Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä


Kuvani

Kuva näytetään vain Kultajäsenille

Faktoja

Alkoholin käyttö
Isompi tilkka silloin tällöin
Tatuoinnit
Käsivarsi
Selkä
Lävistyksiä
Kieli
Lakanat
Perus
Pukeutumistyyli
Rock
Rintakarvaosasto
Karvaton
Hiusten pituus
Pitkä
Paino
Lihaakin luiden päällä
Hiusten väri
Ruskea
Tupakointi
Vain kännissä
Naamakarvat
Leukaparta
Pituus
180-189cm

Piilotettu

35 v / Kuopio


Oma kuvaus

35v Sawolainen hevimies/pässi/modernin ajan viikinkisoturi. Sijainti Kuopio.

Mulla ei ole mitään käsitystä miten tämmöiset itsensä markkinoinnit toimivat (hyvin vaikea ainakaan alkaa itseään kovasti kehumaan yksi kaksi), mutta laitetaan nyt jotain perusfaktoja ylös niin saat jotain käryä minkälainen tyyppi kyseessä. En taida kauheasti runoilla, lukeeko näitä edes kukaan?

Miten nykypäivänä ihmiset löytävät toisensa? Vaikka on teknologiaa niin tuntuu hirmu vaikealta, kaikilla on jatkuva kiire ja suorittaminen päällä vain päästäkseen sitten yksin kotiin - ei kovin ideaalia?

Musiikkimaku on (pääsääntöisesti) metallia, käyn töissä ja töitten jälkeen 3-4x viikossa kuntosalilla, kotona ne peruskotkotukset eli tv, tietokone (pelaan kun on jotain pelattavaa), lukeminen, ym kotona touhuilut.

Viikonloppuina jos on keikkoja jossain tai kissanristiäisiä niin niissä sitten tulee kavereita nähtyä tai sitten kokoonnutaan johonkin lautapelailemaan (milloin saadaan porukkaa kasaan).

Kesällä milloin ehtii niin tulee uisteltua veneellä, muutama vaellus/patikka reissu keväällä/syksyllä kotimaassa ja lomilla yleensä koitan matkustella turistikohteiden ulkopuolella "reppureissu"-meiningillä jossain päin maailmaa tai sitten jotain festarikeikkoja euroopassa (tai kavereita näkemään).

Mittoja (jotakuta kiinnostaa tai ei) 183cm/93-95 kg ja naismausta varmaan sen verran, että olisihan se ihan kiva jos olisi samantyyppisiä kiinnostuksenkohteita. Kuten myös kun itsekkin touhuan tuon kuntoilun parissa niin naismakuni on siellä "hoikahkon" puolella. Mulla ei ole lapsia ja toivottavaahan se olisi, että sinullakin sama tilanne ja kissoille olen allerginen.

Tasapainoisuus olisi hyvä piirre, mutta sehän ei tietenkään tarkoita, etteikö olisi menevä tyyppi. Tietynlainen räväkkyys on ihan hyvä ja se, että omaa keskustelutaitoa (osaa sanoa myös vastaan). Kaikenlaiset yltiöfeministit ja muut nykypäivän mielensäpahoittajat (yleensä vasemmistoa) ei kyllä tule mun kanssa juttuun.

https://www.instagram....


Olen kiinnostunut

  • tytöistä

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »