Emmagrauh

Taustatietoja

torstai 26. huhtikuuta 2018 13:12

Mun elämän kaari ei oo lapsuudesta asti ollu todellakaan helppo. Mä oon tosi avoin ja haluun jakaa tän teille. Ja mulle on ihan sama vaikka saisin paskaa niskaan. Mun oma äiti kuoli 2003 vuonna ja sen jälkeen oikeestaan mun elämä muuttu täydellisestä perheestä väkivallaks. Mun isä alko mua hakkaamaan ja jätti tosi useesti yksin kotiin noin. 4 vuotiaan.
Mut otettiin esimmäisen kerran sillon huostaan sen jälkeen otettiin kiireellisesti.
Seuraavaks mut siirrettiin perhekotiin jossa väkivalta jatku. Se paikka meni loppujen lopuls konkkaan koska ne käytti väkivaltaa vaikka piti olla ihan kunnon lastensuojelupaikka no sitä se ei ollu. Kävin sinä aikana terapiassa. Mua koulukiusattiin siihen aikaan. Ja uskon että sen takii annoin myös takasin mun kiusaajille koska olin itse tosi rikki sisältä. No koulukiusaaminen jatku ylä asteelle asti. Ja ammattikouluun. Pääsin muuttaa uuteen kotiin. Siel mulla oli turvallista. Mut silti jokin puuttu mun elämästä. Jokin mitä en ollu koskaan tuntenu. HYVÄKSYNTÄÄ! Tunsin että en ikinä ollu hyväksytty tai toivottu lapsi. Olin itseni mielestä paska. Mitätön. Ja aina ajattelin että koulukiusaaminen ja nettikiusaaminen on oikein mua kohtaan. Mähän oon niin paska. No 2015 syksy oli mulle raskasta aikaa,hain hyväksyntää miehiltä joita en tuntenu jotka käytti hyväks. Sitten viime kesänä jouduin pahoinpitelyn kohteeks. Mies jonka luulin eka hyväksyvän mut tälläsenä kun oon tulikin mun elämään ja pahoinpiteli ja eilen hän tuli uudestaan ja haukku mua vuoden jälkeen kuinka ”tyhmä ämmä oon” mm. Mulle on sanottu: ”hankin sulle menolipun pois täältä” ”tapa ittes” ”vitun läski” ”vitun petonlinnunperse” eilen sit sanoin mun kaverille et ehkä mä ansaitsen tän kaiken.

Mut ansaitsenko? Kaiken kokemani jälkeen?
Ehkä en kuitenkaan.

No halusin tän teille kertoo!
Vietä mukava päivä


Taustalla soi: toto-africa metal cover

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »


RISKITÖN MAHDOLLISUUS: Suomikasino antaa 20 ilmaiskierrosta Starburst -kolikkopeliin ILMAN TALLETUSTA. Luo pelitili tästä!x