Kuvani

Kuva näytetään vain Kultajäsenille

Faktoja

Tatuoinnit
Käsivarsi
Pukeutumistyyli
Metalli
Lakanat
Perus
Silmien väri
Sininen
Alkoholin käyttö
Tilkka silloin tällöin
Tupakointi
Ei koskaan
Kulkuväline
Jalat
Hiusten pituus
Pitkä
Hiusten väri
Vaalea
Paino
Lihaakin luiden päällä
Pituus
165-169cm

Piilotettu

29 v / Äänekoski


Oma kuvaus

Tällainen introvertti hevarimuija täältä huutelee. ^^/

Olen todella jätkämäinen likka, eli mitkään pikku pojat ei kiinnosta vaan ihan kunnon järeät äijäkkeet, jotka ei heti jää tossun alle uikuttamaan. Perusvaatetukseeni kuuluu 90% miesten vaatteet (reisitaskuhousut, hupparit, nahkatakit yms), joten jos etsit minihameessa keikistelevää rinsessaa painu jonnekin kauas ja äkkiä. :'D Omistan silti naisten vaatteitakin, mutta niiden käyttö on useimmiten vain kesäisin (paitsi tiukat tissitopit joita käytän lähes koko ajan). Jos kuulut myös niihin pikkupoikiin jotka uskoo että tytöt ei pasko, olet täysin väärää seuraa minun pieru-kisoihini!

Olen todella suorasanainen ihminen, enkä oikein osaa valehdella tai sokerikuorruttaa sanojani. Ota tämä siis varoituksena jos aiot multa kysyä suoraa mielipidettä johonkin asiaan tms, sillä olen suorasanaisuudellani loukannut ihmisiä tarkoittamatta sitä. Introverttina ihmisvihaajana nautin olla yksin omissa oloissani, ellei seura ole todella miellyttävää. Tästä syystä omistankin vain kolme läheistä ystävää (quality over quantity!). En siis ole sellainen ihminen joka lisää jokaisen tuntemattoman ihmisen kaverilistalleen naamakirjoissa sun muissa paikoissa. Olen myös todella mustavalkoinen ihminen, eli asiat joko ovat tai eivät ole, en omista sitä kultaista keskitietä. Lahjojakin hommatessa menen joko all in tai en hanki mitään. Tykkään myös lenkkeillä ja treenata, eli pitää itseni hyvässä kunnossa, mutta en vaadi sitä keltään. Jokainen eläköön miten itse haluaa. ^^

En ole koskaan tupakoinut, enkä koskaan aiokaan. En myöskään liiemmin juo alkoholia, enkä koskaan humalahakuisesti. Kaikki alkoholi mitä juon on 2-3 Breezeriä vuodessa ja that's it.
> Minua ei henk.kohtaisesti haittaa jos itse poltat/juot, kunhan et örvellä vaakatason kännissä lähellä minua.

Erittäin hyviä puolia minussa on huumorintajuni, uskollisuuteni, kuuntelukykyni ja luotettavuuteni. Pidän ihmisistä joiden seurassa saa nauraa, eikä ole sellaisia tyyppejä joukossa jotka loukkaantuu joka pirun jutusta. Eli kukkahattutädit huspoisnytheti. Olen myös todella hyvä kuuntelemaan ja olen luotettava, eli jos on jokin hyshys asia mistä ei saa puhua muille, niin pidän pääni kiinni. Miulle on usein sanottu että musta tulisi todella hyvä terapeutti. Pelastin kerran norjalaisen kaverini itsemurhalta kun hän sai puhua mun kanssa. Myös isäni veli kerran avautui miulle asioistaan monta tuntia ja kuulemma minä pelastin hänen loppuvuotensa.

Harrastuksiin lähinnä kuuluu pelien pelailu ja piirtäminen. Peleistä eniten tulee hakattua WoWia, välillä tylsyyteen Minecraftia. WoWissa tottakai pelaan Horden puolella, vain n00bit pelaa Alluilla.

>>>> Mitä etsin?
En oikein etsimällä etsi mitään, mutta päätin kirjoittaa tämän tekstinpätkän tänne jos joku äijäke vaikka kaartaisi ohi ja mietiskelisi että olisi kiva tutustua paremminkin. ^^ Miulle siis kelpaa mikä vaan kaverisuhteista ihan parisuhteen kokeiluunkin. Parisuhteen suhteen olenkin sitten jo aika nirso, koska etsin kerralla sen neulan heinän seasta (tasan kaksi suhdetta takana tämän elämän aikana).

Kavereiksikin etsin vain miehiä, koska tulen miesten kanssa paljon paremmin toimeen. En ole koskaan naisia juuri ymmärtänyt, kun kaikki akat tuntuu olevan samanlaisia sekopäitä ja paskaapuhuvia käärmeitä. Kaveripiiristäni löytyy vain pari likkaa joiden kanssa tulen toimeen.

(( Jos et ole hevari niin älä edes vaivaudu laittamaan viestiä. En ole kiinnostunut mistään poski-jonneista. ))


Olen kiinnostunut


Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »