Kuvani

Kuva näytetään vain Kultajäsenille

Faktoja

Pukeutumistyyli
Ihan tavallinen
Lakanat
Perus
Silmien väri
Sininen
Alkoholin käyttö
Tilkka silloin tällöin
Tupakointi
Ei koskaan
Paino
Lihaakin luiden päällä
Hiusten väri
Ruskea
Naamakarvat
Sänkinaama
Rintakarvaosasto
Kevyt pusikko
Hiusten pituus
Lyhyt
Kulkuväline
Auto
Pituus
175-179cm

Piilotettu

33 v / Vaasa


Oma kuvaus

Hei sinä siellä!

Olen 33-vuotias suomenruotsalainen, rakennusinsinööri ja yrittäjä Pohjanmaalta. Äidinkielini on siis ruotsia, mutta kyllä suomenkieli nykyään sujuu yhtä hyvin. En tosin kumppanilta vaadi ruotsinkielen taitoa. :-D

Luonteeltani olen: Iloinen, lojaali, lapsirakas, romanttinen, rauhallinen, ahkera, spontaani, 'herrasmies', avoin.. kyllähän siitä puuttui varmasti vaikka mitä, mutta.. saatte itse ottaa selvää! Ainakin olen oma itseni! Sohvaperuna en ole, silti en tarvi aina olla menossa, ja arvostan arjen pieniäkin asioita.

Teen mielelläni ruokaa, vaikka itselleen kokkaaminen on vähän tylsää. Hyvällä seuralla melkein mitä tahansa voi olla kivaa. Osaan pitää huoltaa itseästäni ja muista. Kotitöitä ei mua pelottaa, vaan viihdyn paremmin jos kotini ei ole kuin pommin jäljiltä. Töitä muutenkaan ei mua pelottaa, vaan ehkä joskus tulee turhankin paljon tehtyä töitä. Vapaa-ajallani käyn mielelläni mökillä, veneilen, matkustelen, kuntoilen.. hyvää ruokaa, hyvää viini ja valokuvaus on myös lähellä sydäntä.

Minä olen se mies joka haluaa pitää huolta naisestani, kodistani ja (mahd. tulevasta) perheestäni. Olen se mies joka mielellään tekee ruokaa, joka auttaa kotitöissä, joka kuuntelee ja ymmärtää ja joka nauttii läheisyydestä. En ole se mies joka jatkuvasti haluaa baariin mennä, mielummin menen hyvässä seurassa hyvään ravintolaan syömään ja juomaan hyvin. :-)
Eli kuuntelen, puhun ja pussaan, mutta kodin fiksaukset yms onnistuu myös.

Etsin tositarkoituksella naista, joka kanssani haluaa jakaa arjen ilot ja surut. Joku, jonka kanssa lähteä matkalle tai ulkos liikkummaan, joku joka istuu kainalossani ja viihtyy siellä. Joku jonka kanssa voisi perustaa perheen kun se aika koittaa. Minä tiedän, että minulla olisi niin paljon hyvää annettavaa, jollekin joka haluaisi antaa jotain takaisin! Naisessa arvostan rehellisyyttä, kyky osata puhua asioista, kyky osata näyttää tunteita, yms. Nainen saa mielellään olla naisellinen ja sosiaalinen. Voin hyvinkin käydä myös syvälliset keskustelut, vaikka olenkin mies. Välimatka en näe esteenä, lähinnä järjestelykysymys.. :-D

Ota rohkeasti yhteyttä jos tällainen mies on sun mieleen!

Samma på svenska!


Olen kiinnostunut

  • tytöistä

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »