R.E.X

Koronan vakavuus

maanantai 23. maaliskuuta 2020 16:13

Itelläni oli määrittämätön (bakteerin) aiheuttama keuhkokuume loppuvuodesta 2018. Olen perusterve, ei mitään perussairauksia, mutta silti tuo keuhkokuume oli VOIMAKAS! Olin reippaan viikon keskussairaalassa ja ei sitä olisi voinut edes kotilääkkein hoitaa. Sitä lääkittiin 3-4 eri suonensisäisellä antibiootilla. Lopulta vasta suun kautta otettavilla antibiooteilla. Pelkästään jo tuo kokemus sairaalassa oli epämiellyttävä.

Kyllä tämäkin pistää miettimään ja ei tämä ole vain ikäihmisille riski (heille toki ennen muuta se on todella suuri riski, sekä riskiryhmiin kuuluville), mutta täysin nuoresta ja ihan lapsesta työikäiseen ihmiseen tämä (korona) on oikeasti vakava asia.

Me suomalaisetkin tullaan vasta kohtaamaan se huippu. Nyt jos milloinkaan joutuu kansakunta/kansakunnat vetämään yhtä. (Ei vain meillä Suomessa). Nyt on haudattava sotakirveet. Nyt menee oikeistolainen ja kommunisti talvisotaan, kuten aikoinaan. Vertauskuva leikkaa siihen ajatusmalliin, milloin on pidettävä yhtä. On PAKKO. Nyt ei taistele aatteet, ideologiat, nyt taistelee ihmisyys tappavaa tautia vastaan. Se mikä nyt on jätettävä pois, on itsekkyys. Terve itsekkyys voi säilyä.

Vailla mitään pelon lietsomista kehotan vain varovaisuuteen ja puhtaaseen järkeen. Mieluummin liian neuroottinen ja tarkka, kuin välinpitämätön.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »


KALEVALA KASINO ANTAA UUSILLE PELAAJILLE 20 ILMAISKIERROSTA ILMAN TALLETUSTA. LUO PELITILI TÄSTÄ »x