HorrorGamer

Liialliset odotukset....

maanantai 01. elokuuta 2022 19:03

ehkä parhaimpana esimerkkinä pätee Saints Row reboot kohal ja asiahan koskee/pätee ihan elämäs joka asiaa ei pelkästää peleihin yms.
Jokaises osas tuossaki sarjassa on miinus/plus myönnän ykköstä en ole pelannut eikä edes kiinnosta mutta tiedän perusidean ja juoni/tarina no jaa siis noissa yleensäkin.
Mutta esim SR2 plussaa miten/miä piää ehdä eä pystyy etenee,bossit miten toteutettu kun taas kolmosesa alkuperänen ja uudelleen julkatu näyttää hyvält,huumori hyvä tasapaino siis yleensäki.
Nelosest ei sitten tarviikkaan mainita mutta siltikään ei tuokaan minusta ole paska suoraan sanoen,tuli jopa viimeksi ostettua switch versio ainoa miinus että on portti versio ei kuten kolmonen tehtiin mitä toivoin.
Sekä mist ei myöskään puhuta agents of mayhem minusta yksi parhaista tehdyist peleistä tullut tehtyä pelin sisäisiä ostoja eikä kaduta että rahat muka hukkaan jne.
Yleensäkkin "mielipiteet" ja "omat" varsinki jos tykkäät jostain jota vihataan jne niin kyllä siitä kuulee mukavat kiitokset ja missä se kieli on jne.
Muistaakseni samaa oli myös aikoinaan assassin creedist kun tul noita rpg ominaisuuksia,omistan 3 ekaa muistaakseni mutta vuosiaa kun pelannut noitakaan.
Nuo uudet "rpg" tyylillä on parhaat ja vaikka tosiaan en mitään muissta jne niin siltikään vanhoje arvo ei muutu mihinkää että voi pelata os jossai vaihees saisi aikaiseki.
Mutta tosiaa kuten alussa mainittu mihinkää milloinkaan tyytyväisiä ja ei voida hyväksyä jos poikkeuksia on,kyllä ihminen on viisas eläin ja teknologia loistaa.
Samalla tul mieleen mikäköhän tai onkohan jotain "suurta" nyt tulossa jne jota ylistetään jne kuolaten muuta kun se uus god of war...
Mutta voisi itse asentaa viimeinkin ja pelatakin Dying Light 2 kukaan kun tuostakaan taida enää välittää eikä ainakaa puhu.
Ohi menne toinen miss huti,paska virhe jne "yleinen omakin" mielipide yksi suosikkipeleistä Watch Dogs Legion ei mitään tietoa pelistä aiempia en ikinä pelannu,tuossa(kin) tyylissä varsinkin tosi surkea jne.
Aikoinaan ennakkoon ostettu ja tosiaan kuten mainittu yksi suosikeista ja jäänyt koukkuun etenki ku pitempiä taukoja ja palaat

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »