ninajainen

joulu kohta täällä ja eikä kiinnosta.. plus kenttäjakso menossa

tiistai 01. joulukuuta 2015 01:23

Ensimmäinen joulukuuta näyttää kalenteri tällä hetkellä. Jos lasketaan niin 23 yötä enää siihen turhauttavaan kulutusjuhlaan josta alan saamaan tarpeekseni koska joka paikassa tuputetaan osta nyt vuoden uutuuslelu jouluksi, joka jo muutaman kuukauden kuluttua löytyy joko lelulaatikon pohjalta tai jopa roskiksesta koska on kyllästynyt siihen jo. Ja joka vuosi aletaan jo loka-marrakuussa soittamaan joululauluja joihin jokainen on varmaan enemmän tai vähemmän kyllästänyt jo. (ainakin allekirjoittanut) Eikö niitä voisi soittaa vasta silloin kun joulukuu alkaa..
Vaikka Joulussa tärkeintä ovat perhe,sukulaiset ja ystävät, niin silti jokainen keskittyy vain mitä lahjoja haluaa tai toivoo.
Itse en halua viettää Joulua koska sen tulisi olla perhe juhla ja tuntuu ettei minulla ole enää kunnon perhettä, koska mummo nukkui pois vuona 2010 ja pari vuotta sitten vanhemmat erosivat ja toinen vanhemmista on niin läheinen itselle että minuun sattui heidän eronsa niin pahasti että vaikutti ammattikoulun käyntiin aikoinaan niin paljon että pitkittyi vuodella.
Onneksi minulla on kaksi rakasta siskoa ja ihania serkkuja jotka osaavat piristää vaikeina hetkinä, voin myös soittaa juuri tälle läheiselle vanhemmalle.
Näistä ihanista sukulaisista ja ystävistä huolimatta joulufiilistä ei vain ole yksinkertaisesti.

Siinä oli pieni avautuminen aiheesta joulu...
Nyt iloisempiin aiheisiin; ammattikorkeaa takana jo 3 kuukautta, ou jea :) en oo vieläkään mennettänyt hermojani koulunkäynnin suhteen. Vielä on monta kuukautta jäljellä, eli pitkä matka edessä. Jännä että näin "ykkösluokkalaisena" päästään jo ns. harjoitteluun kolmeksi viikoksi, vaikka sitä sanotaan kenttäjaksoksi, pääsin ihanaan ravintolaan salin puolelle. Oon päässy kantamaan jo prikkaa, (vai miten se oikeen kirjoitetaan.. en tiiä) , kattamaan pöytiä, kantamaan lautasia pöydistä pois, puhumaan paljon englantia, koska ravintola on hotellin ekassa kerroksessa. Sitten myös pääsin kantamaan ruoka-annoksia asiakkaille jne. Nautin todella paljon tuosta paikasta. Ravintolapäällikkö joka haastatteli minua ennen kuin aloitin työt, sanoi että hehän kouluttavat minut niin hyvin, jotta voisivat palkata joulusesonkiin töihin ; enemmin töissä kuin kotona masentumassa joulun aikaan.. (ja rahaa tulee) nyt vain lorvitaan 2 vapaa päivää joista ei voi kyllä oikeen sanoa että lorvin koska pitää järkätä se muutto systeemi jne.
Tässä tämäm päivän tunteenpurkaus :D

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »