Kuvani

Kuva näytetään vain Kultajäsenille

Faktoja

Pukeutumistyyli
Ihan tavallinen
Lakanat
Perus
Silmien väri
Sininen
Alkoholin käyttö
Tilkka silloin tällöin
Tupakointi
Ei koskaan
Paino
Lihaakin luiden päällä
Hiusten väri
Ruskea
Naamakarvat
Sänkinaama
Rintakarvaosasto
Kevyt pusikko
Hiusten pituus
Lyhyt
Kulkuväline
Auto
Pituus
175-179cm

Piilotettu

38 v / Vaasa


Oma kuvaus

Hei sinä siellä!

Olen 35-vuotias suomenruotsalainen, rakennusinsinööri ja yrittäjä Pohjanmaalta. Äidinkielini on siis ruotsia, mutta kyllä suomenkieli nykyään sujuu yhtä hyvin. En tosin kumppanilta vaadi ruotsinkielen taitoa. :-D

Luonteeltani olen: Iloinen, lojaali, lapsirakas, romanttinen, rauhallinen, ahkera, 'herrasmies'... kyllähän siitä puuttui varmasti vaikka mitä, mutta.. saatte itse ottaa selvää! Ainakin olen oma itseni! Sohvaperuna en ole, silti en tarvi aina olla menossa, ja arvostan arjen pieniäkin asioita.

Kokkailen mielelläni, vaikka itselleen kokkaaminen on joskus vähän tylsää. Hyvällä seuralla melkein mitä tahansa voi olla kivaa. Osaan pitää huoltaa itseästäni ja muista. Kotitöitä ei mua pelottaa, vaan viihdyn paremmin jos kotini ei ole kuin pommin jäljiltä. Työt muutenkaan ei mua pelottaa, vaan ehkä joskus tulee turhankin paljon tehtyä töitä. Vapaa-ajallani käyn mielelläni mökillä, veneilen, matkustelen, kuntoilen.. hyvää ruokaa, hyvää viini ja valokuvaus on myös lähellä sydäntä.

Kuuntelen, puhun ja pussaan, mutta kodin fiksaukset, kokkausta yms onnistuu myös.. Minulla ei ole tarvetta tai halua juosta baareissa joka vklp, mutta ravintolassa syömässä käyn mielelläni.

Avoimin mielin olen täällä, mutta toiveissa olisi silti löytää loppuelämän parisuhde, eli joku joka jonka kanssa jakaa arjen ilot ja surut. Naisessa arvostan rehellisyyttä, kyky osata puhua asioista, kyky osata näyttää tunteita, yms. Nainen saa mielellään olla naisellinen ja sosiaalinen.

Ota rohkeasti yhteyttä jos tällainen mies on sun mieleen! Viesti on niin paljon kivempi saada kuin flirtti.

Samma på svenska!

ISFJ


Olen kiinnostunut

  • tytöistä

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »