Kuvani

Kuva näytetään vain Kultajäsenille

Faktoja

Pukeutumistyyli
Ihan tavallinen
Lakanat
Perus
Silmien väri
Sininen
Alkoholin käyttö
Tilkka silloin tällöin
Tupakointi
Ei koskaan
Paino
Lihaakin luiden päällä
Hiusten väri
Ruskea
Naamakarvat
Sänkinaama
Rintakarvaosasto
Kevyt pusikko
Hiusten pituus
Lyhyt
Kulkuväline
Auto
Pituus
175-179cm

Piilotettu

31 v / Vaasa


Oma kuvaus

Olen 31-vuotias suomenruotsalainen rakennusinsinööri, yrittäjä ja toimitusjohtaja Pohjanmaalta. Äidinkielini on siis ruotsia, mutta kyllä suomenkieli nykyään sujuu miltei yhtä hyvin.

Luonteeltani olen: Iloinen, lapsirakas, romanttinen, rauhallinen, ahkera, spontaani, 'herrasmies',avoin, joskus aluksi hieman ujo mutta yleensä se menee hetkessä ohi.. kyllähän siitä puuttui varmasti vaikka mitä, mutta.. saatte itse ottaa selvää! Uskoisin etten ole niinku "kaikki muut miehet". ainakin olen oma itseni!

Teen mielelläni ruokaa, tosin ei pelkästään itselleni. Hyvällä seuralla melkein mitä tahansa voi olla kivaa. Osaan pitää huoltaa itseästäni ja muista. Kotitöitä ei mua pelottaa, vaan viihdyn paremmin jos asunto ei ole kuin pommin jäljiltä. Töitä muutenkaan ei mua pelottaa, vaan ehkä joskus tulee turhankin paljon tehtyä töitä. Muita harrastuksia ovat mökkeily, matkustelu, autot, kuntoilu yms..

Minä olen se mies joka haluaa pitää huolta naisestani, kodistani ja (mahd. tulevasta) perheestäni. Olen se mies joka mielellään tekee ruokaa, joka auttaa kotitöissä, joka kuuntelee ja ymmärtää ja joka nauttii läheisyydestä. En ole se mies joka jatkuvasti haluaa baariin mennä, mielummin menen hyvässä seurassa hyvään ravintolaan syömään ja juomaan hyvin. :-)

Etsin tositarkoituksella naista, joka kanssani haluaa jakaa arjen ilot ja surut. Joku, jonka kanssa lähteä matkalle, joku joka istuu kainalossani ja viihtyy siellä, joku joka haluaa viettää aikaa kanssani. Joku jonka kanssa voisi perustaa perheen kun se aika koittaa. Minä tiedän, että minulla olisi niin paljon hyvää annettavaa, jollekin joka haluaisi antaa jotain takaisin! Naisessa arvostan rehellisyyttä, kyky osata puhua asioista, kyky osata näyttää tunteita, yms. Käyn mielelläni syvälliset keskustelut, vaikka olenkin mies.

Ota rohkeasti yhteyttä jos tällainen mies on sun mieleen!


Olen kiinnostunut

  • tytöistä

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »