Kuvani

Faktoja

Pukeutumistyyli
Ihan tavallinen
Tatuoinnit
Jalat
Käsivarsi
Muu
Niska
Pää
Rinta
Selkä
Lävistyksiä
Korva
Kulma
Lakanat
Silkki
Alkoholin käyttö
Tilkka silloin tällöin
Silmien väri
Vihreä
Paino
Lihaakin luiden päällä
Hiusten väri
Ruskea
Hiusten pituus
Kalju
Tupakointi
Useasti
Naamakarvat
Kokoparta
Pituus
170-174cm
Kulkuväline
Auto

Piilotettu

Oulu


Oma kuvaus

Sinä alistuva mimmi, kaipaatko kuria ja kovia otteita?

Etsitkö iso kyrpäistä pomoa? Joka alistaisi, sitoisi ja rankasis sinua kovilla otteilla! ;) Olisit täysin minun armoillani ja tulisit kunnolla nussituksi? ;)
Olisiko kiva ottaa 22.8cm kulli suuhun? Jos et tykkää ottaa suuhun, niin mitä jos laitan väkisin sen suuhusi? ;) tai tekisin sinulle jotain muuta väkisin? Saisit laittaa vastaan miten haluaisit, mutta alistaisin sinut lopulta tahtooni, ja ottaisin haluamani kyselemättä ;) Vai että sua käytettäis seksileluna? Vai haluaisitko että sulta ei kysyttäis? Olisit täysin minun armoillani alistettavana/orjana ;)

Teet mitä käsketään ja jos olet ollut tuhma ja tottelematon, rankaisen/kuritan sinua ;) Esim väkisin, pakottamalla kuristamalla, sitomalla, syväkurkkua, anaalia jne. tai ihan miten vain sovitaan. Vai haluatko että se ei olisikaan sinun päätettävissä! ;)

Tykkäätkö leluista, alistuksesta, pakottamisesta, sidonnasta, Anaalista, Suihinotosta? Rajummista leikeistä? ;)
Itse nautin alistaa, pakottaa, sitoa, anaalista sekä nautin kun saan antaa kielihoidon, ja kun saan sormilla/kielellä spruikkaamaan ;] Ja rakastan sitä kun saan suihinoton ;] Ja mulla saa vapaasti harjotella suihinottoa ja syväkurkkua ;)  Rakastan kun mimmi vaikeroi muna suussa, ja nauttii siitä itsekkin kun imee sitä :)
Jos et ole koskaan jotain kokeillut mutta haluaisit, niin mielelläni opetan ja kokeilen kanssasi jos haluat!
Kertokaa toki rohkeasti seksi fantasianne, toteutan niitä mielelläni ;) ja kertokaa myös mitä minulle haluaisitte tehä ja mitä haluatte minun tekevän ;)
Olen luotettava sekä täysin terve ylä että alapäästäni :) ja tietenkin kaikki tapahtuisi sovitusti, turvasanalla, ja toisen rajoja kunnioittaen!

Snäp Puohiparoni
Kik Baduser69


Olen kiinnostunut


Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »


Pelaa ilman rekisteröitymistä ja lunasta 200 ilmaiskierrosta!x