Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä


Marsuilija

Mihin mä miestä oikeasti tarvitsisin edes?

keskiviikko 30. lokakuuta 2019 03:21

Kun voin vaan vaatehuoneesta kaivaa mun hierontatuolin, kaataa lasiin Pepsi Maxin ja hypoteettisesti tunnelman romantisoimiseksi sytyttää kynttilöitä, jota en siis oikeasti uskalla tehdä mun tulipelon vuoksi, jonka takia en uskalla käyttää edes sytkäriä tai tulitikkujakaan.

Sitä paitsi, koko tunnelma pilaantuisi, kun joutuisin vahtaamaan vierellä, ettei sen kynttilän liekki yhtäkkiä leviäkään mun mielikuvitteellisiin verhoihin.

Mutta niin, takaisin asiaan.
Mulla on neljä ihanaa lemmikkiä, joista yksi nukkuu yöt mun vieressä ja, kun hän itse vaatii puolet sängystä, koska hän välttämättä haluaa nukkua poikittain sängyssä ja, vaikka kuinka yrittäisin taiteilla itselleni tilaa, niin jotenkin päädyn silti aina reunaan ja koira saa kuorsata tyytyväisenä. Peitonkin se aina haluaa itselleen pesäksi.
Parastahan tossa on se, että se tosiaan riittää sille pesäksi. Miehelle ei riittäisi.
Ihana unikaveri siis jo, eikä tohon enää miestä mahtuisi, ellei se sitten olisi joku tosi hiirulainen, joka suostuisi nukkumaan jalkapäässä, eikä kertoisi edes jalkafetissistään. Ei kiitos sittenkään.

Sen lisäksi, mihin tarvitsen miestä, kun mulla on koira, joka on jo sairaalloisen mustasukkainen ja tunkee aina tilaisuuden tullen mun ja puhelimen väliin, jos olen puhelimella, enkä huomioi koko ajan häntä?
En mä myöskään tarvitse miestä edes analysoimaan mua ja mun käytöstä, kun mulla on siihen jo rakkaat gallupaktiivit, joiden mukaan olen siis ainakin ylimielinen ja täynnä itseäni. Musta tää on hauska sinäänsä, koska jokainen mut tunteva sanoo musta kaikkea muuta.
Anyway, saan tänkin osion parisuhteesta täytettyä täällä.

Ja hitto, mikä parempaa kuin se, että gallupaktiivit provosoi, minä provosoin ja provosoidun.
Se, kun päättää päivänsä vielä päivittämällä gallupalueen ennen nukkumaanmenoa.
Aamulla herätessä miettii ensimmäisenä gallupaluetta ja gallupaktiiveja sekä työssäoppimispäivä menee ikävöiden gallupmaan aktiiveja, joille odottaa pääsevänsä avautumaan gallupeihin koko elämäntarinansa.

Nyt, kun mä oon syvemmin pohtinut tätä, niin musta on alkanut tuntumaan, että mä oon jollain tavalla parisuhteessa kaikkien gallupaktiivien kanssa.

Tarvitsenko siis miehen? Vai vaan gallupalueen ja gallupaktiivit? Onko gallupaktiivit mun mies?

Ok, hyvää yötä.

Mieliala: Tyytyväinen
Taustalla soi: Pyhimys- muistuta mua - http://www.youtube.com/watch?v=jvVqvrN2dvU

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »