ninajainen

2 kuukautta jo ja vielä jaksaa

keskiviikko 04. marraskuuta 2015 14:28

Noniin, täällä Rovaniemen suuressa kaupungissa ollaan oleiltu jo 2 kuukautta ja oon innoissani että oon oikeastikin täällä. Heti ekana päivänä tutustuin linkkupysäkillä yhteen tyttöön ja siitä päivästä asti ollaan oltu kavereita :) aivan ihana ja rakas ihminen jo <3 koulussa on ollut hyvin mielenkiintoisia päivä, kun joinakin päivinä on pitkä päivä ja sitten taas joinakin päivinä ainoa tunti saattaa olla ILincin puolella, eli rennosti istut kämpillä kuulokemikrofonit päässä ja teet jotain muuta kehittävää toimintaa. Ryhmätöitä on ollut iha helkkaristi, niiden kanssa lähtee järki aina välillä. Mutta kyllä se tästä.
Ei oo vielä löytyny sitä omaa "poromiestä" täältä pohjosesta, yhden kanssa oli orastavaa pientä säätöä alussa, mutta ei siitä sitten tullutkaan mitään :( no ei haittaa loppujen lopuksi ollenkaan.

Puhelinta ei vieläkään oo näkyny koska siitä selvis että se on niin rikki ettei siitä enää entistä saa, joten kaveri tilas mun puolesta uuden puhelimen joka toivottavasti nyt pysys pitempään toiminnassa ja ehjänä ettei sitä tarttis heti huoltoon laittaa *koputtaa puuta*
Asunto jossa asun, niin on ihan ok, mutta miinusta vain se ettei vaatekaappia oikein ole, joten vaatteet ovat vielä pahvilaatikossa. Tätä on opiskelijaelämä hyvin pienellä budjetilla.
Kohta alkaa kenttäjakso, eli päästään muutamaksi viikoksi näkemään mitä työelämä meidän alalla oikeasti on. :) tulee olemaan jänniä aikoja, kun jossakin paikassa voi olla useampi meitä joten täytyy tehdä hyvä ensivaikutelma kun menee esittäytymään. Ei muuta kuin siistien ja asiallisten vaatteiden ostoon (En kommentoi- fanipaita ei ole ehkä sopiva työpaidaksi)
Aion olla nyt marraskuun tipattomalla eli en lähde juomaan mihinkään :D ihan kiva ku pari luokkalaista jätkää ei usko että onnistun siinä. enemmän minä oisin huolissani heidän onnistumisesta.
Jos tässä alkasi valmistautumaan tonne kaupungille lähtöön ja sitte kävellen ruoka-ostoksille tonne Lidlin suuntaan, saan päivän liikunnan samalla. Oiskohan matkaa noin yhteen suuntan se 2,5 km elikkä ihan sopiva matka kävellen :)

Bye Bye seuraavan kertaan

Mieliala: Iloinen
Taustalla soi: beast - Yey

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »