Kuvani

Faktoja

Pukeutumistyyli
Ihan tavallinen
Alkoholin käyttö
Isompi tilkka silloin tällöin
Lakanat
Perus
Silmien väri
Sininen
Tupakointi
Ei koskaan
Rintakarvaosasto
Karvaton
Hiusten väri
Ruskea
Naamakarvat
Sänkinaama
Hiusten pituus
Lyhyt
Kulkuväline
Auto
Pituus
180-189cm

Piilotettu

26 v / Tampere


Oma kuvaus

Olen helposti lähestyttävä ja mukava jamppa Tampereelta. Huumorintajuni on yleensä melko tummahkoa ja moraalitonta, eli tulee naurettua melkeimpä kaikelle. Pohjimmiltani olen introvertti, mutta yleiseltä olemukseltani sosiaalinen. Olen harkitseva, empaattinen, todella kiltti ja kaikin puolin äärimmäisen huomaavainen. Pidän rauhasta ja tasapainoisuudesta vaikka toisinaan tulee kyllä tehtyä asioita hyvinkin extepore henkisesti. Omaan perus käytöstavat ja herrasmies asenteen. Ihmisenä olen hyvin itsenäinen ja muutenkin omillaan toimeentuleva.

Harrastelen musiikkia monellakin eri tapaa, mutta erityinen intohimoni kohde on konemusiikki. Keräilen aiheen tiimoilta vinyyleitä, tuotan itse musiikkia ja heittelen satunnaisesti DJ keikkoja, kun vain on aikaa ja inspiraatiota. Levyjä olen soitellut harrastus mielessä nyt 10 vuotta. Myös historia on aina kiinnostanut minua paljon ja löydänkin itseni usein lukemasta erilaisista aihealueista tietoa. Valokuvaus on myös aina ollut lähellä sydäntä, mutta sitä harrastan nykyään kokreettisesti vähemmän. Muuten puuhastelen ja harrastelen kaikkea mitä mieleen tulee ja mikä sattuu sillä hetkellä kiinnostamaan. Nykyään käyn usein esimerkiksi pelailemassa biljardia. Reippaat kävelyt metsässä ovat myös erityisesti mieleeni!

Tulevaisuudelta en oikeastaan odota mitään enkä viitsi suunnitella sitä sen tarkemmin. Tällä hetkellä olen melko urautunut ja teen paljon töitä, mutta asiat voivat toki aina muuttua. Aika näyttää mitä tuleman pitää!

Etsiskelen rentoa, mukavaa ja huumorintajuista seuraa erilaisiin ajanvietteisiin. Yhdenillan jutut eivät minua kiinnosta, joten hakusessa olisi jotain pysyvämpää. Yhteisiä kiinnostuksen kohteita toki olisi suotavaa olla, mutta jos ei ole, niin keksitään vaikkapa semmoisia. Sijainnilla ei niin väliä, kun autolla pääsen kulkemaan. Pistele toki viestiä, jos kiinnostuit niin tutustutaan paremmin ja törmäillään! :)


Olen kiinnostunut


Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »