuulumisesi! Vai liekö sittenkin kyseessä vain yleiskohtelias kuulumisten kysely samaan syssyyn, kun kertoo odottavansa viikonloppua tai valittaa maanantain kurjuutta.
Kukaan muuhan ei siis ole samassa veneessä maanantaiahdistuksesi kanssa tai viikonlopun odottelun suhteen.

Lievää huvittuneisuutta aiheuttaa myös nämä omasta mielestään kaikkien kuvakkeen käyttäjien suosiossa olevat neverheardit, jotka jaksavat aina viikonlopun kynnyksellä pyytää etusivulla puolen kuvaketta mukaan johonkin Ivalon karaokebaariin tai muihin kissanristiäisiin. Ihan mielenkiinnosta olisi kiva tietää, kuinka sankoin joukoin he ovat saaneet bileseuraa täältä.

Tässä vain muutama esimerkki siitä, kuinka yleishyödyllinen keksintö tuo etusivun shoutboxi voikaan olla.
On tämä kuvake hieno paikka!

Mieliala: Kiitollinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »


Lunasta 325€ bonus ja 20 ilmaiskierrosta!x