YLIKAMU

Ihmisten pitää uskaltaa enemmän, varsinkin näinä aikoina

lauantai 30. tammikuuta 2021 19:36

Minä olen niitä henkilöitä, joka sanoo mielipiteensä suoraan. En lähde koskaan myötäilemään ketään miellyttääkseni sillä vastakkaista sukupuolta tai ketään muutakaan.

Esimerkiksi Kuvakkeessa sen huomaa usein, miten jotkut miespuoliset vaihtelee mielipiteitään sen mukaan, mitä joku naisyksilö on jostain asiasta X mieltä. Ei hyvää päivää! Kasvattakaa selkäranka... on teillä halvat ja kummalliset huvit yrittää saada huomio naissukupuolelta tahollenne. Jos te ette ole siinä onnistuneet salijanaroinnin kautta tai kehuskelemalla pankkitilin ja munan pituudella, ettet te onnistu siinä nuoleskelemallakaan.
On myös koko joukko naisia, jotka haluavat olla esillä ja saalistettavina...he ovat näitä draamakuningattaria. En suosittele jahtaamaan. ;))

Tiedättekö te velikullat, että naisia lähinnä oksettaa, jos joku nuolee lattiaa teidän perässä ja yrittää mielistellä? Ette te saatana sillä seuraa saa!

Minä olen täällä törmännyt kaikenlaiseen vinkumiseen ja valitukseen urani aikana. Jos sanon suoraan mielipiteeni, että "olen persu, pidän Trumpista", en minä muuta sitä mielipidettäni, vaikka joku haluaisi niin. Ei. se on aidosti sitä mieltä, mitä olenkin. Se ei ole peliä tai provoa, ei trollausta. Se on juuri se, mitä tarkoitan.

Minä en peräänny tai anna periksi yhdessäkään mielipiteessäni, enkä väitteessäni. Jos vastapuoli taas edustaa kommunisteja (vihervasureita), en lähde laisinkaan keskusteluun...en ollenkaan. Enhän lähde väittelemään oikeasta asiasta henkilön kanssa, joka on väärässä jo lähtökohtaisesti.

Minä en myöskään pelkää sitä, että "suosikkijoukot" hupenisivat ympäriltä vahvojen mielipiteideni takia. En lainkaan. Sellaiset paskat saa mennäkin, enkä kaipaa. Olen tietoisesti karsinut elämästäni kaikki vähääkään erilaiset ihmiset, jotka eivät edusta omia ajatuksiani ja maailmankuviani. Ystäviä on menetetty, mutta paljon enemmän ja paljon parempia on saatu tilalle.

Yksi ryhmä Kuvakkeessa on nämä ylikouluttautuneet, ylimieliset ulkomailla asujat ja rikkiviisaat monikielitaitoiset ja käsistään taitavat (lue: kaikessa jeesuksia) olevat hahmot. Niin kusta päässä eittä ei tosikaan. Pyyhin mentaalisesi persettäni heillä joka kerta kun edes ajattelen.

Vihervasemmistossahan muuten kuvitellaan todella usein, että se älymystö siellä majailee. Haha! Ja vielä kerran hah! Helvetin laaja joukko helvetin tyhmiä idiootteja! Suomen hallitus ja sen kannattajakunta on yksi iso vitsi! Täysi kasa persereikiä valtioneuvostosta aina kannattajakuntaan.
Mitä nekin esim historiasta tietää? EI hevonvittuakaan. Sama kuin Ohisalon aneemiset selitykset vuoden 1991 lama-aallosta. Mitenhän niin helvetin yksinkertainen akka on saanut tohtorin paperit? Varmasti säälistä.
Näitä kouluttautuneita ja fiksuja ihmisiä löytyy meidän riveistä huomattavasti enempi... ja hyvä niin, sillä uusi hallitus ei ole punavihreä, se on perussuomalainen.


Myös kaikki sellaiset kaverit saavat mennä, jotka tavalla tai toisella hyökkäilevät vastaan tai ovat "pahoja jeesuksia" olkapäillä. Ne minä etsimällä etsin ja puhdistan pois, sillä riippakiviä en tarvitse.

Eipä mulla muuta tänään, tässä vaiheessa!

Ylikamu kiittää ja kuittaa. Fiilis on hyvä.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »