Kuvani

Kuva näytetään vain Kultajäsenille

Faktoja

Pukeutumistyyli
Ihan tavallinen
Alkoholin käyttö
Isompi tilkka silloin tällöin
Lakanat
Perus
Silmien väri
Sininen
Paino
Lihaakin luiden päällä
Hiusten väri
Ruskea
Tupakointi
Vain kännissä
Hiusten pituus
Kalju
Kulkuväline
Auto
Pituus
180-189cm

Piilotettu

24 v / Riihimäki


Oma kuvaus

Hei,

93-syntyinen opiskelija Riihimäeltä, joka etsii tällä ilmoituksella uusia ihmisiä, joiden kiinnostuksen tämä teksti saattaisi herättää. Asun kaksiossa, rakastan EDM-musiikin kuuntelua yli kaiken. Lisäksi tykkään asioista, jotka varmasti monet nuoret kokevat yleisellä tasolla ajankohtaisiksi: bilettäminen, chillaaminen, sarjojen kattominen töllöstä, pelaaminen, urheileminen jne. tämä lista voisi jatkua vaikka kuinka pitkään mutta koitan referoida tätä, jotta jäisi jotain yllätykseksikin jos nappaa.

Luonteestani minun on vaikea itse kertoa tarkkoja yksityiskohtia, sillä olen tällä hetkellä kun tätä kirjoitan, huonon unirytmin omaava ja silti juon kahvia monta kuppia päivässä. Sen verran voin kai sanoa että olen hyvin energinen, huumorintajuinen sekä osaan ottaa asiat vakavasti olemalla rehellinen ja sanoa asiat niinkuin ne ovat. Lyhyesti sanottuna oon se kaveriporukkani romanttinen pelle, joka löytää ittensä millon mistäkin tilanteesta naurun kohteena.

Jos kiinnostaa pelkkä ajatus miltä näytän, kato instagramista ''tseikkou'', mutta en pistä pahakseni jos tänne joku laittas kommenttia. Ja elkää hämääntykö tuosta mistäpäin haen seuraa, kuhan heitin lähimmät mitä tuli ekana mieleen. :)


Olen kiinnostunut


Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »